Jump to content

3irik

Medlemmer
 • Content Count

  1314
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

949 :)

About 3irik

 • Birthday 02/21/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det løses ikke på den måten, det løses med tilgangskontroll. Jeg skal ikke publisere feeden åpent, men til et fåtall personer jeg stoler på. Edit: og med passord, selvfølgelig. En gang i timen vil potensielt være for skjeldent til å reagere når det blåser opp, da kan jeg heller la være å ha kamera. Uansett er det en liten risiko, det er ikke mange som vil ha interesse av å stjele båten, men jeg har ganske stor interesse av at den skal ligge trygt for vær og vind
 2. Ja, jeg vurderer å blokkere ut vegen, men den er så langt borte, og kvaliteten er så lav at det ikke er et problem. Kamera tar heller ikke bilder, den vil i praksis levere mye mindre enn én gang i timen fordi den faktisk ikke sender bilder eller lagrer noe med mindre jeg aktivt går inn. Konklusjonen er altså at jeg er godt innenfor de retningslinjene sedsberg viser til
 3. Ja, det kommer til å være så langt unna offentlig vei at det vil være vanskelig å se om det er folk der, men det vil være mulig å se at biler kjører. Ingen vil kunne bli identifisert. For øvrig er jeg ikke veldig redd for at noen skal se eller ødelegge kameraet, det vil ikke være lett å se og det vil ikke være mulig å nå det uten stige. Jeg spør altså ikke om det potensielt vil være folk som misliker det, jeg er ute etter å finne ut om planen min er ulovlig. Takk for hjelpen!
 4. Hei, jeg har planlagt å sette opp et kamera på hytta for å kunne se været og sjøen når jeg ikke er der selv. Kameraet vil fange opp min egen båtplass og ut i sjøen, men også litt av en offentlig vei. Jeg skal ikke lagre bilder, kun se live-feed og det er bare meg selv og noen familiemedlemmer som har tilgang til feeden (den er passordbeskyttet). Vil dette falle inn under overvåking? Er det noen andre grunner til at dette ikke skulle være lov?
 5. Det er ikke så lett å si hva som er standarden i sånne saker, men jeg vil jo mene det kan være et godt utgangspunkt for forhandlinger. Hva tilbyr de deg for å kunne bruke din tomt?
 6. Er dette mulig kan det være en veldig god løsning for deg, TS. Får de litt eierskap til veien kan det være du slipper unna vedlikehold i det hele tatt.
 7. Ja. Det er mange Nissan Leaf fra USA som er registrert i Norge. Edit: Som altså ikke endret på mellom USA og her.
 8. Kastet hun ting i gulvet fordi du fortalte hva du hadde gjort? Hvorfor ble hun kastet ut?
 9. Herregud, snart må noen (forbrukerrådet?) ta skikkelig tak i denne bedriften. det virker som om det er hit and miss med dem. Jeg hadde en reklamasjonssak veldig lik denne (men med lavere beløp - rundt 3000) som gikk ganske greit. Endte med å foreta et deknkngskjøp. Forskjellen er vel at varen jeg kjøpte var hyllevare flere andre steder.
 10. 3irik

  Brydd på hybelkontrakt

  Stod det spesifisert kjønn på andre beboere i kontrakten?
 11. Hvis noen hadde laget en moderne bil med ~25kWh ladbart batteri og hydrogentank med 500km rekkevidde hadde jeg virkelig vært interessert. Batteri på kortkjøring, hydrogen på langkjøring. Finnes det noen med planer om sånt?
 12. Kjøpt hus så man slapp vanskelige utleiere?
 13. 3irik

  Lønn oppsigelsestid

  Hvis du får lov til å jobbe, men velger å la være har du ikke rett på lønn dersom du ikke avtaler det. Hvis sjefen derimot nekter deg å jobbe selv om du ønsker å jobbe ut oppsigelseperioden har du en sak.
×
×
 • Create New...