Gå til innhold

Paradise Hotel 2015 Norge - Sesong 7 (Mandag-torsdag kl. 22:30) | *Spoilerfri tråd*


Anbefalte innlegg

11002684_10152598559811573_6144635371370

TV3 og Triana inviterer deg i sesong 7 tilbake til et hett og eksotisk opphold i Mexico, på Paradise Hotel, der oppgaven deltakerne får i utgangspunktet er enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut.

Spillet om å beholde en plass på hotellet fra uke til uke er imidlertid alt annet enn enkelt. Denne gangen sjekker fem lekre jenter inn på hotellet, og fem sjarmerende gutter. OG fem hotte, modellaktige gutter. Sjarm eller utseende, lek eller spill – hva skal til for å sikre seg et rom for natten?

Flotte jenter, kjekke gutter, tvister og backstabbing i ryggen – i år hyller vi konseptet og Paradiset – slik Paradise Hotel skal være: Glødende hett, tiltrekkende og umåtelig nervepirrende.


Programleder: Triana Iglesias
Sted: Mexico
Innspilling: Januar-mars
Kommer: 9. mars
Når: Mandag-torsdag, kl. 21.30
Kanal: TV3/Viaplay

Straks serien starter på TV3 så er det ikke lenger lov å poste spoilere i denne tråden. Brukerne her inne følger tv-skjemaet, det vil si episodene som går mandag-torsdag kl. 21:30 på TV3. Vi er ikke interesserte i å vite noe som helst om den kommende episoden, annet enn informasjonen vi har fått fra teaseren på TV3. Viaplay-kunder som ønsker å skryte av at de har sett episoden før oss andre trenger ikke å skrive her. Vi kommer inn i tråden for å prate om det som allerede har skjedd, og samtidig spekulere til en viss grad i hva som kan skje videre. Vi ønsker ikke å få avslørende informasjon slengt i trynet hver gang vi klikker oss inn i tråden.

Posting av spoilere i denne tråden etter seriestart vil bli belønnet med 72 timers ferie fra forumet. Dere er herved advart.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg husker jeg så på den aller første sesongen av PH USA. Fy flate så slemme de var med hverandre der. Der gikk de rundt i mange år i etterkant og ikke ville snakke med sine medspillere eller i media.

 

Det "slemmeste" vi hadde i Norge var jo Big Brother og Robinson på den tiden.

 

Det var noen muskelgutter som ganga opp mot en litt dvaskere nerdetype (som for øvrig ble nr 2) og det var lavmålsmobbing og knuffing hele tiden..rareste jeg har sett på TV.

 

Men konseptet slo jo tydeligvis an rundt om i verden etterhvert.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

 

 

Heisann!

 

I år har vi ikke forhåndsvisning på Paradise Hotel slik vi har hatt tidligere. Episodene vil bli lagt ut noen timer i forkant av TV-sending, men de vil ikke bli lagt ut dagen før.

 

Denne første uken samt den aller siste uken så vil episodene bli lagt ut helt samtidig som på TV. Det kan også forekomme at enkelte spesielle episoder underveis legges ut samtidig som på TV og ikke noen timer før (dette for å ikke avsløre noe i forkant), men generelt sett vil de være opp på siden i løpet av ettermiddagen hver dag fra mandag til torsdag.

 

Ramona: Rettighetene for innholdet på våre norske sider og apper kan kun ses om man befinner seg i landet. Dette fordi avtalene med distributørene vi kjøper rettighetene fra ikke tillater dette. Du kan med samme konto få tilgang til viaplay.se sitt innhold, men ikke den norske siden.

 

Ønsker dere alle en fortsatt flott dag!

 

Mvh Patricia

Viaplay Support

Lenke til kommentar

Nei, det er nok ikke så enkelt. Jeg tror tv3.no forståelig nok har tatt sine forhåndsregler ift annonseinntekter. Bruker viaplay selv; ingen reklame og man kan pause de gode øyeblikkene. :green: Det koster så lite per måned uansett at jeg ikke gidder å styre med noe annet.

 

Hva synes folk ellers? Selv om jentene er veldig pene i år synes jeg den første uke var litt tam, men det tok seg kraftig opp da Elin kom inn.

Lenke til kommentar

Adblock fungerte fint da forrige sesong gikk, men har måtte se gjennom reklamene i år. Ikke verdens undergang akkurat, men ganske irriterende. Har savnet recapsa til Filtermagasin, og virker ikke som om de kommer til å kjøre en daglig recap i år, trist. http://filtermagasin.no/okei-da-her-er-paradise-hotel-recappen-du-har-mast-om/

 

Snittet på jentene er bra, enig i at første uka har vært ganske tam, men har trua på at det kan bli mye drama fremover. :wee:

Lenke til kommentar

Fantastisk at Tina måtte gå. Makan til dobbeltmoral på Martine & Co. Deilig å se at det ikke gikk veien for dem. :D

Helt enig :) plutselig så heier jeg på Harald, Per, Emilie og Elin. Jeg har mistet fullstendig respekt for de 3 andre jentene. Jeg synes ikke Emilie og Elin har fortjent seg til å bli behandlet slik av Martine og Co selv om jeg ikke er noe fan av løse jenter. Men man skal få lov til å gjøre hva man vil så lenge det ikke går utover andre. Hvem er Martine og Co for å sette normer og regler om hvordan man skal oppføre seg? Det er slik mobbing oppstår i dagens samfunn, når du avviker fra de fleste så blir du fort offeret. Men Per og Harald skal faen meg få respekt av meg! Bra gjort gutta!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Åh, så sykt digg at Emilie ble redda og at Tina måtte sjekke ut. Liker Emilie veldig godt, hun virker jo bare veldig snill og grei. Jævlig å se at hun ble fryst ut av de andre bare fordi hun bonda med Elin. Det fortjente hun virkelig ikke.

 

Mads viser at han har 0 integritet da han velger bort Emilie som redda han fremfor Kevin (som hun likte veldig godt). Håper han ryker fort.

 

Tina var egentlig bare en brikke I Martine & co sitt spill. De likte henne aldri veldig godt. De bare mislikte Emilie, men prøvde å få Tina på sitt lag ved å manipluere henne. Hun hadde vært nestemann ut, og jeg tror hun visste det innerst inne selv også.

 

Håper virkelig Harald, Pierre, Elin og Emilie vil spille lenge nå. De er de minst falske og mest underholdende deltagerne der inne.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...