Gå til innhold

Hvorfor var slaget om Debaltsevo så viktig for Jødemakten?


Anbefalte innlegg

Fra gammelt av var Øst-Ukraina et senter for khazarene, et folk som tok jødedommen som religion og som utgjør den genetiske grunnstamme for dagens jøder. Den jødiske finansmakten over hele verden, særlig fra USA og Sveits finansierer den nye rent jødiske regjeringen i Kiev. De ser for seg et Israel 2, derfor betyr tapet av Debaltsevo så mye for dem og deres organer (IMF, NATO, EU).



http://en.wikipedia.org/wiki/Khazars



Separatistene kalles av Ukrainas jødiske statsminister Yatsenyuk for subhumans, undermennesker:



http://www.gegenfrage.com/russland-setzt-ukrainischen-minister-auf-fahndungsliste/



Ukraina bruker pansrede personellkjøretøyer, med ni skyteskår på siden og tre i taket, kamuflert som Røde Kors sanitetsbiler. Ikke et ord hittil om dette absolutte forbud innen krigføring i norske medier.



http://www.uacrisis.com/photos-ukrainian-armored-vehicle-marked-as-medical-transport/



Ukraina har brukt fosforbomber i sin krigføring:



http://novorossia.today/kiev-junta-war-crimes-white-phosphorus/



Både statsminister Yatsenyuk og president Poroshenko er jøder. Sistnevntes egentlige jødiske fødselsnavn fra Odessa er Waltzman. Det samme gjelder Viktor Pinchuk, Ihor Kolomoiskyi, Vadim Rabinovich og Yevgeny Chervonenko. Folkegruppen er godt organisert i landet gjennom Chabad og World Jewish Congress.



Også Vitali Klitschko og Yulia Tymoshenko er jøder:



http://en.wikipedia.org/wiki/Vitali_Klitschko



http://en.wikipedia.org/wiki/Yulia_Tymoshenko

Endret av Harald1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg setter stor pris på at vi har fått en komiker hos diskusjon.no. Nå kan vi vel alle få oss en latter for hver tråd du starter :-)

 

Selv om slike konspirasjonsteorier kan virke artig ved første øyekast, ganske enkelt fordi det er så fjernt, så har slikt ofte en dyster eller mørk undertone. Synes derfor ikke dette er noe artig.

 

Konspirasjonsteorier omkring jøder er nok mer utbredt enn det man skal tro, spesielt hos enkelte miljøer. Noen av disse gir litt mer mening enn akkurat dette, og folk kan ta det seriøst.

Endret av Harryen
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Gjest slettet-ld9eg7s96q

Russarane/separatistane har vel tidlegare i sin propaganda skulda Kiev-regjeringa for å vere nazistar og MOT jødar.

 

Jeg har sett, lest og hørt disse separatistene forbanne Kiev regjeringen for både å være jødestyrt og nazistisk.

 

Ikke lett å descifre virrvarret som er Russisk nasjonalistisk tankegang

Lenke til kommentar

 

Jeg har sett, lest og hørt disse separatistene forbanne Kiev regjeringen for både å være jødestyrt og nazistisk.

 

Ikke lett å descifre virrvarret som er Russisk nasjonalistisk tankegang

 

 

Er det noen motsetning å antyde at begge deler faktisk foregår? Det er i så fall ikke noe nytt. Den jødiske zionist-eliten samarbeidet i sin tid med nazi-Tyskland i et forsøk på å overtale Hitler og Göring om å deportere jøder til de palestinske områdene, for å få opp antall jøder der. Dette samarbeidet resulterte sågar i utgivelse av en felles medalje, med hakekors preget på en side og David-stjernen på andre siden.

 

o_ultra-rare-h-goering-der-angriff-coin-

 

Dessuten er det et faktum at jøder har en sentral posisjon i det nye styre av Ukraina. Det er ikke engang konspirasjon. Men hvorvidt man anser det som "tilfeldig" eller noe annet mer planlagt, får være opp til hver enkelt å bedømme.

 

Forøvrig er det som skjer i Ukraina 2014 likhetstrekk med Oktoberrevolusjonen i Russland 1918, der det også var jøder som tok de sentrale posisjonene, etter å ha likvidert Tsar-familien og avsluttet monarkiet.

Lenke til kommentar

At det skjer mye faenskap fra begge sider er det ingen tvil om. Dersom kampkjøretøy merkes som sanitetskjøretøy er det svært uheldig, men jeg må si de bildene du viser til på ingen måte sannsynliggjør brudd på folkeretten. At man har skyteskår på ambulansekjøretøy i skarpe konflikter er ikke unaturlig, for sanitetspersonell har lov til å forsvare seg. Hvit fosfor er brukt i mange andre konflikter, og er så vidt jeg vet ikke i strid med folkeretten.

 

Men uansett om ukrainske styrker har brutt folkeretten eller ei, så blir innlegget ditt fullstendig parodisk. Å kalle regjeringen for "rent jødisk", og å kalle IMF, NATO og EU for organer for den jødiske finansmakten. Hvor i all verden tar du dette fra?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Så du mener altså i fullt alvor at vi har en jødenazistisk klikk i Kiev?

 

Som du avviser helt ikke sant?

 

Jeg har ikke konkludert med noe som helst på nåværende tidspunkt. Det er kanskje tvilsomt om regimet og dets lokale støttespillere utgjør en samstemt klikk eller ei. Selv ikke alle jøder er vel alltid enige om alt?

 

Men det er iallefall et faktum at den jødiske oligarken Igor Kolomoisky finansierer høyrenazistiske Right Sector (Pravyy Sektor), og etter at Igor Kolomoisky ble utnevnt til guverør i Dnepropetrovsk oblast av regjeringen i Kiev, så opprettet det selvsamme Right Sector hovedkvarter i den samme administrative bygningen som guvernøren selv har kontor.

 

Men du synes kanskje ikke at denslags tyder på samarbeid?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...