Gå til innhold

Forza Horizon 2


Hakonnn

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-dKc7vp3W

Jeg kjører gjerne rundetider i FM5, men å kjøre noe karriære med Drivatars fykende rundt fungerer ikke for meg. Ble også helt paff da jeg fant ut at biler du kjøpte i karriæremodus automatisk bler tunet opp til makspoeng innen klassen sin. Heldigvis er det veier rundt det, men tungvidt og unødvendig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Strippet for effekter og innhold for å tilpasse en eldre konsoll. 360 utgaven føles unødvendig, men alle har enda ikke skaffet seg en nyere konsoll. Så jeg kan skjønne utgivelsen til en grad.

Jeg har en ganske fin Pc, så jeg har ikke giddet og brukt penger på ny konsoll ettersom det går kun i noen få titler, kjøper kun spill på xbox om de ikke kan fås på Pc, så det er sant, ikke alle som har skaffet seg nyere versjon enda! :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

"Fast & Furious" and "Forza" are hitching a ride together.

 

The hugely successful movie franchise is teaming up with the critically acclaimed "Forza" racing series for a video game featuring cars and missions inspired by Universal Pictures' "Fast & Furious" film series. The downloadable title will serve as an expansion to "Forza Horizon 2," the latest open-world edition of Turn 10 Studios' "Forza Motorsport" game franchise.

 

"Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious" will launch March 27 for Xbox One and Xbox 360. The stand-alone title will not require "Forza Horizon 2" and will be available for free until April 10 to promote the April 3 release of "Furious 7," the latest installment in the film series. After that date, the "Fast & Furious" expansion will cost gamers $10.

 

http://abcnews.go.com/Technology/wireStory/forza-creators-revving-fast-furious-video-game-29210680

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hva seriøst skjer med Turn10 og Playground med ninja-slipp? Jeg trodde det bare var forbeholdt til noe E3-greier nærmest. Elsker det at de gjør det. Storm Island var et godt kjøp. Håper at dette blir et greit DLC, til tross for at det er gratis og jeg ikke forventer noe awsomesause i grunn.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...