Gå til innhold

Hakonnn

Medlemmer
 • Innlegg

  328
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Hakonnn sine prestasjoner

51

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Takk for alle tips! Jeg kjørte en tur etter skiftet og alt virker normalt. Jeg kjøper nok den på Biltema og suger ut det som ble for mye på lørdag, så slippe jeg å kline med pluggen. Var nok litt for utålmodig og peilet før oljen var skikkelig drenert, og derav trodde den trengte mer. Vel, man lærer. 😅
 2. Takk for tips! Jeg får se om jeg kjeder meg nok til å tappe av litt i morgen. Hvis ikke kjøper jeg en slik pumpe på Lørdag. Står det følger med slange, den passer ned i peilehullet altså?
 3. Skiftet olje og filter i dag og fikk dessverre helt på litt for mye, burde jeg tappe av eller går det greit? Er så mye klin siden jeg ikke kan suge det opp og må ut med pluggen. Er en 1,4 TSi motor som skal ha 3,6l ihht boka mens jeg fylte på 3,75l. Er litt over max på stikken når bilen har stått og olja har drenert skikkelig.
 4. Forstår, takk for input! Jeg er ikke helt stødig på begrepene og hvor disse går men ser ut som du skjønner hva jeg mener. 😛 Hvorfor klarer ikke EQ appen å dempe disse "S`ene"? Er de enda høyere opp en 16kHz? Eller ligger de et annet sted. Og angående volum, kjører jeg de rett og slett for høyt? Ideelt sett føler jeg det er best å ha de på mellom 60-70%, men noe mer enn 40-50% så kommer det veldig godt frem. Dette fra en iPhone, som nevnt.
 5. Jeg kjøpte et WH-1000XM3 forleden da jeg trengt en ny hodetelefon på farten og disse så ut til å passe flere av kriteriene. Jeg derimot opplever det stikke motsatt av hva andre melder, at de mangler på diskanten? Synes "S`er" og "high hats" er veldig skarpe og nærmest skjærer meg i ørene. Jeg har forsøkt justere de i Sony sin EQ men uansett hvor lavt jeg setter highsa så kommer de frem som veldig skarpe. Jeg må lytte på 40-50% for at det skal være holdbart, noe høyere går ikke. De er svært behagelige å ha på, ANC fungerer knall og jeg liker den litt "boomy" signaturen så dette var litt nedtur da det ellers virker å være det jeg ser etter. Mulig det er noe galt med det? Andre som kan si noe om dette? Hører med Spotify som kilde via iPhone 13 Pro. Har valgt en EQ noe ala den @edahl postet.
×
×
 • Opprett ny...