Jump to content

Hakonnn

Medlemmer
 • Content Count

  323
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Er litt fortvilt her og trenger input. Jeg oppdaget for en tid tilbake en liten boble i lakken på døra der hvor "skjørtet" er montert og bestilte omgående time hos et lokalt lakk og skadeverksted for utbedring. Jeg har tidligere brukt det samme verkstedet på noen mindre skavanker og har til nå vært veldig fornøyd med jobben de har gjort. I utgangspunktet skulle de ha bilen i to dager men da skjørtet/listen på døren brakk i flere deler under demontering endte de med å ha den i totalt 5 dager siden ny måtte sendes fra VW i Tyskland. Skuffelsen er derfor stor når jeg nå har hentet bilen og ser resultatet. Selve boblen i lakken er borte og du ser ikke inngrepet i lakken, men montering av skjørtet bærer preg av hastverk og ser ikke bra ut. Jeg legger ved bilder av høyre og venstre side hvorpå det er høyresiden de har gjort jobben. Jeg har ringet rundt hvor boblen var så en ser det var nødvendig at skjørtet ble tatt av. Venstre side: Høyre: Det ser for det første ut som de har brukt for tykk teip eller satt den på feil slik at det er et merkbart mellomrom mellom døren og lista. Sammenlignet med andre siden hvor den ligger klistret inntil hele veien. I tillegg har de montert den for langt "bak" på døra slik at den stikker ut på baksiden og nesten tar i karmen. Tilsvarende gleppe kommer følgelig foran. Noen vil kanskje tenke dette er en bagatell men spør du meg ser det skjevt og jævlig ut. Jeg reagerte på det først når jeg kom hjem å kunne se skikkelig ettersom den sto parkert ganske trangt på parkeringen deres. Jeg måtte også betale for ny list, noe jeg synes var litt merkelig, men tildels kan forstå om det var eneste måte de kunne få den av. Innafor å klage her?!
 2. Jeg har booket bytte nå, tar den kosten gitt hvilke konsekvenser det kan få om noe skjærer seg. Jeg har ikke hørt eller kjent noe som tyder på feil, men har lest historier hvor det går galt uten forvarsel. Nye deler og arbeider har jo også 5 år reklamasjon så da er jeg dekt om uhellet skulle være ut på den fronten. ?
 3. Har en 2011 VW Scirocco med 1,4l TSI motor som har gått rundt 119k kilometer og jeg bekymrer meg litt for dette med kjede og strammer ettersom det visstnok er et utbredt problem på disse motorene fra denne perioden. Litt å ta i kanskje men det ser ut til at nesten halvparten av tilsvarende biler på Finn har fått ny eller overhalt motor på et tidspunkt. ? Forrige eier av bilen har kjørt long-life intervaller ihht serviceplanen fra VW mens jeg har gått over til 1 år/15000k Km. Jeg kjører rundt 20k i året og 15k av disse er på motorvei. Ingen tidlig symptomer på feil ved kjede pr.nå. Har hørt litt rundt hos div. merkeverksteder på Østlandet og det beste prisoverslaget jeg har fått er på 13,500 Kr -noe jeg synes virker bra ettersom Møller i Oslo skulle ha over 20k for samme jobben. Tanker? Kjedelig penger å bruke på noe som "egentlig" ikke burde vært nødvendig, men enda kjedeligere om motoren skulle ryke.
×
×
 • Create New...