Gå til innhold

Kamptråd - Champions League 14/15


Tunky

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

qVsQH2h.png

Hva er det folk røyker om dagen 'a?

 

Jeg tror det står mellom Barca (holder dem som favoritt) og Bayern. Real er jo bare en skygge av seg selv så langt. De kan vinne hvis de skjerper seg. Ellers så holder jeg Chelsea (kommer ihvertfall til semien. Veldig sterke i år og virker samkjørte) og Atletico som outsidere, samt. Dortmund om de blir skadefrie snart. Skal sies at Atletico og Dortmund har blitt svekket etter tapet av Costa og Lewandowski.

Lenke til kommentar

Barca? Hva er egentlig ståa med dem? Har hørt lite om dem i det siste. De har vel ny trener og slikt, hvordan har de sett ut så langt, og hvordan ser spillestilen ut?

 

Bayern pleier å slite året etter VM. De har ikke vunnet ligaen etter et VM på 15-20 år, tror jeg. Nøkkelspillere begynner å bli eldre/gamle. Tror ikke de tar det i år. Pep er for sta med spillestilen.

 

Real, nei. Ubalansert tropp, vant nettopp CL. De tar det neppe igjen.

 

Atletico ser ut til å fortsette der de slapp i fjor, dog uten Costa. Blir spennende å se om de fortsetter på samme måte framover.

 

Chelsea kan vel kanskje regnes som en favoritt nå med Mourinho i sitt andre år, og en pangstart i PL. Kan fort bli en utfordrer.

 

Dortmund er absolutt ikke svekket fra i fjor. Selv om de mistet Lewa, så har de fått en mye større bredde. Gundogan er også tilbake i løpet av måneden, og kan bli som en ny signering om han finner formen utover sesongen. Kagawa er selvsagt også tilbake, og gir dem kreativitet som de har manglet siden Gotze forsvant. Ikke glem at de nesten slo ut mesterne med et B-lag+free transfers på 30+. Veldig godt cup-lag.

 

Chelsea - Dortmund i finalen.

Lenke til kommentar

@Kammizez De har nå to målscorere i Messi og Suarez som begge kan score fra ingenting og avgjøre kamper. Har ikke sett dem selv, men jeg har hørt mye om dem, om hvordan den nye treneren har forvandlet laget, og Messi har visstnok blomstret igjen under ham. Rakitic er jo også en spennende signering. Eller kanskje det bare er litt mye hype rundt dem.

 

Har ikke sjekket noen statistikker på noen av lagene. Pep er veldig sta til tider ja, men jeg forventer at han gjør ting annerledes når han kommer til å møte lag med mange raske spillere og høyt tempo ala RM ifjor og Bayern selv året før.

 

Real har en ganske ubalansert tropp ja. Kanskje en outsider? Men fortsetter de i dette sporet så tror jeg Ancelotti er gone før sesongen 15/16 sparkes igang. Ingen sjokkerte ansikter der.

 

De er nok litt svekket. Er ikke sett mye på Immobile, men han er vel ikke bedre enn Lewandowski? Uansett så tror jeg det er skader som er litt i veien. Hvis Gündogan finner den gamle formen så skal jeg ikke utelukke noe som helst, men det var jo en veldig alvorlig skade. Han har jo vært ute i et år med en ryggskade.

 

Chelsea - Dortmund i finalen kan jeg godt være med på, men som sagt så avhenger det av at Dortmund får tilbake spillere fra skade og holder seg skadefrie. Chelsea er gode nok til å ta seg til finalen, men man skal ikke se bort ifra at Costa mister hodet og får rødt kort 1 min på overtid og lager straffe i siste semi mot Barcelona :p

Lenke til kommentar

Jeg tror også at Bayern vinner i år. De er rett og slett komplett i år. Nå har filosofien til Pep fått satt seg skikkelig, så jeg tror de biter hardt fra seg i år. Når det kommer til konkurrentene deres, så tror jeg at:

 

- Dortmund kan ta seg langt i år også, men jeg tror de ryker for et engelsk lag (Chelsea) eller spansk lag i kvartfinalen / semifinalen.

- Barca er for ustabil og har ikke kommet seg tilbake til gamle høyde.

- Atletico Madrid blir nok å ta seg til kvartfinalen / semifinalen i år, men ryker mot Chelsea eller Bayern.

- Chelsea er den eneste reelle motstander for Bayern i år tror jeg. De kan nå helt til finalen, men der tror jeg de ryker mot Bayern. FC possession har lært seg å være det mest tålmodige laget der ute, og utfinter Mourinhos defensive taktikk.

- Perez røyker bensin i Madrid og har solgt unna to av sine beste spillere på midten. Real klarer bare ikke gjøre det samme som i fjor, for jeg tror de går gjennom en litt vanskelig sesong.

- Arsenal kommer seg vel til 8-delsfinalen eller kvartfinalen som vanlig, men ryker ut mot en tysk eller spansk storklubb

- PSG kommer seg litt akkurat like langt som Arsenal, og må se sett slått av et bedre lag fra England, Tyskland eller Spania.

- Liverpool er ute i sin første CL konkurranse siden George Bush startet sin andre periode som president i USA, og de mangler rutine og gode nok spillere til å ta seg hele veien. Ryker før semien mot et bedre lag.

 

 

Myyy predictions!!

Endret av Espp
Lenke til kommentar

Sikkert bare små kids uten peiling på fotball (aka Mr.Bullshit) som har stemt i den pollen. Liverpool burde stått helt nederst.

 

En PSA:

 

Dette er kroneksempelet på innlegg som vil bli slått ned på med advarsel og/eller utestengelse i fremtiden.

Les denne tråden du, AN.XVIII.IV.

 

Siden jeg skrev tråden i går vil ikke det bli slått ned på, men heller en oppfordring til deg og alle andre.

 

(Dette innlegget skal ikke kommenteres, ta svar på PM)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...