Gå til innhold

Den hyggelige tråden om spill som hobby.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ready or Not har fått patch, som både skal hjelpe på ytelsen (som gikk til helvete når 1.0 var sluppet for et par måneder siden. Men skal også fikse på AIen så den ikke er super rask(nano sekunder reaksjon ) fikse på nøyaktigheten til AI samt gjøre de mindte suicidale (som at de ikke lengre prøver å trekke en pistol når de er omringet av 5 tungt bevæpnede og pansra SWAT folk)

Det ser ut til å funke. I dette oppdraget var det bare 2 som var dumme nok til å opne ild, en overga seg etter å ha fått en kule i beinet. Han andre derimot fikk 6-9 .45 kuler i brystet.

Alle mine 4 swat offiserer kom ut av oppdraget uten psykiske mèn. Noe som også var nytt, vanligvis er de i beste fall stresset, eventuelt er det i psykisk krise.

Spiller så klart i VR.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
On 29.1.2024 at 1:58 PM, :utakt said:

Mini her spiller Roblox, men det er ikke så veldig stas når det er et evig mas om mikrotransaksjoner. "Alt" man skal gjøre koster noen kroner, gratisopplevelsen er ikke noe særlig. Og pappa er kjip som ikke gidder å betale 30 kr her, 40 kr der

Spiller av og til litt Minions Rush som er et endless-runner spill med tre lanes man må veksle mellom ala Subway Surfer etc.

Spillet i seg selv er reklamebasert, noe som nok er akseptabelt nok for de fleste, selv om de i senere versjoner har økt mengden, noe som i alle fall gjør at jeg spiller det mindre og mindre.

Det er også lagt opp til at en kan bruke uhorvelig mye penger for å oppnå fordeler i spillet i en typisk pay-to-win modell. De aller fleste fornuftige bruker dette som underholdning og betaler ikke skjorta for å få noen billige digitale fordeler, men det må jo åpenbart være nok av folk som kaster bort pengene sine på sånt, ellers hadde neppe produsenten giddet å bruke tid på lage slike tilbud som popper opp temmelig ofte. En har jo gjerne også noen billige opsjoner bare for å få folk til å begynne å kjøpe noe, sånn at en skal fortsette med det, akkurat som en narkolanger som gjør første dose "gratis".

Barn som er mye mer ukritiske til å ikke se at man bruker ekte penger koblet til dum-snillhet hos foreldrene er nok en god del av inntektsgrunnlaget til de som bruker penger på slikt. Produsenten tjener jo uansett på reklamen når brukermassen blir stor nok og de dekker seg jo bak at det å bruke penger på spillet er helt frivillig.

De tilbyr alt fra ting til 9,- oppover til 599,- og 1290,-

Er en ukritisk til kjøp så baller det veldig fort på seg og en risikerer å havne på Luksusfellen etter hvert.

Bildene under er fra Subway Surfers

spacer.png

spacer.png

Endret av vidor
Lenke til kommentar

En video fra Cliffs Of Dover Blitz VR Beta.

F4F Wildcat kalt Martlet i britiske marinen frem til 44 var sett på som avlegs allerde i 41 når USA kom inn krigen. Men likevel tjente den i frontlinjene helt til slutten av krigen, da mindre hangarskip ikke kunne bruke Hellcat og Corsair. I britiske marinens Fleet Air Arm ble det også brukt helt til slutten, I mars 45 bare noen måneder før krigens slutt hadde noen Wildcats eskortert noen Avenger bombefly som angrep tyske skip ved Kristiansand, Wildcatene ble overumplet av 8 Messerschmidt Me109, av G6, G10 eller G14 modellen. Kampen endte med 3 eller 4 Me109s skutt ned til en skadet Wildcat. 

Dette er er en video inspirert av dette. 
Cliffs of Dover blitz er satt til 1939-1941 og har ikke flyene som ble brukt, så en Me109F4 er stand in for G modellene og en Martlet III er stand in for senere Wildcats. 
Det er heller ikke noe Norge kart i spillet, så vi bruker bare litt åpnet hav som vår sene. 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Viggen er en rå kald krig kriger. 

Og selv om den ble oppgradert på 90 tallet til å bruke nyere våpen. Har den masse gamle ting å leke med.

Se for dere å fly 100 meter over bakken i over lydens hastighet. Mens sovjetiske luftvernskanoner i mange kalibre fyrer av mot deg. Du fyrer av din Robot 05A(Rb05A) en radio styrt missil.

Nå må du styre flyet, 100 meter over bakken, mens du flyr nesten 1500kmt, OG du må styre missilet. Med en egen spak, en bluss bakpå missilet gjør at du kan se hvor den er.  Og du må styre den mot målet. Også er du så klart i VR så du får full farts følelse av det hele.

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Laserbeam skrev (På 28.12.2022 den 3:26 PM):

Nytt tastatur er alltids kjekt. :D 

Ble ett stykk Razer BlackWidow V3 Mini. ^^ Er satt ned til 495,- hos Komplett ^^

  Vis skjult innhold

(Den gamle levde kun litt over 1 år. RIP Logitech G Pro TKL)20221228_150214.thumb.jpg.ac44cd5944ec471f083cf803dfecfeba.jpg

20221228_150631.thumb.jpg.2f5010f82945e32cad9b6640ca513ae3.jpg

 

 

 


Nytt tastatur i hus er alltids kos. Trengte ett nytt ett etter at mitt "gamle" Razer BlackWidow V3 Mini døde. Slitte taster etter mye bruk. (Logitech'en, før den, døde av diverse drikke og snacks søling :ph34r:)

Ble ett stykk Keychron K8 RGB Gateron Red, veldig fornøyd. Fordelen med denne er at selveste tastene kan byttes ut raskt, når dem først slites ut (hotswap). Men skal være mye lengre holdbarhet på disse tastene enn Razer sine da. :)

Kjøpte også en Samsung 870 2TB SSD i slutten av Januar, til bruk kun til spill (og mods), da spill de siste årene har begynt å ta tålig stor plass. Byttet ut en 1TB SSD.

Og fått litt snusen på litt eldre spill igjen, som jeg egentlig ikke har fullført, og med diverse DLCer og utvidelser, som er litt kos. Blant annet Oblivion og Skyrim, samt "eldre" innhold til The Elder Scrolls Online.
I Dirt 4 har jeg snart fullført selveste Rally delen av karrieremodusen. Ikke helt 100%, men ihvertfall nok til å fullføre International Rally S.
Har da Landrush og Rally Cross igjen etter det. :)

Fortsatt noe av bilen igjen, merkelig nok:

Spoiler

DiRT422_02.202401_00_28.thumb.png.6a947be4b3b1800d3476b469a776dc95.png


 

Endret av Laserbeam
Lenke til kommentar

Ble helt satt ut av hvor gøy jeg har det i Division 2.

Utrolig gøy gunplay men etter å ha spilt i 5 år begynte det å bli litt av det samme så jeg ville prøve noe helt nytt, så laget et sett så nå er jeg Healer, å det gav helt nytt liv i spillet å jeg har det så gøy.

Da jeg spiller sammen med random spillere blir jeg alltid roset selv om skaden jeg gjør er alltid den laveste av alle, folk sier det er gøy å se en heler for de er det langt mellom.

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Noen ganger er det vanskelig å beskrive nøyaktig hvor bra noe moderne militær teknologi er. Apache ble laget på 70 tallet for å stoppe den forventede sovjet horden med stridsvogner som ville flomme over grensa inn i vest tyskland, sammen med A-10 og britiske Harrier var dette et et luftfartøy laget for å utslette så mange sovjetiske stridsvogner de bare kunne. Originalt ble Hellfire missiler sendt med en laser mot målet, våpen spesialisten foran i helikopteret ville bruke kamera for å sette laser på målet og missilen ville fly mot der laseren peker. 

 

Som alle luftfartøy som forventes å jobbe i tett samarbeid har Apachen mange radioer, hele 4,(se Tor mer radio) så de kan holde kontakt med soldater på bakken, og andre fly og helikoptre og alt annet. 

 

På midten av 80 tallet kom Longbow, dette var et topp moderne radar system, og selv om dette ble utviklet på 80 tallet er teknologien imponerende den dag i dag. Og skremmende effektiv. Mens luft til luft radaren på et fly kan se ting som hastighet, høyde, retning og kanskje flytype. Er det mye den ikke viser, og den må justeres av piloten, radaren må jo peke på riktig høyde og riktig sted for å finne målet. 

 

Longbow radaren er farlig effektiv, og lett å bruke, den sitter på toppen av rotoren, så bare den behøver å titte opp over noen trær eller en knaus og likevel finne målene sine, radaren en FCR(fire control radar) vil kunne se forskjell på beltekjøretøy, kjøretøy med hjul, helikoptre, luftverns kanoner og missilforsvar. Den vil fortelle deg om kjøretøyet er stille eller beveger seg. Den vil så velge ut de farligste tingene først og lage en prioritetsliste. 

Opp til 16 mål kan vises på FCR displayet. (men opp til 60 kan vises på kartet) Men 16 er maks antall missiler Apachen kan bære.

 

Nå kommer den skremmende dødeligheten frem. Når radaren har funnet så mange mål som finnes der eller som helikopteret har missiler, så er alt det piloten trenger å gjøre er å peke nesa i retning mot målene. Og fyre av, og fyre av, i løpet av 30 sekunder kan du fyre av 8 missiler, du trenger ikke gjøre noe, FCR har laget en liste og hver gang du fyrer av en missil låser radaren på neste mål og du fyrer av og radaren velger neste mål. Hver missil som er radarstyrt vil så fly mot sine mål. Så på 30 sekunder pluss tiden missilet bruker på turen vil 8 fiendtlige enheter bli ødelagt. Dette er super effektivt og dødelig. Radaren vet ikke forskjell på venn og fiende, så i situasjoner med venner i nærheten, er det tryggere å bruke laser-guidede missiler, hvor hvert mål kan identifiseres med høy zoomkamera. 

 

Men når man vet det bare en fiender foran seg og man virkelig vil utslette alt som er foran seg. Da er FCR ekstremt effektiv, få ting her i verden er så effektivt for å ta ut store bakkestyrker. 

 

I dette oppdraget har IS forskanset seg i en stor base, de har helikoptre, artilleri, de har flere kjøretøy som kan pumpe ut opp til 6 varmesøkende missiler på kort tid, de har masse luftverns kanoner, de har bærbart luftvern med varmesøkende missiler som kan fyres av fra skuldrene hos IS krigere, de har over et dusin stridsvogner og andre pansrede kjøretøy, samt masse infanteri med automatvåpen og og rakettdrevne granater. Og mye av det er bak forskansninger. 

 

Fire selvdrevne artillerivogner åpner ild for å mye opp basen.

 

Mange amerikanske stridsvogner og stormpanservogner er på vei mot basen sammen med over hundre spesialsoldater i lastebiler som skal ta og okkupere basen.

 

4 Apache helikoptre letter fra en Forward operating base (FOB) i nærheten mens soloppgangen er på vei. Til sammen har de 32 radare guidede Hellfire missiler, 152 70mm raketter og 4800 30mm granater. 

 

Etter å ha flydd forbi kolonnen av lastebiler, stridsvogner og stormpanservogner, gjør Apachene seg klare til angrep, ca 8km fra den fiendtlige basen dukker masse enheter opp på radarskjermen, jeg fyrer så av mine 8 missiler på noen få sekunder og utsletter helikoptre, stridsvogner luftverns kanoner osv. Jeg beordrer så de 3 andre helikoptre til å angripe, på under 1 minutt skytes ca. 20 missiler ut og utsletter enda flere mål.

 

Vi går så nærmere for å bruke raketter og kanoner, våpen spesialisten min i forsettet finner et mobilt kortrekkevidde luftverns kjøretøy, den har 6 varmesøkende missiler, jeg fyrer av mot den, men M230 kanoen på Apache er et “area effects” våpen som er laget for å spre granaten sine rundt. og den trenger et direkte treff for å ødelegge lett pansrede kjøretøy. 

Så etter de første 20 granatene treffer rundt kjøretøyet, bryter helvete løs. Vi er nå innenfor rekkevidde av disse varmesøkende missilene, og vi er innenfor rekkevidde av både medium og tunge mitraljøser, sporlys flyr rundt cockpiten min, noen kuler dunker inn i helikopteret mitt, samtidig som alarmen går om at missiler har blitt skutt ut, helikopteret spytter automatisk ut narrebluss.

 

Jeg er ca. 300 meter over bakken og dukker ned mot ørkensanden, mens røde narrebluss flyr ut og jeg ser røyken fra missilene som skytes ut fra basen. tunge mitraljøse kuler river opp sanden rett ved helikopteret mitt. De andre helikoptrene blir også beskutt og jobber med å unngå å bli skutt. En av de andre Apachene sender ut salver med 70mm raketter som river opp alt det kommer over. 

 

Jeg har fått kontroll igjen, denne gangen finner jeg det andre kortdistanse missil kjøretøyet, sporlys flyr fremdeles forbi helikopteret mitt. Men etter noen salver er kjøretøyet dødt, jeg finner så det originale kjøretøyet jeg skøyt på før alt braket løs og får tatt det. Samtidig går et panservogn i lufta fra en Hellfire en av de andre Apachene hadde skutt. 

 

Mye av basen er nå brann, dusinvis av kjøretøy av alle typer brenner. 

Min våpen spesialist finner en gruppe infanteri som står bak en jordvoll. En 20 skudd salve fra kanonen og de er borte, en annen apache gjør det samme med en annen gruppe fiendtlig infanteri. Jeg finner så en ensom fiende med et bærbart missil på skulderne, 20 30mm til og han er borte.

 

Nå er de amerikanske kjøretøyene i nærheten, men det er ikke noe for de å gjøre. Alt som kunne krype og gå i basen er borte, bare brann og røyk igjen.

 

Det er kraften fra 4 Apache, litt flaks at igen av oss ble skutt ned av det dusinet med varmesøkende missiler som ble skutt mot oss.

 

 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...