Gå til innhold

Hva mener DU er grisekjøring?


Rubenevo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Griskjøring er også burning og sladding. (så lenge det ikke er på plass beregnet for slikt)

vel jeg ser ingenting galt i det når det er på en tom parkeringsplass på kveldstid. Det er først når jeg har blitt litt eldre at jeg har merka hvor godt du faktisk lærer å kjøre bil av å grisekjøre litt på en parkeringsplass. Husker spesielt i fjor vinter da jeg tok en forbikjøring på is/snøbelagt vei som jeg har gjort hundrevis av ganger før, men denne gangen så fikk jeg ganske heftig skrens i en fart av omtrent 90-100km/t, men jeg hadde ikke så store problemer med å redde bilen inn gjen pga at jeg har fått nødvendig erfaring fra når jeg var 18 og idiot :) Endret av MongoMan
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er desverre alt for stor forskjell på sjåførene der ute. Sinker som er livredde for å kjøre bil skaper mye frustrasjon og sinne hos oss andre, da er det naturlig at vi kjører forbi så fort det lar seg gjøre.

Å kjøre helt crazy er så klart ikke greit, men det er heller ikke greit å være i helt den andre enden av skalaen. Sinker ser jeg hver eneste dag, det virker som om 50% av alle ute på veien kjører for sakte.

Lenke til kommentar

Det er mye bedre å være sinke enn å være agressiv. Egentlig burde ikke folk som ikke har hatt lappen i (minst) fem år hatt biler som lar en kjøre forbi i noen særlig grad. De er ikke flinke nok til å kjøre, selv om de gjerne tror det. Erfaring er ekstremt viktig.

 

Husker spesielt i fjor vinter da jeg tok en forbikjøring på is/snøbelagt vei som jeg har gjort hundrevis av ganger før, men denne gangen så fikk jeg ganske heftig skrens i en fart av omtrent 90-100km/t, men jeg hadde ikke så store problemer med å redde bilen inn gjen pga at jeg har fått nødvendig erfaring fra når jeg var 18 og idiot

 

Om du kjører forbi i den farta under de forholdene der høres et det ut som du fortsatt kjører som en idiot. Hva om du hadde møtt noen, eller ikke klart å hente den inn?

 

Når det er sagt er ikke erfaring nødvendigvis nok - de største idiotene i trafikken er stort sett menn mellom 18 og 50, så noen vokser det aldri av seg.

 

(Hilsen mann, 34, med 430hk, som kjører meget pent)

Endret av Audun_K
  • Liker 1
Lenke til kommentar

I tillegg til folk som tar for stor risiko ved forbikjøring osv, vil jeg også legge til folk som kanskje ikke burde hatt lappen, som kjører midt på "gulestripa" osv. Av og til kommer jeg bak biler som kjører laaangt under fartsgrensa, men som det rett og slett er farlig å kjøre forbi fordi de ligger omtrent midt på veien i en vanlig vei med ett felt hver retning.

 

Går kanskje ikke under "grisekjøring," men synes det er irriterende og av og til direkte farlig med folk som ikke bruker blinklys i kryss. Plutselig står de på bremsen, uten noe signal.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Grisekjøring er e.m.m. unødvendig aggressiv kjøring.

 

Fyren som kjører i 70 i 80-sonen er kanskje en løk, men grisekjøre gjør han ikke.

 

.. ikke minst når samme sjåføren plutselig gasser opp i 90 i 80-sonen for det man kom til et forbikjøringfelt og igjen bremser ned når feltet er ferdig slik at færrest mulig fikk passere. Er man da idiot eller rasshøl er spørmålet? Kanskje begge deler :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...