Jump to content

Rubenevo

Medlemmer
 • Content Count

  375
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)
 1. Hei! Har en relativt ny Huawei Honor 9 som idag begynte å tulle med lyden. Medielyd justeres til 50% volum uansett om den er under eller over det, selvom jeg ikke rører telefonen. Dette skjer ved avspilling på ørepropper, høyttaleren og BT, tilogmed når jeg ikke bruker telefonen setter den seg på 50%. Hvorfor gjør den det? er det noen måte jeg kan fikse det på, for det er utrolig irriterende!
 2. Har noen kompiser som driver med MLM, han ene ligger på rundt 200k i mnd, men han var tidlig til firmaet. Så det er mulig å ha det som inntekt. Han har registrert et AS som han da fører det på, som en ekte bedrift.
 3. Er generelt ikke fan av kjøpte lister siden de ofte blir spammet ned av flere som har samme liste, ser mer etter de som faktisk trenger tjenesten istedetfor å sende mange mail til folk som ikke trenger det.
 4. Jeg ville investert pengene eller startet opp noe slik at jeg kunne levd litt bedre enn 180k i året (det er ikke mer enn 15k i mnd), Før jeg hadde tenkt noe som helst på å leve av det hadde jeg brukt det til å kunne leve bedre, hadde startet noe selv og jobbet på det jeg.
 5. Hei! Skal lage en liste over bedrifter som jeg kan sende mail til ang tjenesten jeg selger, men sliter med å finne ut hvordan jeg skal kunne gjøre dette uten at det tar hundervis av timer. Har noen noen løsninger eller ideer for dette? Det er ikke spam det skal brukes til, er en seriøs tjeneste som de kan dra nytte av.
 6. Hei! Jeg har nettopp startene en egen bedrift som spesialiserer seg på søkemotoroptimalisering, har hatt noen kunder og gjort det bra med dem, men nå står jeg fast på hvordan jeg kan finne og skaffe kunder. Noen som har en idè på hvordan jeg kan gjøre dette for å bygge det opp raskest mulig? Takk på forhånd!
 7. Hei! Jeg er en gutt på 20 år som veier 72 kg, trent jevnlig de siste årene men har planer om å begynne skikkelig nå. Der jeg trener har vi ingen maskiner, kun stenger, benker, squatrack og manualer, vi har og et sted for nedtrekk og pullups. Så jeg er derfor på utkikk etter et program som går over alt fra 4-6 dager (men helst 5) som ikke inneholder maskiner. Målet er å gå opp i vekt og bli generelt større. Hva vil dere anbefale?
 8. Hei! Er en 19 åring som er ute etter å øke styrke, så mye masse som mulig og litt kondisjon! Har trent endel styrke, men vil prøve noe nytt, sett på PHAT, hvordan vil det evt funke? Kan trene 4++ dager i uken hvis det trengs. Skal i militæret i Oktober så vil være i så god form som mulig, er 180 cm og veier ca 70 kg
 9. Rubenevo

  Hvilken SUV passer?

  komfort, så ny som mulig, grei motor og 4x4 er det jeg ser mest etter
 10. Rubenevo

  Hvilken SUV passer?

  Hei! Driver og tenker på ny bil, og denne gangen vil jeg ha en stilig SUV med 4x4. Prisen blir rundt 200-250.000 kroner ser jeg for meg. Hva anbefaler dere da? Liker Land Rover, BMW X-Serie osv, men er int i å høre hva andre syns. Liker at bilene har litt å trekke med, altså litt hk. Gjerne ikke for høyt forbruk av drivstoff heller, må tenke litt økonomisk
 11. så ca 3 mnd i forveien da?
 12. Hei! Fikk vite på sesjon del 2 at jeg skal i Garden i Oktober, og lurer nå på når jeg får innkallingsbrevet? Vet noen hvor lenge i forveien jeg evt får en innkalling?
 13. Så det er slik at man bare kan gå ned og spørre spørsmål til en selger liksom?
 14. Hei! Jeg går nå 3. året vgs med medier og kommunikasjon, skal i militæret et år etter det, også tenkte jeg å få fulltidsjobb! Det jeg ser for meg at jeg kunne passet bra som er bilselger, har stor interesse for bil, liker salg og salgsteknikker, og er veldig glad i å snakke med folk, er egentlig ikke noe sjenert. Vil gjerne jobbe som bilselger og starte et sted også bygge meg oppover i bransjen prøve hvertfall! så kommer spørsmålene: Hvordan blir man bilselger? er det utdanning elns, eller må man bare søke seg til stillinger? Hvordan er arbidstider og lønn osv? Har kontakter innen bilselger yrket, kan det hjelpe? Er det veldig vanskelig å komme seg inn i bransjen og klare seg bra? skriv gjerne litt info sånn generelt om yrket hvis dere har noe takk på forhånd!
×
×
 • Create New...