Gå til innhold

FINALETRÅD - Tyskland vs Argentina


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+3165

Ble sjokkert at Messi fikk gullballen! James Rodriguez, Robben, Alexis Sanchez, og Müller er bare noen spillere som jeg kommer på i farta som har prestert mye bedre enn Messi!

Var vel det som var mest praktisk (om du ser bortifra Müller).

Lenke til kommentar

 

 

Han har vel fått 4 MOTM-priser. Sikkert på bakgrunn av det også. Ikke at det er noe å bry seg om da den prisen betyr like lite som Arsenal sitt trofeskap.

 

Patetiske greier.

 

Like patetisk som Arsenal sitt trofèskap?

 

Kallenavnet ditt passer deg. Lett å se hvorfor du valgte navnet. :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

herregud lov å gi et lite smil eller nikk til fansen da, et eller annet som viser at du setter pris på supporteren, makan til sutring

 

Helt enig. Jeg mener, dette er jo bare en VM-finale. Han har jo bare tapt verdens største sportsbegivenhet, noe de fleste kun opplever 1 gang i livet.

 

Slutt å grin, a'.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Æsj. Faen. At Messi får gullballen gjør jo bare at flere skriker om at han er overvurdert og ikke i nærheten av Pele og Maradona.

 

James Rodriguez er mesterskapets SOLEKLARE beste spiller. VM døde litt etter at hans Columbia røk ut. James, Robben, Kroos, Sanchez var alle klart bedre enn Messi. Flere på Tyskland man kan nevne også. Neuer, Hummels, Boateng, Schurrle...

 

Messi hadde uansett et godt mesterskap, for Argentina skapte knapt sjanser uten at Messi var involvert. De hadde aldri kommet til finalen uten han, men han er likevel langt unna å fortjene gullballen.

Endret av Maefteda
  • Liker 8
Lenke til kommentar

Hvorfor ventet de egentlig til etter finalen med å gi Messi gullballen?

 

Her har juryen mye å lære av Jagland og Nobelkomiteen. De var i det minste åpne om at de ikke hadde tenkt å la objektive kriterier telle, og like gjerne ga Obama fredsprisen usett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...