Gå til innhold

Hvilken laptop bør jeg kjøpe?


Anbefalte innlegg

Hei, Jeg lurte på hvilken laptop jeg burde kjøpe. Jeg er ute etter en laptop som man kan spille spill på "high" og høyere. Den skal brukes til spilling og redigering og den skal også brukes til skolen. Den burde være lett å få med seg fram og tilbake til skolen og bør veie lite i vekt og størelsen må være rundt 14 og 15 inch. Jeg skal koble den til monitor når jeg er hjemme. Har dere noen tips? Og BTW jeg vil ha en så billig som mulig. Max 15 000 kr. :hm::confused:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Et veldig kort og mindre hjelpsomt svar er at laptop som skal brukes til spill og redigering automatisk blir større/tyngre enn ultrabooks og "lette å ta med seg" PCer.

Til en viss grad burde du bestemme deg for hva du vil prioritere og gå for noe sånt etter min mening. Det blir veldig dyrt om du skal ha mye kraft i en liten sak.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei, Jeg har tenkt til å kjøpe ny laptop. Jeg trenger en til skole som er lett og liten (helst 14/13") og jeg skal bruke den til å spille. Jeg vil kunne spille på high settings og den må se litt fin ut. :)

Noen tips? :huh:

Endret av A Guy
Lenke til kommentar

Det du ser etter finnes ikke.

 

Du får ikke en lett 13/14" som klarer nye spill på high.

 

Jeg anbefaler denne: https://www.mpx.no/asus-zenbook-ux32ln-133-fhd-matt/808932

 

Den er liten og lett, og har dedikert grafikk slik man kan spille på rundt medium grafikk på de fleste nye spill, på de tyngste må man nok ned på low.

 

Alternativet er denne som er enda kraftigere, men ikke er spesielt lett og ikke spesielt pen: http://www.multicom.no/Xishan-W230S-13e3-Full-HD-Matte-Intel-Core-i7-4700MQe-16GBe-128GB-SSD-1TB-HDDe-GeForce-GTX-765Me-Uten-operativsystem-Multicom/cat-p/c1000042/p10625761

Endret av OC-Freak
Lenke til kommentar

Jeg har slått sammen flere tråder fra samme trådstarter som har så å si identisk innhold. Rekkefølgen på svarene i denne tråden frem til nå kan derfor variere noe.

 

Dette skal som vanlig ikke kommenteres i tråden men kan gjerne tas på https://www.diskusjon.no/index.php?s=b5770b344f75925a57cf672f34bd93db&&app=members&module=messaging&section=send&do=form&preview=1&_from=quickPM&fromMemberID=1713”'>Personlig Melding. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...