Gå til innhold

Den russiske aggresjonen mot Ukraina


Anbefalte innlegg

 

Forresten........hva er dette?........ :omg:......i går - postet 19 timer siden.......

 

Terrorists removing the aircraft wreckage! Trying to derail the investigation? #MH17

BtBAAbhIEAAmb89.jpg

 

 

 

Nei, det er nok ikke terrorister som stjeler vrakdeler. Hvis du tar av deg skylappene, vil du se det står en stolpe på hver side, og at kommune-ansatte e.l. flytter denne svære delen bort fra veibanen som går i mellom.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, det er nok ikke terrorister som stjeler vrakdeler. Hvis du tar av deg skylappene, vil du se det står en stolpe på hver side, og at kommune-ansatte e.l. flytter denne svære delen bort fra veibanen som går i mellom.

:wallbash:

 

Som jeg nevnte så finner jeg deg litt tungnem - jeg påsto aldri at det var terroristene som utførte dette - la du merke til ???? spørsmålstegnet mitt og ? i twitter posten?

 

Men ingen vet hvem som har autoriteten over vrakrestene - er det Ukrainske redningsfolk eller terroristene?

 

Du klarer tydeligvis ikke å forstå forskjellen på deling av nyheter og beskyldninger mot noen utenom det som faktisk blir rapportert av folk på stedet.

 

Hvis du hadde litt forståelse av åsted-etterforskning og kontaminasjon så hadde du ikke postet slike "kritiske" dumheter.

 

Siden det er helt klart fra alle de påstander og aksjoner fra Russiske myndigheter at de driver en stor "cover-up" operasjon for å skape mest mulig forvirring så er det ikke rart at folk mener det lyser "skyldighet" lang vei.

Hele terrorist ledelsen er Russiske etterretnings agenter og det er sikkert flere som vi ikke vet om rundt forbi - synes du det virkelig er rart at mange tror at de vil prøve å ødelegge bevis - spesielt hvis det faktisk er mulig å bevise at rakettene og rakett systemet kom fra Russland?

 

Russland har en historie på akkurat dette angående bevis forspillelse og hindring av etterforskning - senest i 2010.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

jeg påsto aldri at det var terroristene som utførte dette - la du merke til ???? spørsmålstegnet mitt og ? i twitter posten?

 

nei, du "bare" antydet at det var slik.

 

Jeg er tydeligvis inspirert av dine innlegg i denne tråden. :wee:

 

There are those who remember press conference where Soviet Ministry of Defence denied everything concerning shooting down of KAL007.

Endret av arthon
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Satt og leste den i sta men det blir vel tatt som propaganda og russlandsverting dette også.

Unasett vil anbefale alle å lese det i sin helhet for her det det et godt stykke detektivarbeide som er gjort av en privatperson.

Så får vi håpe det gjør det lettere for USA å avsløre hva de vet når privatpersoner med tilgang til google earth kan gjøre et sånt stykke arbeid selv.

Endret av perpyro
Lenke til kommentar

Senate Intelligence Committee Chairman Dianne Feinstein forlanger at Vladimir Putin manner seg opp å legger kortene på bordet.

 

"Putin, you have to man up. You should talk to the world. You should say if this was a mistake, which I hope it was, say it."

 

http://edition.cnn.com/2014/07/20/politics/ukraine-malaysia-air-feinstein-putin/index.html

 

Bortsett fra det problematiske at hun allerede nå fastslår at Putin er ansvarlig for Flight MH17, så "glemmer" hun at hennes egen politiske kultur-krets sjelden eller aldri innrømmer ansvar.

 

Iran Air Flight 655 ble skutt ned i Persiabukta av missiler fra USS Vincennes.

 

George H.W. Bush uttalte i etterkant av hendelsen:

 

"I will never apologize for the United States — I don't care what the facts are"

 

http://en.wikiquote.org/wiki/George_H._W._Bush

Lenke til kommentar

 

 

Husk forresten på hvem som nekter åstedsgranskerne tilgang til åstedet og stikker kjepper i hjulene på granskningskommisjonen.

 

 

Det har ikke vært noen åstedsgranskere eller granskingskommisjon etablert engang. Hvis du tenker på disse OSSE folkene, så har de ikke mer greie på fly enn deg eller meg.

 

Regjeringen i Kiev har dessuten vært unnfallende og fraværende i sin tilnærming i å legge til rette, eller nærmest sabotert, antageligvis for diskreditere separatistene ytterligere.

 

Allikevel har det vært mulig for off. ansatte redningsmannskaper og andre kommunale instanser i distriktet å iallefall gjøre noe søksarbeide, og ta seg av lik, etc etter beste evne. Ikke p.g.a. Kiev, men tiltross for Kiev.

 

Du har rett. Det har ikke vært noen åstedsgranskere. Alle som måtte ha kunnskap nok til å vurdere situasjonen blir nemlig utestengt og/eller banket opp av russiske soldater forkledd som separatister. Samtidig ødelegger russerne bevis i stor skala, og lik og eiendeler blir plyndret uten at noen løfter så mye som en finger.

 

Som sagt: Kjepper i hjulene på åstedsgranskerne som skal ha jobben med å granske åstedet.

 

Merkelig nok forklarer du ikke hvordan regjeringen i Kiev har sabotert noe.

Endret av hekomo
  • Liker 1
Lenke til kommentar

(NRK) Fire dager etter at MH17 ble skutt ned, åpner Ukrainas statsminister Arsenij Jatsenjuk for at vestlige land kan etterforske flyulykken.

 

http://www.nrk.no/verden/apner-for-vestlig-etterforskning-1.11841389

 

På høy tid. De innså omsider de ikke kan sabotere dette lenger, tiltross for sin iver etter å diskreditere separatistbevegelsen.

 

Så det var ukrainske myndigheter som truet med å drepe OSSE-personellet som dukket opp for å sikre området?

 

Ordet jeg brukte om argumentasjonen din var "parodisk". Nå begynner jeg å ha vansker med å finne ord som kan beskrive måten du holder på.

Endret av hekomo
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg har mitt på det tørre. Det har derimot ikke de som har postet de mest bisarre og tåpelige twitter-mld. som ikke er annet enn lavmålspropaganda av verste sort. Det er bare å bla seg bakover i tråden (hvis noen i hele tatt orker å fylle seg med denslags en gang til da)

 

Eneste som mangler i den sjangeren nå, er at separatistene bedriver kannibalisme og spist av døde kropper. Ikke noe vil overraske meg mer, etter å ha sett dette enorme propaganda-apparatet i sving rundt på nettet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så denne for noen dager siden - nå dukket den opp igjen - for dem som ikke vet hav Itar-Tass er; så er det det Russiske telegrambyrådet.
Tror de har hatt et annet navn noen år for nylig å skifte tilbake til navnet fra Sovjet tiden.

Det er en link der - sjekk den ut for å se alle løgnene Russisk media har presenter de siste månedene........

 

#Russia's ITAR-TASS reports that "rebels" have Buk! Then it reports - they never had it. #MH17 http://www.examiner.com/list/russia-s-top-10-lies-about-downed-malaysia-airliner

BtFRw6JCIAEqF0T.jpg

 

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg har mitt på det tørre. Det har derimot ikke de som har postet de mest bisarre og tåpelige twitter-mld. som ikke er annet enn lavmålspropaganda av verste sort. Det er bare å bla seg bakover i tråden (hvis noen i hele tatt orker å fylle seg med denslags en gang til da)

 

Eneste som mangler i den sjangeren nå, er at separatistene bedriver kannibalisme og spist av døde kropper. Ikke noe vil overraske meg mer, etter å ha sett dette enorme propaganda-apparatet i sving rundt på nettet.

Du har ingenting på det tørre for du kommer kun med spekulasjoner uten dokumentasjon.

Og når det kommer til propagandaapparar, ta en titt på det Russiske som endrer historie etter vindretningen.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

De som har fulgt med i det generelle nyhetsbildet i dag har sikkert sett at den Russiske forsvarsministeren har hatt en lang presentasjon hvor han mener å bevis at en Ukrainsk SU-25 var bare noen kilometer fra det Malayiske MH17 flyet.

 

Uten å beskylde Ukraina direkte så impliserte han at SU-25 kunne ha skutt ned MH17.

 

Påstanden er lite sannsynlig basert på noen fakta om SU-25.

 

Max operasjons høyde for SU-25 er 7000 meter uten våpen.

Max operasjons høyde fullt lastet med våpen er 5000 meter.

 

I følge Russerne så skal altså SU-25 ha skutt oppover ca. 5000 høyde meter med air-to-air rakett for å treffe MH17 som fløy i 10.000 meters høyde.

 

En computer i Kreml har i dag rediger den Russiske Wikipedia artiklene om SU-25 i dag til å passe inn i den Russiske teorien - hvor de har forandret max høyde til 10.000 meter og operasjons høyde til 9000 meter.

Jeg postet et screenshot av forandringen tidligere i dag; https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1570258&p=21832396

 

Den Russiske forsvarsministeren sa også at de hadde ikke sett noen missil skutt fra bakken i Ukraina - noe som ikke er veldig overraskende - selv om de tidligere har påstått at det var et Ukrainsk BUK system som skjøt ned MH17.

 

I tillegg så sa den Russiske forsvarsministeren at SU-25 og MH17 var omtrent på samme plass på nøyaktig samme tid USA hadde en satellitt over Ukraina. I tillegg så ba Russerne USA dele sine satellitt bilder og fremføre video bevis for at terroristene hadde BUK system og hvem som supplerte det.

 

Jeg må innrømme at jeg er litt skuffet over at Russland ikke kom med en mer plausibel teori som forhold seg til tekniske fakta og logikk - jeg trodde de var smartere enn som så. :hm:

 

Fra Business Insiders rapport om presentasjonen; http://www.businessinsider.com/russias-story-about-mh17-2014-7

Wikipedia engelsk om SU-25. http://en.wikipedia.org/wiki/Sukhoi_Su-25#Specifications_.28Su-25.2FSu-25K.2C_late_production.29

Delere av den Russiske prestasjonen(den er lang og omstendelig) [ http://youtu.be/KSpeo5RcQQo ]

Endret av arthon
  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Jeg må innrømme at jeg er litt skuffet over at Russland ikke kom med en mer plausibel teori som forhold seg til tekniske fakta og logikk - jeg trodde de var smartere enn som så.

Her er jo en del andre teorier om saken:

 

[https://www.youtube.com/watch?v=BY4W-8qNnD0]

En av de sprøeste konspiratorikere av alle de gale folka på den ekstreme høyre siden i USA - Fox News, Glenn Beck og Rush Limbaugh er "normale" i forhold til ham.

Putin og "gutta" i Kreml har lært mye av USAs konspiratorikere og har basert mye av propaganda apparatet sitt på analyse av disse, men selv Putin går ikke like langt som Alex Jones.

 

Alex Jones "Info War" og Prison Planet TV utnytter kynisk enkle, enfoldige og paranoide folk ved å trykke på alle angst knappene deres.

Ikke å anbefale for folk som er interessert i den virkelige verden.

 

Bring inn David Icke og hans reptiler så er bildet komplett.

 

Dette er paranoia TV på sitt aller verste.

Endret av arthon
  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Jeg må innrømme at jeg er litt skuffet over at Russland ikke kom med en mer plausibel teori som forhold seg til tekniske fakta og logikk - jeg trodde de var smartere enn som så. :hm:

 

 

Skjønner jo det, for enkelte av oss foretrekker jo bevisene som kommer fra samme sted som bevisene mot Saddam med masseødeleggelsesvåpen og mer.

Lenke til kommentar

 

 

Jeg må innrømme at jeg er litt skuffet over at Russland ikke kom med en mer plausibel teori som forhold seg til tekniske fakta og logikk - jeg trodde de var smartere enn som så. :hm:

 

Skjønner jo det, for enkelte av oss foretrekker jo bevisene som kommer fra samme sted som bevisene mot Saddam med masseødeleggelsesvåpen og mer.

Jeg tror avsettingen av Saddam hadde en prevantiv effekt for et regime som ville gjort livet mye vanskeligere for oss i Vesten. Uavhengig om de hadde masseødelegelsesvåpen, så er det tydelig at de kunne blitt en slik trussel.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...