Gå til innhold

Hvilken matrett liker du best?


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

PS

Det trenger ikke være noe profft. Hvis du liker pølse i brød best eller du liker "medium rear" biff, speak out!

 

Det er ikke lov å snakke nedlatende til andre fordi de liker noe du selv ikke liker, men det er lov å komme med kommentarer eller forslag til å forbedre retten.

 

 

Jeg kan starte: Jeg er utrolig glad i røkt svineknoke i ertesuppe. Spesielt flesket!

Endret av EvilSeagull
Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Krabber og reker med tilbehør som hjemmelaget grovt brød, avokado, sitron og en digg majones. Det enkleste og beste som finnes.

Alt det du sa!

Hvis det er rogn på de så er du i himmelen!

 

Hvis du vil ha tak i de beste rekene så er det nå!

Endret av EvilSeagull
  • Liker 1
Skrevet

Vanskelig spørsmål, men jeg tror jeg fortsatt holder en knapp på det som har vært livretten min helt siden jeg var liten:

 

Grillet lammelår/kjelår med stekte poteter, hjemmelaget brun saus og stekte grønnsaker (asparges/champignong/sølvløk). Med det sagt kan jeg ikke fordra pinnekjøtt :)

 

Pizza kommer på en solid andreplass. Mest pga. variasjonsmulighetene som er praktisk talt uendelige og at det ikke tar en halv dag å tilberede.

 

På tredje kommer Taco som har knullet smaksløkene mine regelmessig i over 20 år.

 

Har selvsagt smakt gourmét mat som har smakt flere favner bedre enn dette her, men føler ikke at å si det er noe av det jeg liker best når jeg bare spiser det en gang i skuddåret.

  • Liker 1
Skrevet

Er veldig svak for andeconfit og lammeskank. Generelt liker jeg det meste av lam eller and veldig godt.

Kjempeglad i gaeng phet gai og pad thai, og spesielt tandoori-retter hvis jeg spiser fra det indiske kjøkken. Gjerne med lam også.

  • Liker 1
Skrevet

Hvalbiff (må være biff siden Hvalkjøtt ikke egner seg som menneskeføde) med kryddersmør.

Den må være stekt av meg selv og med egenstekte poteter (man deler dem i passe biter, koker dem litt, siler vannet av dem, setter på et lokk og rister dem hardt et par ganger før man har dem i en ildfast skål, dynker dem i litt olje, salt og pepper og sveiper dem inn i ovnen)

Blomkålpurre (som man koker i Farris og smør som akkurat ikke skal dekke dem og når de er ferdige så gir du dem en lett runde med stavmixern)

og med noen wokede sukkererter og asparges som en siste tuch på verket.

 

 

som dessert tar jeg hjemmelaget eggedosis over et kjekt lag med Wiskeymarinerte Jordbær. men den får vi ta en annen gang.

Skrevet

Pizza er det eg kan ete når som helst og aldri blir lei. Fordelen er at du kan ha så mykje forskjellig som topping. I forhold til pinnekjøt og tradisjonelle, norske rettar, som er meir avgrensa.

  • Liker 1
Skrevet

 

Akkurat nå laks med pasta, grønnsaker og saus :p

Prøvd kryddermiksen fra raske retter?

Kjempegodt

Er til laks og pasta

Nam hørtes godt ut :p hvilke butikker evnt nettsider kan jeg få kjøpt den fra?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...