Gå til innhold

Oculus Rift-tråden!


Anbefalte innlegg

Jeg sier da ingenting om at de ikke må få opp oppløsningen , er jo faktisk det jeg sier. Derimot tror jeg ikke 4K oppløsning er veien å gå i første omgang grunnet hardware begrensningenne vi har i dag. De fleste moderne spill kan ikke spillest i 4k på en "normal" PC og samtidig ligge på MINIMUM 75 fps stabilt uten at spillet vil se ut som en smørje.

 

Det og å skalere ned til 1080P eller 1440P på en 4K skjerm er jo heller ikke helt heldig ettersom bildet vil bli mer blurry da, å ha en piksel ratio på under 1:1 vil føre til uskarpheter, dette er merkbart selv på 1440P skjermen min om jeg skulle justere den ned til 1080P. Screendoor effekten blir nok dog helt borte, men bildet vil bli mindre skarpt som ikke er helt heldig når du har skjermen noen cm fra øynene. Ellers var det jo mye snakk om at pentile pikselenne som DK2 sin skjerm bruker ikke er helt heldig for akkurat screendor effekten generelt sett samenlignet med vanlige RGB piksler , som dette bildet illustrerer greit

545-comparaci-n-pantallas-note-2-s3-png.

 

Noe teknisk vil jeg ikke gå inn på det , ettersom jeg ikke har nok forståelse rundt det, men repeterer egentlig bar det som har blitt nevnt på oculus forumet.

 

Så selv så TROR jeg at de kommer til å gi ut CV1 med 1440P oppløsning, og jeg TROR at denne oppløsningen vil være nok til å kvitte seg med det værste av oppløsningsproblemenne som DK2 har om de bruker en annen skjermteknologi.

 

Edit: Ved skalering fra 4K til 1080P viser seg å gå bra da et 4K display har akkurat 4 ganger så mange piksler som et 1080P display så skaleringen vil da bli "perfekt" og gjøre 4 piksler om til 1 piksel. Men om du vil skalere til noe som 1440P vil det bli mer uklart igjen grunnet at det ikke vil skalere "perfekt". Men jeg har fortsatt mitt synspunkt på det ettersom vi allerede har etablert at 1080P er for lavt.

Endret av Evil-Duck
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg bestilte 9. mai og venter enda, men ser på oculus-forumet i dag at folk som bestilte rundt denne datoen begynner å få endret statusen til "processing", så det begynner nok å nærme seg veldig :D

 

Jeg la inn min ordre den 8. mai, står fremdeles som "Pending".

 

Teller dager, og gleder meg som et barn!

Lenke til kommentar

Jeg fikk også ready status nå nettop! De trakk også de resterende 385 dollarene fra konto.

 

Da blir den vel shippet i løpet av de nærmeste dagene tipper jeg :D Eeek. Hvor lang tid tar det fra den blir shippet til den kommer frem her i oslo-området tro?

 

Edit: Og der ble den PROCESSING; shipping within 2-4 business days :D

Endret av Sjulimann
Lenke til kommentar

Det er vel ikke bekreftet noe som helst angående CV1 etter hva jeg har skjønt. Men at det blir en høyere oppløsning en 1080p er vel de fleste ganske enige om. Det kan jo være andre ting enn oppløsning som gjør at det er verdt å vente, f.eks design, komfort og andre nyvinninger. Jeg skal ihvertfall vente på CV1 nå, ettersom jeg føler at det å bestille DK2 på dette tidspunktet vil gjøre at tiden jeg får med DK2 til CV1 kommer blir liten. Selv om det ikke er noen garantier for at CV1 kommer tidlig i 2015.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva måtte dere ut med for DK2 ink toll?

USD 350,- for DK2

USD 85,- i shipping

NOK 545,- i Norsk MVA

NOK 155,- i utleggprovisjon til UPS

 

De siste 700,- (545,- og 155,-) kommer som en regning en ukes tid etter levering.

 

Med dagens kurs blir det ganske nøyaktig NOK 3700,-, noe som kanskje er mye penger men verd hver krone! Bil/simulatorspill kan ikke spilles på noen annen måte. FPS krever endel tilpassning men HL2VR med Razer Hydra er bare fantastisk!!!

 

(Vet ikke om dagens dollarkurs er høyere, 545,- i MVA tilsier en pris på NOK 2180,- hvis jeg ikke surrer med matematikk og Norske regler...)

 

EDIT: lagt til link til HL2VR og registrert at jeg svarte på et noe aldrende innlegg ;)

Endret av uggabugga
Lenke til kommentar

For de som lurer på leveringstid på DK2 dersom dere har planer om å bestille i nærmeste fremtid kom jeg over en tråd på oculus der Cyber (Oculus VR - Community Manager) postet følgende :

 

 

If you want a DK2, you should purchase one sooner rather than later. We have a long list of orders to get through, and currently you are looking at a 8 - 10 week wait from time of purchase until it ships.

 

Tenkte jeg kunne droppe det i tråden her menst jeg husker det ettersom det er spurt om tidligere.

Lenke til kommentar

Da har min status SHIPPED, med estimert levering på mandag allerede :D Den var vist plutselig i tyskland nå, så ut som det ble shippet fra england...

 

Noen som har noe erfaring med UPS som leverandør? En kompis bestilte samtidig som meg og har også estimert levering til mandag, men da er han på ferie...

Endret av Sjulimann
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...