Gå til innhold

Oculus Rift-tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kult, skal prøves.

 

Men folkens, hvordan styrer man ting inni Gear VR?

Følger det med en gamepad i pakken eller noe?

 

Leste på denne artikkelen om gode opplevelser til Gear VR, og flere av de er plattformspill.

Må vel da han en kontroller av noe slag?

 

http://www.gizmag.com/best-gear-vr-apps-games-2015/40839/

Du har en "touchpad" på siden og en back-knapp som du kan styre ganske simple menyer osv. Til kontroller så ser jeg på Samsung sine hjemmesider at de anbefaler SteelSeries Stratus XL

Endret av Demonickon
Lenke til kommentar

Ja fant det til slutt jeg også. Men dæven å den koster? 750kr på komplett, nesten ikke noe billigere om jeg bestiller fra ebay heller.

 

Rart at Samsung ikke inkluderer en enkel gamepad med Gear VR.

Når så mange forhåndsbestiller og får Gear VR burde det også følge med kontroller, slik at inngangen til VR blir enkel og bra for folk flest.

Lenke til kommentar

 

Ja skal definitivt ha en av de første headsettene, jeg har jo bare ikke maskin til å bruke noen av de før de nye generasjons skjermkortene kommer. Ser da lite vits i å betale over 7000kr for noe som kommer til å ligge i en boks i flere måneder. :)

 

Hva med å kjøpe et brukt kort for så å selge det når Pascal kommer? Jeg kjøpte et brukt R9 290X her om dagen for i underkant av 2000 kr. Får vel ikke så mye for det når Pascal er på markedet, men jeg har ikke tålmodigheten til å vente i flere måneder. 

 

 

Joda takk for forslaget men klarer fint å vente. Det kan nok ha skjedd ting prismessig på de andre komponentene til den nye riggen på det tidspunktet Pascal kommer uansett, og jeg foretrekker å få alt nytt og shiny i en stor haug. :)

 

Maskinen jeg har foreløpig er også mer enn bra nok til alt jeg har av spill, så det er ikke noe hast å lage det nye beistet. 

 

EDIT: Jeg kan også håpe på at Rift kontrollerne er på markedet innen jeg skal bestille, evnt er det også mulighet for at det blir Vive istedet. Sitter godt på sidelinjen i noen måneder til og ser hvordan alt dette spiller seg ut.

Endret av Jext
Lenke til kommentar

Offisiell Minecraft på Rift CV1

 
Har vært spent på om de ville gå for førsteperson bevegelse eller ikke med x-box stikker. Ser slik ut i denne videoen men med comfort mode, hvor man roterer kamera hakkevis og ikke glir som kan gi kvalme hos enkelte. Lurer på om dette kan skrus av eller på etter behov?
 
Men så er jo dette Microsoft som utvikler (??) og ikke Oculus så kan jo også være at den får en sånn advarsel om at opplevelsen kan føre til kvalme hos enkelte. Oculus har jo ikke til nå satset på førstepersons bevegelse med stikker i sine egenutviklede/sponsede spill.
 
Får de til Minecraft i VR uten at folk blir dårlige så kan det bli sykt stort! Tenk alle kidsa som kommer til å ønske seg ett VR sett når youtube strømmer av dette begynner å dukke opp.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Postet dette i en annen tråd sånn i tilfelle noen ikke hadde sett. Shit den karen har mange følgere! En hel bunch med kids!

 

Regn med å se mer av dette når Oculus Rift og Vive slippes i løpet av april. Kommer til å bli mye publisitet på VR i tiden fremover.

 

 

Balanserer med litt Palmer Lucky :p

 

 

 

Lenke til kommentar

 

Postet dette i en annen tråd sånn i tilfelle noen ikke hadde sett. Shit den karen har mange følgere! En hel bunch med kids!

 

Regn med å se mer av dette når Oculus Rift og Vive slippes i løpet av april. Kommer til å bli mye publisitet på VR i tiden fremover.

 

 

Balanserer med litt Palmer Lucky :p

 

 

 

Konge videoer!!!

 

Har ikke sett disse. Robot repair spillet så helt mindblowing ut!! :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...