Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Bilkaféen - prat om bilnyheter og bil generelt


Melding lagt til av Gavekort

Retningslinjer fra og med 30/01/2021:

  • Elbilspesifikke emner hører hjemme her, så bruk den tråden om du vil snakke elbil
  • Dette skal være et fredelig og sosialt sted for de som liker bil, vi tillater ikke forsøk på å veie opp el mot fossil
  • Elbiler er også biler, så vis respekt for de som vil snakke om elbilen sin på et nøytralt grunnlag

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Jeg ble rygga på i januar, men tenkte å være grei med han og si han kunne finne 2 brukte dører til meg. Nå har det gått endel mnd og han har blitt en dritt. Er det et problem for forsikringselskapet at det har gått såpass lang tid?

 

Har dere fylt ut skademelding og kvittert begge to?

Endret av oOF
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg skal prøve mitt beste hvertfall!

 

Tenkte egentlig å være hyggelig med han og sa han kunne skaffe 2 brukte dører i samme farge. Jeg har etterspurt på facebook endel ganger, og han har ikke løfta en finger for å prøve å skaffe de 2 dørene...

 

Er lei av å kjøre rundt i bulka bil nå. Så da tenkte jeg skademelding var like så greit, mne tydeligvis ikke for han.. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg skal prøve mitt beste hvertfall!

 

Tenkte egentlig å være hyggelig med han og sa han kunne skaffe 2 brukte dører i samme farge. Jeg har etterspurt på facebook endel ganger, og han har ikke løfta en finger for å prøve å skaffe de 2 dørene...

 

Er lei av å kjøre rundt i bulka bil nå. Så da tenkte jeg skademelding var like så greit, mne tydeligvis ikke for han..

Selv om man skal ordne opp privat skal man ALLTID skrive skademelding på stedet, og underrette selskapet sitt - at man gir beskjed betyr ikke at man ikke kan ordne selv, det er like mye for å forhindre år gamle skader blir rapportert som nye - derfor skal du melde alle skader, uansett oppgjørsform. Du har ingenting å tape på det
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3124

Moderatormelding

Flere innlegg har blitt slettet. Diskuter sak og ikke person! Reaksjoner på moderatorhandlinger tas med undertegnede på PM, eller i vårt tilbakemeldingsforum, og ikke denne tråden!

Lenke til kommentar

Oooh. Den var vanskelig. Har alltid påstått at AMG er best på lyd, men F-type utfordrer virkelig den påstanden. Så har vi M5 med et litt mer konservativt og elegant brom, pluss at jeg er litt BMW-mann selv.

 

Muffler delete på M5 gjorde ikke lyden en særlig tjeneste i mitt syn. Man skulle heller satt på en resonator og/eller x-pipe. C63en er litt for voldsom akkurat her, men det tror jeg er akustikken/custom-eksosen sin feil. Må si at F-type er vinneren.

Endret av Gavekort
Lenke til kommentar

Det er han fyren som driver kanalen Vehicle Virgins sin M5. Han lever nå av å lage youtube videoer om biler og får mange på utlån for å omtale dem, noe som i begynnelsen startet kun for gøy ved å legge ut videoer om M5en sin. Mulig denne har vært postet her før men la gå, fra ett annet perspektiv syns jeg denne lyden er orgasmisk og skulle hatt noe lignende selv. Kanskje denne overbeviser deg mer nå Gavekort? 

 

 

edit: så er forresten også det hele "Hva er best V8er lyd" forferdelig subjektivt. Det finnes ingen fasit for alle har sin mening av det optimale. Min blir den Brabus 850en baki tråden her med Mercedesen på 6,3 Liter. Jeg liker at det er høyt og brommer greit. Men igjen, det er bare min preferanse :)

 

En annen som er verdt å nevne :)

 

Endret av James Bond
Lenke til kommentar

Sitter å vurderer å kjøpe en 350z, ligger en ute til 262000 (04 mod.). Det er jo i utgangspunktet en del penger for en så gammel bil, og det som gjør det hele enda litt vanskeligere er at den har en km.stand på 147000. Hva tenker folk om den km.standen på en sånn type bil? Begynner det å bli "farlig" eller har den noen gode år til foran seg?

 

Alternativt kan man finne en i sverige som har gått kortere og importere, det kan bli billigere og, men blir jo klart mer styr.

 

Hva ville dere gjort? Er jo en liten guttedrøm med den bilen da. :)

Lenke til kommentar

Regner med det er denne:

 

http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=64100334&searchclickthrough=true

 

I'd say go for it. Lite her i verden slår gleden av å eie skikkelig bil. For de pengene kjøper jeg ikke den bilen men jeg er ikke Nissan frelst som du kanskje er, ikke hør på meg sånn sett. Lureste du kanskje gjør, ta en NAF test om du er entusiast på merket eller vurderer bilen seriøst. Lite penger iforhold til bilen og da blir prisen til bilen veldig sikker om du vil kjøpe bilen og den har fortsatt lav km.stand, slik jeg ser det, fortsatt mange gode år i vente.

 

Nissan 350Z er en temmelig sprek bil med fin lyd :)

 

Lenke til kommentar

350Z er nydelig bil. Den på Finn rett over ser rimelig original ut, og det er jo bra når man kjøper den. Mye enkle grep man kan gjøre for å få den litt fetere også.

 

Det er en bil jeg ser sjeldent her i Norge. Er en del i Stockholm og der har jeg sett en del av de (mange med kule mods). Hadde jeg hatt de pengene hadde jeg absolutt vurdert en slik.

 

 

Om du lurer på standen til bilen, sjekk innom Nissan Car Club Norway og hør deg litt rundt hva du burde være obs på, og om den bilen har en historie der. De fleste med slike biler er medlem der uansett. :)

Lenke til kommentar

@James Bond: Stemmer at det ee den du linkee til. Er nok ikke Nissan frelst, er vel 2 Nissaner jeg kunne tenkt meg, denne, og GT-R, GT-R er dog i en litt annen prisklasse. :p takk for inspill! :)

 

@Comma Chameleon: Jepp, tror den er helt original, har evt noen planer for den utseendemessig. :) Takk for tips, skal definitivt sjekke innom Nissan Club. :)

Endret av Helt-Hinsides
Lenke til kommentar

Fra pressemeldingen til Volkswagen:

 

  • I Norge er biler av merket Volkswagen berørt med 77.580 biler, Audi 27.649, SKODA 19.947 og Volkswagen Nyttekjøretøy med 21.963 biler

Med den handlingsplanen som nå fremlegges vil de berørte kundene i løpet av noen uker som et første skritt bli informert individuelt om at deres bil er berørt og at det kan være nødvendig med en oppgradering. Handlingsplanen omfatter også at Volkswagen og konsernets øvrige merker allerede i oktober vil presentere tekniske løsninger for tyske myndigheter. Når tyske myndigheter har godkjent de tekniske løsningene vil disse bli klargjort for implementering innenfor hele EØS-området. 

 

Deretter vil våre kunder bli informert om den tekniske løsningen for oppgradering av deres bil, og kan så avtale tid hos sitt merkeverksted dersom dette skulle vise seg å være nødvendig. 

 

oversikt%20ber%C3%B8rte%20dieselmotorer.

Endret av H.A.M.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...