Jump to content

Helt-Hinsides

Medlemmer
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Helt-Hinsides

  1. Jeg har prioritert frakt og har ikke hørt noe. Den har stått som reservert siden jeg bestilte, men i dag tikket det plutselig inn ~5k på konto, men har foreløpig ingen informasjon om hvor de kommer fra. Håper ikke det er Elkjøp som kansellerer bestillingen (kan være en julegave ti omtrent samme prisen det er noe tull med).
  2. Jeg la merke til at de hadde forandret fra utsolgt til nyhet i går. Fulgte med fra morgenen av i dag, men skjedde ingenting. Så glemte det av litt, plukka opp telefonen sånn 10:15 - 10:20, så sto elkjøp tilfeldigvis oppe. Refresha siden for gøy og så at det stod "legg til i handlekurv". Hadde egentlig glemt av hele greia mens jeg jobbet, så flaksen var litt åå min side i dag. Hvis elkjøp faktisk klarer å levere that is.
  3. Så hvis jeg forstår deg riktig så er din bestilt 23/4? Kanskje dumt av meg å si dette, men min er bestilt 24/4 og står fortsatt på 3. mars, sist oppdatert på fredag. Dette kan jo bety at enten så blir min utsatt om ikke lenge, eller så kan det være at de har maskiner på vei inn, og at du snart er tilbake på 15/12. Ikke godt å si, men merker jeg er ganske frustrert over hele opplegget (ikke bare Komplett, men hele lanseringen). Kan hvertfall "trøste" meg med at det er lite med gode spill, og at vi som får senere mest sannsynlig unngår problemene med maskinen som mange har rapportert om.
  4. Til dere som har fått levert fra komplett, når bestilte dere? Hører stadig om folk som får forfremmet levering, så antar at de hat fått inn en batch eller to. Ser fortsatt ingen forskjell på min dessverre (3. mars). Grunnen til at jeg spør er fordi jeg vil prøve å kartlegge ca hvor lang bak i køen jeg kan være 😕
×
×
  • Create New...