Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Perks er med. Du ser undermenyen første gang han starter opp Pipboyen under Stat menyen. Du har status , special og perks under den fanen.

Perks ja, men muligens ikke skills (Barter, Engery Weapons, Sneak, Science etc..etc..). Så ikke en meny for skills noen plass. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er 20 Bobbleheads i spillet og mange av de gir skills, i tillegg kan man få skills fra crafting ihvertfall. Tror de har endret systemet litt, du får ikke lenger poeng når du lvler, men de har lagt det inn på annet vis. Skjønner ikke helt oppstyret, skills er jo bare statisk. Mye bedre om de lager gode perks basert på skils vi hadde i de tidligere spillene. 

Lenke til kommentar

Samme for meg om det er 1-10 eller 1-100, så lenge det er med. Det jeg "klager" over, uten å vite om det er tilfellet, er at de simplifiserer alle nye spill. Liker ting som de var, gjerne litt dypere også (P&P style). 

 

Jeg forstår at de ikke kjører på med systemer som er grisetunge å sette seg inn i slik som mange av de gamle rollespillene, men jeg ønsker ikke at de skal gjøre det samme som med Skyrim. 

Uansett så får jeg bare vente å se når mer informasjon blir tilgjengelig. Ingen vits å klage på noe vi ikke vet om er det eller hvordan det eventuelt er formet. Gleder meg som en unge til spiller uansett! :)

Lenke til kommentar

De tok ihvertfall med layered armor system da. Det er noe jeg har savnet siden Morrowind. Det gir også store rom for og kunne putte mods og lignende i hansker og sko osv. Var jo mye de viste som er absolutt relevant til RPG sjangeren og viste mye dybde. Crafting systemet alene så helt fantastisk ut. 

Lenke til kommentar

 

Mr Matty Plays har sett på det som er av informasjon angående skills, specials osv. 

 

 

Og her er han sin analyse av gameplay traileren. Hvis du vil få med deg mange detaljer som vi ikke fikk sett. Syns det er mye spennende informasjon her uten at det ødelegger for mye for hva vi har i vente.

Endret av Akrabra
Lenke til kommentar

Enig der. Det ser ut som et fullblods fps på den videoen. Ikke flyter det akseptabelt heller, men da kan vel være opptaket også?

Kan være opptaket, det fløyt veldig bra på Bethesda sin konferanse igår og det var også Xbox One versjonen, eller så sånn ut. Personlig syns jeg det er bra at de går for en bedre skyteopplevelse, selv om jeg er litt skeptisk til tap av skills og slikt. Uansett våpen lydene og følelsen ser veldig bra ut. Fysikken også, at ting reagerer mer når du skyter det, faller over naturlig osv. Kanskje de faktisk får brukt Havok til noe bra denne gangen og ikke bare bouncing boob mods.

Endret av Akrabra
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

Opptaket og at kontroll messig ser ut til å være tatt opp på xb1. Men det kan like godt være en kontroll koblet til pc'en, de har ikke annonsert hvilken plattform opptaket stammer fra.

Lenke til kommentar

Har ikke spillt Fallout 1 og 2, men i de etter så har jo "FPS"-sekvensene vært ispedd det andre innholdet der det var naturlig så er vel ingen stor fare for at fokuset er noe vesentlig større nå enn før. Å vise at man trasker gjennom landskapet i en halvtime er jo ikke akkurat noe å vise frem i en demonstrasjon... :p

 

Man ser fra 2:02 at det er opptaket som suger, ikke demoen.

Endret av Feh
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...