Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er han helt umulig å forstå seg på eller? Douchebag?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-292501

Haha värfor? ;)

 

Hvorfor har han begynt å skrive enkelte ord på norsk til meg i det siste? Det gjorde han aldri i starten. Er det fordi jeg begynte først? Det er jo litt søtt eller...? Skal bli så godt å ta på han igjen.....

 

Anonymous poster hash: fba10...e45

Itilfelle han prøver seg på deg kan du spraye han i fjeset:)

Lenke til kommentar

TS ikke bli sur nå.

Men har du noen gang vært på date med en fyr før egentlig? Har du vært med en annen fyr i forhold/sex før? Eller flørtet spesielt med andre før?

Spør bare fordi det virker jo ikke som du har ett noe som helst clue på hva du skal skrive til han, snakke med han om eller gjøre når han kommer?
Har du ingen erfaring fra sånne ting fra tidligere? Selv om du ikke har vært forelska før som det du er nå?

 

No offence, men spørsmålene du kommer med hadde jeg ventet fra ei jente på 15-16 som skulle på "date" for første gang og ikke visste hva hun skulle gjøre.

Jeg synes bare at dette er litt rart. Var derfor jeg misstenkte trolling tidligere også. :)

Endret av medlem-124997
  • Liker 7
Lenke til kommentar

Jo, jeg har vært på en del " dates" og vært i et forhold på 3 år. :)

 

Vet ikke.. er så sinnsykt betatt av denne fyren at jeg er LIVREDD for å gjøre noe feil, så er vel derfor jeg analyserer og tenker så jævla mye… Og det er første gangen jeg "jakter" på en måte, hehe.. høres dumt ut, men yeah

 

TS



Anonymous poster hash: fba10...e45
Lenke til kommentar

Jo, jeg har vært på en del " dates" og vært i et forhold på 3 år. :)

 

Sikker på at du prater sant nå? Jeg har min tvil. Du sier at du har vært i et forhold i 3 -TRE- år.....og du har vært på EN DEL dates....også er du ikke mer enn 18 år. Sett at du nylig gikk ut av det faste forholdet. Du skal da altså hatt forhold siden du var 15 år. Pluss EN DEL dates før det? Begynte du å date når du var 12-13 år eller?

Det er noe som skurrer her. Jeg tror dette er den første du har "datet", men at du later som du er skikkelig erfaren (noe praten din avslører at du ikke er). Derfor usikkerheten. Hadde du datet en del før og vært i et forhold i 3 år., hadde dette vært grei skuring. Du hadde ikke startet denne tråden engang. ;)

 

En annen ting..... Hvorfor gidder du i det hele tatt å spørre oss om råd? Du er jo ikke interessert i å høre fornuft uansett. Men så fort det kommer en annen og forteller deg det du VIL høre, da er DET det riktige å gjøre. Regner med at det er ikveld han skal komme, så hvorfor ikke begynne å stelle istand og gjøre klart til kvelden istedenfor å sitte her å stille masse fjortis-spørsmål. Beklager å si det, men det er slik de fleste ser det her nå....tror jeg. Jeg gjør hvertfall det nå. For dette virker ikke seriøst i det hele tatt.

Så....løp avgårde nå og ordne opp til drømmeprinsen kommer. ;) (Om han kommer).

  • Liker 9
Lenke til kommentar

I alle dager... Tråden stenges for en liten opprydning. I mellomtiden kan dere kose dere med denne musikkvideoen:

 

 

Edit: Tråden åpnes igjen! Til trådstarter: Vær grei og ikke fornærm de som prøver å gi deg råd. Tåler du ikke å høre kritikk hjelper det diskusjonen lite å komme med personangrep tilbake.

Endret av Dysfuncti
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Kjære unge dame, det er vanlig å adressere folk som prøver å hjelpe deg på en litt hyggeligere måte, nøytralt om ikke annet. Vi har prøvd å støtte deg og gi deg råd etter beste evne, selv om ikke alle rådene har vært slik at du har likt dem. Det er ikke første gangen du har bedt en av hjelperne dine om å dra på ferie på en varmere plass.



Du må vite at du fremstår som veldig umoden når du holder på slik.


Jeg håper for din del at du får besøk av svensken i dag og at du får en avklaring på hvordan ting går videre.



Dette er et åpent forum, så du må nesten regne med å få en del ulike svar. Tråden din er ganske lang nå og har tydeligvis engasjert flere.



Jeg ønsker deg som sagt det beste og hjelper deg gjerne mer om jeg kan og selv om svaret ikke er et du liker, så er det ikke noe vits i å være frekk av den grunn :)



Når det gjelder svensken, så prat med ham i stedet for å analysere alt han sier og ikke sier. Finn ut hva han vil. Lykke til dersom han dukker opp i kveld :)



Edit: la til litt tilleggsråd ang kommunikasjon.


Endret av Tvillingsjel
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...