Gå til innhold

Hearthstone-diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Litt sent svar her, du har kanskje funnet ut av det?

 

Problemet med Alexstrazsa og Justicar (med tanke på problemstillingen din) er at de brukes ikke i så veldig mange decks for tiden, sammenlignet med flere andre gode legendaries. Alex er vel i all hovedsak brukt i diverse control warrior og freeze mage? Kanskje i noe dragon, selv om jeg aldri har Alex i mine dragon decks. Justicar kan i det minste brukes i gode priest og paladin decks så sånn sett ville jeg gått for Justicar om du må lage deg noe nytt nå.

 

Om freeze og control warrior er målet så må du nesten finne ut selv hva du ønsker mest. Lager du Justicar først så kan du bruke den i feks priest og paladin i mellomtiden. Lager du Alex først så er det kortet mest brukt i de 2 deckene som du ikke har ennå, så det er kanskje ikke det smarteste sånn sett. Et annet argument for å velge Justicar først er det at du får en vanilla card pack fra hver ukes brawl, og har sånn sett sjansen til å få Alex, Grommash og brawl der. Jeg ville gått for Justicar om du må lage noe nå, men mener fortsatt at du bør vente :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du er nok inne på noe.

 

Jeg kan prøve å formulere det litt annerledes; jeg har lyst å teste freeze mage, men mangler kort for 2200 dust som er essensielle (2200 dust er mye for meg!). Er det verdt det, eller finnes det bedre, gjerne mer allsidige kort å bruke dust på?

 

Jeg har også lyst å teste control warrior, men mangler flere essensielle kort der, som grommash, brawls, Alexstrazsa og justicar.

 

Så da gir vel kanskje Alexstrazsa eller justicar mer value/dust da de kan brukes i flere deck?

 

Jeg kan forsåvidt vente, men er litt lei og har lyst å prøve noe som er nytt (for meg) og som jeg vet funker. Spiller for det meste "egenkomponerte" deck av forskjellige subklasser.

 

Jeg vet ikke hvilke kort du har ellers, men jeg ville ha gått for freeze mage fordi:

  • Freeze mage har overlevd 2 expansions og 3 adventures. Kjernen har alltid vært den samme. Sannsynligheten for at freeze mage forblir aktuell i fremtiden er veldig stor
  • Decket er unikt og veldig moro å spille. Det tar litt tid før du får teken på spillestilen, men det er veldig tilfredstillende når du endelig fatter hvordan man spiller Freeze mage og knuser den ene secret paladin etter den andre. Dessuten suger control warrior for tiden, så nå er Freeze mage bedre enn noen gang!
  • Alexstrazsa er viktig i noen control deck. Warrior og Freeze mage er den som er mest kjent får å bruke Alexstrazsa, men den brukes også i Dragon deck (nyeste er dragon hunter!) og Echo mage
  • Doomsayer er populær nå i forskjellige control decks (spesielt Shaman, Paladin, Warlock og Mage)
Lenke til kommentar

Flere som finner det ufattelig vanskelig å komme seg opp i ranked i denne metaen?

Prøver med Renolock, Murlock Paladin, Control Warrior, Overload Shaman og Face Hunter, kommer meg greit opp til rank 14 men faller alltid ned til rank 16-17 igjen  :hrm: Vært rank 6-8 de siste sesongene, aldri slitt så mye som nå  :tease:

 

Noe spesielt deck som countrer secret paladin, druid og tempo/mech mage? Viker som disse er i metaen atm

Lenke til kommentar

Flere som finner det ufattelig vanskelig å komme seg opp i ranked i denne metaen?

Prøver med Renolock, Murlock Paladin, Control Warrior, Overload Shaman og Face Hunter, kommer meg greit opp til rank 14 men faller alltid ned til rank 16-17 igjen  :hrm: Vært rank 6-8 de siste sesongene, aldri slitt så mye som nå  :tease:

 

Noe spesielt deck som countrer secret paladin, druid og tempo/mech mage? Viker som disse er i metaen atm

Reno lock kontrer jo i hvertfall mage veldig godt, og har god sjanse mot secret paladin så lenge de ikke får voldsomt bra start. I grunn synes jeg at jeg hadde gode muligheter mot det meste som reno lock, bortsett fra agressive oil rogue deck som rullet litt for greit over meg de to gangene jeg møtte dem. Tapte også en gang mot freeze mage, med 2 pyroblast, men det var mest uflaks da jeg hadde fullt bord i 3 runder mot mage med 1 hp og begge iceblock brukt opp, da han greide å fryse bordet 3 ganger uten at jeg fikk gjort noe.

Lenke til kommentar

Tidligere, ble du da rank 6-8 tidlig i sesongen og så holdt deg der resten av tiden? Det er alltid vanskeligere å ranke tidlig i sesongen enn midt i/sent i sesongen, pga at du møter bedre motstand i lavere ranks tidlig i sesongen.

 

Ellers er det vanskelig å si noe om hvorfor du har problemer nå. Det kan være uflaks, det kan være manglende evne til å kontre decks. Det kan være at det er "umulig" å kontre metaen du møter fordi du møter alt mulig rart hele tiden osv, og at du kanskje bør spille noe som er solid mot det meste. De fleste som ranker vil også "stå fast" på eller rundt enkelte ranker i perioder, det er ganske naturlig.

 

Når det gjelder decks så kan det variere veldig mye hvor bra en deck er, også i perioder i samme sesong avhengig av hva du møter. Control warrior var noe jeg sluttet å spille for en tid tilbake fordi seiersprosenten min gikk under 50. Nå har jeg spilt det litt igjen i perioder og på de siste ca 40 kampene har jeg en seiersprosent på over 60. Forskjellen er stor.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er du avhengig av variasjon så er det ikke så lurt å spille ranked, selv i EU hvor det faktisk er betydelig mer variasjon enn NA. Selv spiller jeg lite HS for tiden, da det er ikke så givende lenger. Og det er litt rart, for når jeg ser gjennom det jeg har spilt på deck tracker så har jeg en seiersprosent på over 50 på omtrent samtlige (10 av 12 decks har en seiersprosent på 56-73%).

 

Likevel føles det som om jeg taper mer enn jeg vinner, noe som er ganske snålt. Det har vel noe med hvordan jeg taper. Dårlige åpningshender vs perfekte aggro åpninger dreper all spillyst, og det virker som om det er en av spillerne som har ryggen mot veggen veldig tidlig i nesten hver eneste kamp. Synes ikke det er så stas egentlig. Det føles som om aggro blir veldig belønnet i HS.

 

Dårlig start hånd fører nok til automatisk tap i 70% av kampene om du spiller på rank 13 og høyere skulle jeg tro. Eneste måten jeg finner noe variasjon om dagen er å spille forskjellige decks tritt og ofte (Mechmage og Midrange Hunter nå om dagen) . Kommer dog ikke forbi rank 11 så tidlig i sesongen.

Lenke til kommentar

Spilte akkurat en kamp mot en Reno warlock som healet fra 2 til 30 med Reno (der kunne jeg kanskje hatt lethal om jeg hadde prøvd), så fra 1 til 9 med healbot (her BURDE jeg hatt lethal men 4 stk fire walker-skudd landa på de 2 minions han hadde på bordet). Vant uansett neste runde.. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...