Gå til innhold

Hearthstone-diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det noen måte å få kontaktet blizzard angående feil og sånn? Spilte Arena nettop og når det var motstanderens tur, så skjedde det ingenting. Han gjorde ingenting, det kom ikke noen timer eller noe slikt. Alt funket med itneraktivitet og sånt, men kom bare ikke videre i spillet. Etter 30 min tok jeg å gikk ut av spillet og når jeg kom inn igjen hadde jeg fått 1 tap på arena runnet. Noen måte å fikse det på sånn at jeg får 0 tap igjen?

 

Edit: Har vært inne på support, men ingenting som dekker på submit a ticket, og jeg kunne heller ikke trykke på den knappen uansett.

Endret av Hansoen
Lenke til kommentar

Hvor langt har folk kommet med basic kort ? Jeg kom faktisk til rank 18 men så møtte jeg veggen, og vaker nå rundt 20, så nå spiller jeg mest arena for å samle opp penger og kort til å komme meg videre på rankingen :). Men dette er det mest morsomme e-sport lignende spillet jeg har vært borti, de andre har gått for fort for meg :)

Lenke til kommentar

Hvor langt har folk kommet med basic kort ? Jeg kom faktisk til rank 18 men så møtte jeg veggen, og vaker nå rundt 20, så nå spiller jeg mest arena for å samle opp penger og kort til å komme meg videre på rankingen :). Men dette er det mest morsomme e-sport lignende spillet jeg har vært borti, de andre har gått for fort for meg :)

 

Hvis du mener du bare spiller med basic kort (Ingen commons, rare, epic eller legendary) så skjønner jeg det er vanskelig å klatre i ladder. Men det er flere decks der ute som er for folk med mindre budsjett. Reynads warlock aggro deck og Trump sin budget mage.

 

Her er en liste over de beste basic og commons. Lag de først og bruk dem i decket, med tanke på manakurve selvsagt: http://www.liquidhearth.com/forum/arena-strategy/513-trumps-arena-tier-list-neutral-commons.

 

Liste med rares når du har mer dust:

 

http://www.liquidhearth.com/forum/arena-strategy/835-trumps-arena-tier-list-neutral-rares

Lenke til kommentar

Var på druid deck. Ikke spesielt mye hard removal så tidlig som han spilte den.

 

Nei, det er jo Naturalize, og innervate pluss noe moro, men jo... Sucks å ikke trekke silence eller et par taunts i en sånn situasjon.

 

Klart, han trakk heldig selv, med alle kortene han brukte.

Lenke til kommentar

Da er vel Tink ett dødt kort. Mye av problemet til Blizzard med at de ikke ønsker at noen kort skal være overrepresentert i noen stokk, er at alle kort må være tilnærmet like (i alle fall i verdi). Det vil alltid være kort som spillere anser som best eller veldig gode, blir ett av de nerf'et fordi de er for populære, så vil bare de nest beste kortene rykke ett hakk opp, og så er man egentlig tilbake til utgangspunktet.

Lenke til kommentar

Ja det vil alltid være kort som er med i "alle" decks, men det er jo vanskelig å unngå da og egentlig ikke så farlig spør du meg. Men det optimale er vel kanskje at det er kort som er forholdsvis lette å få tak i som havner i mange decks, feks defender of argus. Tink hadde jeg egentlig ikke så mye imot, men har møtt mange som har fått kort fra Pagle hver eneste runde, noe som nesten avgjorde kampen.

 

Fullførte nettopp en runde i arena og kom så nær drømmen. Den levde helt til kamp 11, da jeg hadde 10-0. Så kom to tap, etterfulgt av 1 seier og 1 tap. Uansett ny rekord for min sin del.

 

Ym96V2cr.jpeg

Lenke til kommentar

... har fått kort fra Pagle hver eneste runde, noe som nesten avgjorde kampen.

Er ikke så mye man kan gjøre med flaks, er sikkert nok folk som har hatt en Pagle som "aldri" ga kort. Nå er ikke endringen på Pagle så alt for ille, motstanderen får en runde på seg til å drepe/silence han, ellers så fungerer han jo som før.

 

For min del så burde Blizzard heller se på "underspilte" kort og prøve å gjøre dem mer interessante. For hva er poenget med å ha mange kort tilgjengelig hvis ingen bruker dem?

Jeg lurer også om om Blizzard forstår hvorfor spillere egentlig velger de kortene de gjør. F.eks. når de nerf'et Defender of Argus så tviler jeg på at å senke hp med 1 gjorde noen nevne verdig endring i verdien til det kortet, da det er battlecry'en som er mest ettertraktet slik jeg har forstått det (og den er uendret).

Så noen av kommentarene til Blizzard mente at nå var det en mindre counter til Ragnaros, og dermed er Ragnaros enda bedre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...