Gå til innhold

FM14 - Generell diskusjon rundt/ om Football Manager 2014


Anbefalte innlegg

Jeg har jo spilt litt med Fana nede i 2. divisjon på fm2014 (før den gamle kroken av en datamaskin jeg har plutselig ikke gidder å starte opp) og der traff vi Brann 2 i begge sesongene. Så jeg kan ikke helt skjønne at du er nødt til å sette opp en masse treningskamper med dem. Brann u19 kan hende, men det er jo noe helt annet...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

U-19 har sitt eget seriespill og klarer seg fint.

Men litt rart, ja... Det står oppført at andrelaget ikke tilhører noen divisjon for øyeblikket. Usikker også på om det er mulig å få de med i systemet. Jeg kan jo vurdere å bruke en savegameeditor for å sette de inn i tredjediv et sted.

Endret av Zetheus
Lenke til kommentar

Nja, tror det ganske enkelt er at det er et savegame fra da spillet kom ut, startet første mulige hele sesong (2013). Ingen editordata ligger inne, det venter jeg med til jeg vil ha en god utfordring og starter lenger nede i divisjonssystemet.

Mener å huske at Brann 2 rykket opp til 2. div det året.

Lenke til kommentar

Etter å ha startet med å spille med lag i lavere divisjoner i Norge og etter at jeg fikk sparken etter bare en kort periode i Strømmen. (Noe jeg synes var veldig strengt da jeg kun fikk noen få uker på å klare opprykk som de forventet at jeg skulle klare da de lå på 8. plass når jeg tok over klubben)

Deretter gikk det en stund før jeg fikk en jobb i en av de laveste divisjonene i England, i klubben Southport. For øyeblikket går det svært bra og ligger for øyeblikket på en andreplass med mange brukbare resultater. Jeg har skiftet ut en del spillere og selv om klubben sliter økonomisk fikk jeg inn noen få litt rutinerte spillere, mens noen av de unge spillerne som var i klubben fra tidligere har virkelig imponert og spilt over forventning for meg. Spesielt disse to unge guttene på bare 16 år!

e04t1i.png
21km0lu.png
vq1o9z.png
14403kz.png
e7xh5z.png

Lenke til kommentar

Bittelitt skrytestatus! Målet i min første La Liga-sesong som nyopprykket lag var å holde meg i divisjonen, noe jeg tror jeg allerede har klart etter bare 7 kamper! Står med nesten full pott, 19 poeng (6-1-0, bl.a. 1-1 mot Atletico Madrid), og laget fungerer så bra at jeg nesten tør satse på å havne midt på tabellen.

 

Har pur unge talent på begge back- og vingplasser (16-åringer), samt solide spillere, alle rundt 26. Herlich!

 

Edit: Det er uforståelig at jeg blir observert på Italias U21-kamp mot Frankrike U21. Det at tre av fire forsvarsspillere på Italia er fast på mitt lag har tydeligvis ingenting med det å gjøre.

Endret av Patrick123
Lenke til kommentar

FM 14 på tilbud i dag, ca. en hundrelapp på Steam. Jeg har aldri spilt noe FM før, men sitter godt plantet i CM 01/02 fortsatt (kan oppdateres via www.champman0102.co.uk - anbefales!!).

 

Skjermbildene virker ganske ... overveldende. Hvor lang tid ville dere anslå at det tar å lære seg FM, på et såpass nivå at det er realistisk å vinne f.eks. Premier League med et av de bedre lagene?

Lenke til kommentar

jeg sliter med å få bildene til spillere opp, har laget players mappe under graphics. Lagt de inni der, men dukker fortsatt ikke opp.

samme problem med drakter, mens logoer går fint.

Har mac, fungerte fint på FM13.

Noen som har noe erfaring med dette ?

Lenke til kommentar

Skjermbildene virker ganske ... overveldende. Hvor lang tid ville dere anslå at det tar å lære seg FM, på et såpass nivå at det er realistisk å vinne f.eks. Premier League med et av de bedre lagene?

 

Det går an å kjøre samme stil på taktikkene som du allerede har gjort, men jeg føler nok at Fm2014 er mye mer avansert enn Cm01/02. Jeg har fått til de andre spillene, men jeg må innrømme at FM2014 får jeg ikke laget mitt til på. Om dette fortsetter på denne måten han det hende at det blir første gang på lang tid at jeg ikke kjøper oppfølgeren.

Lenke til kommentar

Nå ble det ikke til at jeg kjøpte spillet. Jeg har sett flere som kommenterer på ulike forum at de bruker opptil en time på kampforberedelser, at pre-season tar timesvis osv osv. CM01/02 er nok i overkant enkelt, men samtidig så skal det jo være moro da. Hvis jeg må sette av et år for å forstå spillet kan jeg like gjerne ta trenerkurs hos NFF og bli trener på fulltid. :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...