Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Alliere seg med uinteressante damer og kjærester potensielt truende mennpå byen som "beskyttelse"?


Anbefalte innlegg

Jeg har det siste halvåret gjort noen justeringer i livet mitt og blant annet blitt avholds, noe som har gjort at jeg ser verden gjennom litt andre øyne enn jeg gjorde tidligere. Jeg er langt mer observant nå og har ganske mange fortrinn over mine rivaler på byen som gjør at jeg i mye høyere grad har oversikt og kontroll på sosiale interaksjoner og som har gitt gamet mitt enda høyere suksessprosent. Ikke det at jeg ikke var meget vellykket tidligere, men noen åpenbaringer har gjort ting langt lettere nå enn den gang. Det har uansett ført til at jeg ofte tar utekvelder mer for gitt og gjerne kan tillate meg å gå hjem uten en dame, iom at "jakten" nå kjeder meg litt og fordi jeg har innsett at jeg lett kan plukke henne opp neste gang.

 

Jeg bryr meg sjeldent om andre menn på byen, men jeg følger selvsagt med på hva slags dame di har, først og fremst for å se om hun er noe av interesse for meg, men også for å se hvilken trussel han utgjør om jeg går bort til henne. Menns aggressivitet styres ofte av damene deres sine holdninger, og stort sett er det kun single menn som tillaters seg selv å egge til bråk på byen, da forpliktede menn ofte er sammen med kontrollerende og frihetsberøvende kvinner som elsker å tvinge menn til å legge lokk på egne følelser, men også forpliktede menn kan fristes til å slå om dama er av den mer promiskuøse typen som tenner på menn som utøver kontroll, makt og styrke for å kue andre menn via vold. Og i går kveld møtte jeg også på et slikt et uvesen av et par.

 

Det var lite som tilsa at dama jeg gikk bort til var av typen som likte brutale menn, selv om det var tydlig at hun hadde type, da han sto rett ved henne da jeg gikk bort til henne. Alt lå bra an. Jeg hilste på henne først, og inkluderte typen hennes i samtalen da hun ymtet hvilken relasjon de to hadde, og han virket som den typiske typen som sto der med lua i hånda og godtok at en sterkere mann gjorde seg kjent med dama hans. Hun prøvde selvsagt å holde seg formelt høflig til meg, og hun ønsket nok at jeg skulle la de være, noe jeg liker da disse kvinnene er av en sånn rolig natur som gjør at de skyr konflikter og kun blir sammen med kuede menn som aldri i verden vil sette seg i dårlig lys hos dem, så mao trodde jeg hun skulle bli et ganske greit bytte på sikt så lenge jeg uavbrutt fikk styrt samtalen dit jeg ville, da det er kvinner med rolige kjærester som er de letteste å havne i senga med, iom at de ofte kjeder seg med disse mennene og samtidig ikke har like mange alternativer som single kvinner, pga forholdsstatusen. Så i det jeg begynte å personalisere samtalen å fikk endel positivt respons fra henne bryter typen hennes inn og gir meg et rabiat, aggressivt blikk som oser av innestengt sinne og frustrasjon, etterfulgt av et aggressivt dytt da jeg høflig og smilende tok arma mi bortpå skuldren hans for å roe han litt ned.

 

Hehe, der og da fikk jeg bare en liten humrende stuck og regnet med på daværende tidspunkt at han ville trekke seg tilbake som de vanligvis gjør når de kommer i kontakt med min hardbody, men denne smålubne tullingen hadde tydlige mindreverdskomplekser og var tydlig villig til å overnatte på legevakta for å forsøke å sette meg på plass, men raus som jeg var la jeg heller hånden over på dama hans og spurte om hun ikke kunne være så snill å beherske typen sin litt, før jeg ble dytta til enda en gang av han, da hun responderte med å provosere fram mer aggressivitet i han ved å bare smile lurt mot han.Hun var tydlig opphisset og ville se typen hennes forsvare henne og ga blaffen i hans sikkerhet og min ukrenkelige rett til å si og snakke med hva og hvem jeg vil.

 

Dere kan sikkert forstå at jeg på daværende tidspunkt var mektig lei og provoserte, og impulsivt skubba jeg han tilbake, nesten hardt nok til at han falt i bakken, til tross for at han var en småtykk kar på 180 og opp mot 100 kg. Det stopp der of da pga et par som grep inn samt en dørvakt som tok med han ut, men "kompisene" hans så det meste og èn kom bort til meg etterpå. Selvfølgelig er det dama hans de er interessert i å score poeng hos, siden han var atletisk som meg, bare av stusligere dimensjoner, og neppe hadde noe omgang med denne tjukkasen, og ba meg stikke om jeg ikke ville få et ublidt møte med han og fire-fem kompiser han pekte ut utenfor etterpå. Jeg ba han stikke til helvete og pekte ut en kompis av meg selv og sa at jeg hadde et dusin andre med meg som var utenfor, så han tok meg på ordet og trakk seg unna. Resten av kvelden gikk unna uten særlig mer dramatikk.

 

Uansett da så var greia at jeg kun hadde med meg den ene kompisen, og vi hadde vært toalt overmannet av den klikken om jeg tok utfordringen hans. Stort sett pleier ikke menn lage problemer for meg på byen, enten fordi damene deres holder dem unna bråk, eller fordi jeg rett og slett er fysisk overlegen, men kan det være lurt å alliere seg med flere jenter på byen før man går for jenter som har dater/kjærester i tilfelle bråk? Jeg gidder ikke alliere meg med andre tungvektere, da vi har samme interesser på byen og kommer til å få konflikt uansett, men har jeg kjærestene deres rundt fingeren, vil det være lettere å hold de i sjakk også. Tenker at uattraktive kvinner lettere vil kaste seg inn for å averge bråk om du har alliert deg med dem, men frykter også at de kan starte et lite sjalusihelvete å skaffe deg mer bråk når du går for de jentene du vil ha?

 

Forslag?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kontakt psykolog?

 

Det er så fryktelig frustrerende når folk som ikke har greie på en piss slenger fra seg flåsete svar. Det er faktisk ikke sånn at det er jeg som trenger å endre på meg selv for å få bukt med problemet. Problemet er at mine interesser korrelerer med andres interesser i å sette en stopper for meg. Er det aldri noen som forstår noe annet enn dataproblematikk på dette forumet?

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Faktisk så tviler jeg ikke på historien hans, saken er at jeg kjenner flere mennesker som faktisk tenker akkurat som ham og som ser på seg selv som gode "players" der ute på byen.

 

I alle fall så kan jeg bekrefte at i alle fall den "playeren" jeg kjenner var både litt småfeit og hadde ikke akkurat tanngarden på plass, han var også veldig flink til å plukke ut stygge damer med dårlig selvtillit og scoret bra på dem (trolig fordi de andre gutta ikke hadde lyst på dem). Skrytetøyet var selvfølgelig på plass og det var stor stas å fortelle om de siste liggene han hadde fått og hvor ivrige damene var til både det ene og det andre.

 

Han er i dag nesten 40, har 2 unger (den ene med søskenbarnet sitt som er stygg som fy) og har ikke foreldreansvaret på noen av dem utenom besøksrett en dag i uka på den siste ungen eller noe i den duren.

Han er selvsagt fortsatt en player og ser på seg selv som en veldig suksessrik mann (Ingen nevneverdig høyereutdanning , lærling i helsefag og gjeld opp til øran og innkassokrav sånn at det svir i rompa).

 

Så jeg tviler faktisk ikke på at Kalkunkrøll sansynligvis er ute på byen og prater med damer , han pynter sannsynligvis en del på historiene og han forteller sikkert ikke om de blåmerkene han har etter julingen han fikk og at det var han som ble kastet ut og ikke fyren til dama.

 

Det hele virker uansett ganske så håpløst og bærer preg av at Kalkunkrøll har behov for at vi andre menn klapper og gratulerer ham for det han har oppnådd ute på byen, problemet er at dette er noe kompiskretsen vanligvis gjør når man er ute med dem sammen på byen, ikke random forumbrukere som ikke har aning om det vedkommende forteller faktisk stemmer.

  • Liker 8
Lenke til kommentar

når han blir aggressiv bare tar jeg dem på skulderen og spør "du er ikke sjalu vell?" og smiler lett hånende til dama hans..... damer hater sjalu menn og du er umiddelbart den mest sexy av dere to. Hvor det går derfra er vanskelig å spå, enten så har du han som skal passe på å ikke være sjalu og dermed lar dere være i fred (elsker disse), ellers så har du tufsen som du møtte og som kjører på, da er det bare å påpeke hvor svak og sjalu han er igjen og trekke seg litt tilbake. Å være aggressiv tilbake er risky for damer liker menn som er mere selvsikker og dominerer kjæresten sin, ikke menn som er fysisk aggresiv mot kjæresten, jenter har noe som heter hjerte eller noe og det tar over for musa når dem blir redd. Hvis du får muligheten til å få litt alenetid med henne senere på kvelden er det bare å kjøre på, berøring, se henne dypt i øynene og få henne til å bryte øyekontakt og bli litt satt ut..... men man må være rask, ut å trekke litt frisk luft?, stikke i baren i 4 etasje, mye mindre kø der?, få henne ut av rommet med kjæresten..... er hun med på ditt forslag gjør hun noe hun VET hun ikke burde og signaliserer dermed at hun er din ved en senere anledning. Å få henne på samma kvelden er værre....

Endret av Henrik2k
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...