Jump to content

oddsmurf

Medlemmer
 • Content Count

  545
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

362 :)

About oddsmurf

 • Birthday 12/15/1997

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det kommer helt an på skolen du søker på. På noen skoler er det flere søkere og høyere snitt en andre. Det er helt umulig å si noe om du kommer inn eller ikke når vi ikke vet hvilken skole det er snakk om. Fravær har dessuten ikke en dritt å si når man søker skoler.
 2. Det er inkludert ferje ja.
 3. Landet heter Filippinene, ikke Filippin. Nå er vell kanskje sitvasjonen i Syria litt mer relevant til oss i Europa en sitvasjonen på Filippinene? Samtidig er vell kanskje sitvasjonen på Filippinene litt mer relevant til Kina? Der har du nok svaret ditt. Norsk media dekker heller ikke sitvasjonen i Yemen eller narkokrigen i Mexico fordi "ingen" bryr seg.
 4. De kommer helt sikkert til å betale tilbake det første beløpet du setter in, er jo sånn de lurer deg. Det er først når du begynner å invistere masse penger at de begynner å ignorere deg. Ponzi schemes virker jo legit intill korthuset kollapser og de ikke lenger kan betale investorene sine. Tenkt deg om, dersom dette var en legit buisnessmodel, hvorfor skal de ha penger fra deg? Et seriøst firma hadde investert egne penger og beholdt all profiten selv.
 5. http://lmgtfy.com/?q=recyclix https://en.wikipedia.org/wiki/Ponzi_scheme Det der ser virkelig for godt ut til å være sant. Dersom det hadde vært et seriøst firma, hvor kommer pengene dine inn i bildet? Hvorfor kan de ikke bare resirkulere plast og beholde alle pengene selv?
 6. Jeg ville anbefalt deg å prøve å bytte skjermen selv. Dersom du kjøper en skjerm fra ebay med kamera, mikrofon, etc alleredet innstallert er det virkelig ikke noe vanskelig å gjøre det selv. Det følger som oftest med verktøyet du trenger i tilleg.
 7. Dersom du såg videoene jeg linket, ser du at det skal ikke akuratt mye til før den bøyer seg. Selvsagt skjer det ikke helt av seg selv, men det kan faktisk skje under vanlig bruk. Når det og ha telefonen i baklomma gjør at den bøyer seg, ville jeg ikke gitt forbrukeren all skylda.
 8. Der. Iphone 6 (plus) bøyer seg. TS: Spør i butikken du kjøpte den. Dersom de ikke gir etter, prøv å spør apple direkte på support. Det er en liten sjangs for at de dekker det, i og med at det er et vellkjent problem med Iphone 6 (plus). Dersom det er en vanlig Iphone 6 er det ikke sikkert de er like samarbeidsvillige, da det skal litt mer til for at den bøyer seg.
 9. norges spesialstyrker vil ikke ha nok kapasitet til å slå geriljakrigere siden norges forsvar er på 80 tusen soldater i en mobilisering men vis du ser på vår plan så skal vi ha 160 tusen soldater. Norges spesialstyrker vil stå for beskyttelse av hovedstaten Dere skal ha 160 tusen soldater? Hvor skal dere få det fra? Hvor får dere våpen fra? Mat? Penger? Lykke til med og få 160 tusen trøndere til å gå til krig mot sitt eget land.
 10. fordi vi vil gi terrorister dødsstraff Dere ønsker å rive dere løs fra resten av Norge med makt. Per definisjon er du terorist selv, dersom du faktisk gjennomfører planene dine.
 11. Jeg tror HCshop på Amfi Vågen i Sandnes har noen til utstilling, men skal ikke si det helt sikkert.
 12. Da var jeg komt inn på romteknologi.
 13. Er det flere fra forumet som har søkt VG3 Romteknologi til nesteår?
 14. Enda bedre at du får en elendig karakter, så kanskje du lærer å øve tidligere. Det der var nok jævlig hjelpsomt du. Var nok akuratt det TS så etter. TS: Har ikke skolen gitt deg ark med oversikt over hvilke deler av pensumet du kommer til å få på tentamen? Når jeg gikk på ungdomskolen fikk vi alltid et hefte med forberedelsesmateriale vi kunne gå gjennom.
 15. Vi sitter nå på en bussterminal i Ålesund og skal ta ekspressbuss videre til Trondheim 11:25. Vi måtte sitte våken hele natten for å prøve og få skyss fra Nordfjordeid, men vi ble støkk der til rundt 06.00. Så kom vi oss et par mil forbi volda og tok derfra buss til Ålesund.
×
×
 • Create New...