Gå til innhold

PlayStation 4 er endelig avslørt


Anbefalte innlegg

I første omgang går jeg for Xbone og FM5 deretter venter jeg på den første relle GT tittelen (ikke senere porting av GT6) for PS4 før jeg kjøper den.

 

Det jeg savnet informasjon om fra begge leire er hvorvidt eksisterende Logitech ratt/pedalsett vil bli støttet på de nye konsollene.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sleng en mail til logitech og spør?

Det kommer nok informasjon rundt dette så fort folk begynner å vurdere kjøp men ikke har lyst til å bytte ut alt tilleggsutstyret de har. Både Microsoft og Sony har nok samarbeidet med 3. parter i lang tid før denne lanseringen og har nok informasjonen allerede, så det hadde vært betimelig med informasjon slik at forbrukerne vet hvordan de skal forholde seg her.

 

Spesielt synes jeg det var litt merkverdig at FM5 presentasjonen ikke nevnte et knyst om dette temaet.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Jeg likte designet til konsollen ganske bra, selv om jeg er en smule skeptisk til den blålysende stripa på midten. Håper den kan slås av. En TV-benk skal være mørk og uten forstyrrende elementer.

Håper også at de har tatt støyproblemet på alvor. PS3 var en bråkete liten sak, og sånt liker jeg ikke.

Blir nok en ny konsoll under tv'n rundt juletider på meg ja.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er vell vert og nevne at man må betale for og spille online også, men om det gjelder for surfing også står det ikke noe spesifikt om.

We also announced that PlayStation Plus memberships will carry over to PlayStation 4, so members will have access to all of the benefits across PS3, PS Vita and PS4 for one price. These benefits include online multiplayer access, exclusive discounts, cloud game saves, and Instant Game Collection, which gives members a selection of games to discover and enjoy with their friends. To celebrate the launch of PlayStation Plus on PS4, we will offer #DRIVECLUB PS Plus Edition in the Instant Game Collection.
Kilde: http://blog.eu.plays...lace-to-play-2/

 

Står bare at du kan benytte plus abn ditt på alle 3 konsollene uten ekstra kostnader. Slik som hos ps3 så er en av featurene til plus abn "online multiplayer access", allikavel har du free "online multiplayer access" med gratis tjenesten og.

 

-- edit

Ble bekreftet at det er krav om Ps+ for online gameplay

http://www.gamespot.com/e3/ps-plus-required-to-play-ps4-games-online-6409709/

Endret av MisterIT
Lenke til kommentar

Du får ringe dem å høre, står på nettsida at alt er inkludert men jeg vet ikke.

 

Og det er vel toll på elektronikk? Tollen er der sånn at staten skal få merverdiavgiften, så som Coolshop skriver, mva er inkludert, ergo du behøver ikke betale toll.

Endret av Selvin
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...