Jump to content

MajestyDT

Medlemmer
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MajestyDT last won the day on September 10 2014

MajestyDT had the most liked content!

Community Reputation

356 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hver oppskytning av en Falcon 9 til utenfor jordens atmosfære tilsvarer omtrent én flight med Boeing 777 over Atlanterhavet. Spaceship vil i ferdig konfigurasjon ha mer utslipp av CO2 enn Falcon 9, men disse testene av Spaceship har kun tre motorer og går bare opp til 10 km høyde og krever langt mindre drivstoff i form av metan og oksygen. Så totalt sett vil en slik test som SN15 tilsvare utslippet fra en kort flight med en 777. Akseptabelt om man vil ha fremskritt, synes jeg. Dette er ikke et leketøy!
 2. "Olje- og energiminister Tina Bru sier til NRK at hun ikke ser på solceller eller vindkraft i stor skala som et alternativ nå, og viser til Svalbards natur og miljøverdier." Men gass går greit? Påvirker ikke natur eller miljø det da?
 3. Iran bør kanskje være litt forsiktige med å bruke uttrykket "uprofesjonell" i denne saken.
 4. Mange med utdanning fra "livets harde skole" som bør følge med på denne. Men det er kanskje litt vel mye forlangt, de har jo allerede sine alternative sannheter.
 5. Er da ingen som har påstått at dette er en miljømessig prestasjon.
 6. Min datter er på sitt fjerde sett på 10 måneder. Varer i ca en måned så begynner lyden å bli dårlig. Møkkaprodukt!
 7. Tull! Gjort ordentlig blir det ikke fliser. Beviset er verandaen min. Ikke ei flis i noens føtter i sommer. Og verandaen er mye brukt.
×
×
 • Create New...