Gå til innhold

Tråden for egne og andres dashcam-videoer


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Jeg hadde min første tur til "Mekka" - Nürburgring Nordschleife for noen uker siden. Der fikk jeg brukt DODen litt alternativt i forhold til vanlig bruk av dashcam. Slengte på et par bilder og litt tekst, og vips så ble det et kjempefint digitalt ferieminne :)



Edit: Jepp, jeg er klar over at vi høres ut som to unger som har sin første tur på tivoli, men helt seriøst så er dette det aller morsomste jeg noen gang har gjort. Passasjeren min har mange runder på Ringen og erfaring som kartleser i rally, så han gir gode råd. Endret av Leo_
  • Liker 8
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Tok Leafen til Stonehenge for å hente en kamerat som kom flyttende hit nå forrige uke. Vest for London ser vi en Mazda - bilen like foran oss - brått fare inn i autovernet i 120 km/t og sprette inn i bilen i fila ved siden av. Jeg får bremsa ned nokså kjapt mens lastebilen til venstre må over i vårt felt for å unngå bil #2. Billigbilkameraet mitt fungerer ikke i Leafen (fordi kameraet trur det er en ekstern hardisk istedenfor størmkilde), så vi fikk ikke med oss treffpunktet, men passasjeren min hadde allerede kameraet klart ettersom hun jobba med en montasje for reisa. 

 

Siden vi var på reise hadde vi med mye mat og vann og kjørte til siden og spurte om de trengte noe like etter passeringa. 

https://youtu.be/LuMvgafSKuk

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Takk Leo_ for Nurburgring videoen! Det så morsomt ut! Hvor mye HK var det i Swiften?

136+ heter det. Jeg antar at det betyr at det er en 136hk motor som har fått et litt åpnere luftfilter og kanskje litt større eksosanlegg. Antageligvis har den nok rimelig nøyaktig den effekten den er oppgitt til. Opplevelsen... Ubeskrivelig! Jeg fikk to runder all inclusive med mulighet til å fylle på runder etter egen lommebok i 40-årsgave av snella, det er helt klart den beste gaven jeg har fått noen gang. Det blir nok ny tur til neste år, for det er det absolutt morsomste jeg har gjort i hele mitt liv :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...