VårHerre Skrevet 9. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 9. februar 2013 nå er det på høy tide at komplett.no begynner å selge ketchup også , sortert under datautstyr Lenke til kommentar
enl Skrevet 9. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 9. februar 2013 Etter 15 nervepirrende minutter kunne vi trygt fastslå at hverken prosessor eller hovedkort hadde tatt noen skade av mat som termisk pasta. Ikke bare hadde maskinvaren overlevd, men prosesortemperaturen var faktisk lavere etter 15 minutter med ketchup, enn etter 15 minutter med vår referanse-kjølepasta, Arctic Silver Crematique. Denne var ny Antar forfatteren mener Arctic Silver Céramique. Vrient med franske ord Lenke til kommentar
Xiphac Skrevet 9. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 9. februar 2013 Takk for en artig test. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Pqy3rC Skrevet 9. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 9. februar 2013 Morrostoff. Dere kunne jo (som tidligere nevt i tråden) tatt med tannkremen når dere først var igang, den er jo smått legendarisk. Lenke til kommentar
iStalkPhoto Skrevet 9. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 9. februar 2013 Måtte bare logge inn å si at det her var dagens høydepunkt :-) Takk hw! Lenke til kommentar
R2B2 Skrevet 9. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 9. februar 2013 Idun ketchup skuffer aldri Lenke til kommentar
knopflerbruce Skrevet 9. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 9. februar 2013 Hudkrem? Kreativ test Me gusta! Lenke til kommentar
Revox Skrevet 9. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 9. februar 2013 Det er jo bare å teste ville ting HW:no. Brannfaren dere antyder er jo ganske usannsynlig da prosessoren dere tester har greit med beskyttelse mot overoppheting. Lenke til kommentar
Twinflower Skrevet 9. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 9. februar 2013 Gleder meg til dere skal smøre ulike kjølepastaer på brødskiva for å avgjøre hvilken som smaker best. Dere er vel klar over at dere må gjøre dette nå? 3 Lenke til kommentar
asdfteam Skrevet 9. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 9. februar 2013 Hva med aluminiumsfolie? Det har man jo også ofte på kjøkkenet, og burde være myk nok til at den fyller i småripene på kjøleren. Spesielt den litt tykke typen folie. Lenke til kommentar
Revox Skrevet 9. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 9. februar 2013 (endret) Eller hva med bly? Eller nei. Aluminum er nok bedre med tanke på varmeledningsevnen til bly Endret 9. februar 2013 av Revox Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Pqy3rC Skrevet 9. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 9. februar 2013 Gleder meg til dere skal smøre ulike kjølepastaer på brødskiva for å avgjøre hvilken som smaker best. He, he..Ei pølse med brød, stekt løk, ei stripe sennep og et tynt lag Artic silver, takk! Lenke til kommentar
AndersT2 Skrevet 9. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 9. februar 2013 (endret) Hva med aluminiumsfolie? Det har man jo også ofte på kjøkkenet, og burde være myk nok til at den fyller i småripene på kjøleren. Spesielt den litt tykke typen folie. Den tanken slå meg også. Men kom på noe enda bedre, noe som faktisk også enkelte fancy resturanter dekorerer mat med, men normalt brukes til dekorasjon. Man får ekstremt tynne gullflak, husker ikke helt hva det heter. Men de brukes for å dekorere utskjæringer osv. Selv om det er ekte gull, så er det ikke veldig dyrt, fordi det er såpass tynt. Og siden gull er såpass mykt, så burte dette egentlig være perfekt ville jeg tro. Gull er jo også en av de beste varmelederene så vidt jeg har fått med meg. EDIT: Kanskje litt dyrt, men det skal holde til 25 bytter: http://shop.selectflavour.com/gull-solv-til-matlaging/bladgull-8-x-8-cm Endret 9. februar 2013 av AndersT2 Lenke til kommentar
Bingokongen Skrevet 9. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 9. februar 2013 Nydelig! ler bra nå! Her er en ny spinoff-myte! ; Hvilken prosessor egner seg best til matlaging? Egg & Bacon er retten... ;-D Lenke til kommentar
Eagleizer Skrevet 9. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 9. februar 2013 Hva med aluminiumsfolie? Det har man jo også ofte på kjøkkenet, og burde være myk nok til at den fyller i småripene på kjøleren. Spesielt den litt tykke typen folie.Den tanken slå meg også. Men kom på noe enda bedre, noe som faktisk også enkelte fancy resturanter dekorerer mat med, men normalt brukes til dekorasjon.Man får ekstremt tynne gullflak, husker ikke helt hva det heter. Men de brukes for å dekorere utskjæringer osv. Selv om det er ekte gull, så er det ikke veldig dyrt, fordi det er såpass tynt. Og siden gull er såpass mykt, så burte dette egentlig være perfekt ville jeg tro. Gull er jo også en av de beste varmelederene så vidt jeg har fått med meg.EDIT: Kanskje litt dyrt, men det skal holde til 25 bytter: http://shop.selectflavour.com/gull-solv-til-matlaging/bladgull-8-x-8-cm Det heter Bladgull og jeg tenkte det samme etter at jeg leste forslaget om bly og aluminium. Kan sikkert få tak på etpar blad billig hvis man spør hos en gullsmed eller rammeverksted. Det finnes jo Bladsølv også, og det koster bare rundt hundrelappen for 25 blad 95x95mm. Dette vil jeg se en test på! Lenke til kommentar
efikkan Skrevet 10. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 10. februar 2013 Morsom artikkel. Termisk pasta er et semiflytende stoff som påføres mellom prosessoren og prosessorkjøleren i datamaskinen dinKan dere vennligst slutte med å kalle det termisk pasta? Når ble dette klassifisert som pasta? Hensikten er å minske varmetapet mellom en varm overflate og en kjøler, slik at kjøleren på en effektiv måte transporterer varmen vekk fra den varme kilden.Her må dere ha misforstått. Hensikten er å øke ledeevnen mellom varm overflate og kjøler, eller varmetap om du vil. Hadde kjøler og CPU vært støpt sammen hadde termisk masse vært unødvendig. Lenke til kommentar
Omnithunder Skrevet 10. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 10. februar 2013 Kan dere vennligst slutte med å kalle det termisk pasta? Når ble dette klassifisert som pasta? Termisk pasta er korrekt http://www.nob-ordbok.uio.no/perl/ordbok.cgi?OPP=pasta&bokmaal=+&ordbok=bokmaal eller på engelsk http://www.thefreedictionary.com/paste Lenke til kommentar
jøkul ptro Skrevet 10. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 10. februar 2013 hva med "vondt skal vondt fordrive"? hvorfor ikke sette fyr på pc for å kjøle den? Lenke til kommentar
unwill Skrevet 10. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 10. februar 2013 Tok dere "etter" bilder også? Hadde vært artig å sett hvordan kjøttdeigen ble etter et kvarter steking med prosessoren. 1 Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 10. februar 2013 Rapporter Del Skrevet 10. februar 2013 Hadde kjøler og CPU vært støpt sammen hadde termisk masse vært unødvendig. Men da hadde man også mistet muligheten til å velge kjøler. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå