Gå til innhold

110 KG - 15 ÅR - Ned i vekt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis jeg kjøper meg et sett med vekter, - er det "nok" treningsutstyr?

Nok til hva? Du blir ingen Arnold Governator, men sammen med videoen jeg linket til tidligere (samt en hel haug andre videoer), er det mer enn nok.

 

Jeg har en treningsinstruktør via jobben, og vi bruker aldri vekter. Vi bruker av og til tau og/eller liggeunderlag i lagøvelser, men ellers er det bare kroppen vår som er "vekta". Og det funker. (men vi blir ingen bodybuildere av det. Heldigvis)

Lenke til kommentar

Hvor tung er du nå?

Jeg vil kanskje anbefale deg leangains. Du mister fett og får mer muskelmasse. Men ikke forvent at du ser ut som Zyzz på Olsok hvis du veier 100kg nå og det meste er underhudsfett.

 


 

Haha! Nå glemte jeg at det var du som var TS. Da vet jeg jo både vekta di og målene dine. Poengene mine over streken står fortsatt. Du gjør ikke underverker med kroppen på fem måneder, men du vil merke VELDIG stor forskjell om du er seriøs og trener og spiser som du skal.

Endret av Diskutant
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nei, det er ikke nøye. Sørg dog for å få i deg nok mineraler, vitaminer, fettsyrer og næringsstoffer.

 

Enig med denne! Veldig god grunnregel. Men man må forstå forskjellen mellom næring og energi. Energi = karbohydrater, Næring = fett og proteiner. Energi brukes stort sett når man trener hardt, men ellers er det overflødig for kroppens funksjoner og overskudd blir konvertert og lagres i fettdepotene våre. Energioverskudd bidrar negativt til helsen vår. Mens næring brukes direkte av kroppen i alle dens funksjoner hele tiden, og bidrar positivt til helsen vår.

Lenke til kommentar

Vekten ligger ca på samme som sist - ca 103 kg

 

i forige uke ble det tunge løft hver dag, så jeg droppet ut av "30 days shred". Senere ble det to bursdager. Denne uken skal jeg skjerpe meg.

 

Jeg er usikker på det meste, folk her inne (og andre steder) skriver så mye forskjellig, og da er det veldig vanskelig for meg å vite hva jeg skal tro på.

 

Jeg synes det er vanskelig når det kommer til trening, er det mange gode og effektive øvelser jeg kan få gjort med ett sett vekter? (20 kg)

 

Kan PSMF være noe for meg?

 

Jeg er også ganske usikker på jeg legge meg i ett voldsomt kaloriunderskudd (typ 1000 kalorier) og ikke trene, i en periode.

 

I dag har jeg spist ca 1200 kalorier - null trening

 

jeg_er_ekstremt_usikker og veldig sulten på å se resultater! 103 kg veide jeg også før jul.

Endret av WHVK
Lenke til kommentar

Det er ikke så veldig vanskelig, sånn egentlig. Jeg har sett det blitt gjort i praksis flere ganger, men jeg forstår fullt ut at det er vanskelig å se seg blind i en skog av velmente, men villledende råd.

 

Jeg vil uansett ikke anbefale deg PSMF eller et ekstremt kalorisk underskudd. Trening, det være seg en svømmetur, sykling eller styrketrening og endring av kosthold er det som virker i lengden. Det viktigste er at du har driv nok til å gjennomføre dette uke etter uke gjennom flere år. Resultater kommer ikke av seg selv.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bare husk å ikke gi opp om du sprekker! Du blir ikke feit av å skeie ut én dag, akkurat som du ikke blir tynn av å ikke spise én dag.

 

Anbefaler å skaffe deg målebånd. Ofte kan vekten stå i ro, men du går inn på målene (midje, rumpe, armer, bryst, lår etc). Det kan gi litt motivasjon å se at forskjellene er der, selv om vekten er stille en stund.

Bilder kan også funke, men personlig synes jeg det tar tid før man ser forskjell på bilder. Målebånd hjelper i kortere perioder, så kan man heller ta bilde en gang i måneden for eksempel. Veier man seg, måler seg og tar bilder for ofte kan det virke demotiverende (for enkelte) når man ikke ser resultater.

Lenke til kommentar

jeg_er_ekstremt_usikker og veldig sulten på å se resultater! 103 kg veide jeg også før jul.

 

Nå kan dette virke ekstremt umotiverende. Men satser på at det blir motsatt! :)

 

Men, selv er jeg 171cm, og veide 87kg. Jeg begynte å trene, fikk tips av noen kompiser som driver med/drev med idrett på ett høyt nivå, og satte igang. Endret kostholdet, og etter flere måneder... Ingen forandring. Fortsatt mine 87kg. Jeg ga egentlig litt opp. Men i sommer fikk jeg ny motivasjon etter en god del personlige problemer.

Bestemte meg for å, telle litt kalorier, men ikke være fanatisk. Fant ut at jeg spiste veldig riktig fra før. Kuttet ut brus og godis (gikk overraskende lett etter 2-3 uker), og dermed satte jeg igang, igjen.

Det gikk 2 måneder, så var jeg ned med 6kg. Etter 5 måneder så hadde jeg gått ned 10kg. Og der står jeg nå, rett og slett p.g.a alt for lite trening.

 

Uansett. Det kan hende det tar tid før du får resultatene du vil. Det kan hende du må endre pittelitt på treningen din, selvom du følger treningsprogrammer som "alle andre" får resultater på.

Det hender også lett at du stopper opp en gang i blant, fettet blir borte, men musklene gjør at vekten ikke faller. Bare stå på, så løsner det plutselig igjen! :)

 

Go on! :)

Endret av Stoddart
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Tusen takk!

 

Jeg er muligens litt negativ i forhold til det jeg har prestert, jeg har faktisk veid 114 kg.

 

Jeg er overhode ikke skuffet over at jeg ikke gikk ned noe forrige uke, jeg ble faktisk ganske overrasket over at jeg ikke har blitt tyngre etter all den usunne maten jeg fikk i meg forrige uke. Denne uka kommer jeg ikke til å trene noe, men jeg får i meg 1000-1200 kcal per dag.

 

Jeg er veldig skeptisk til vekten min (den jeg veier meg på). Når jeg står oppreist (rak i ryggen) veier jeg rundt 100 kg. Bøyer jeg meg fremover kan jeg komme opp i 107 kg...

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...