Gå til innhold

Path of Exile - Lyst til å prøve ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvor langt er dere kommet, har ikke spilt så mye, så er i akt 3 på marauderen min, tror han er lvl 32. Har også en Shadow med claws, er lvl 11, er ferdig med brutus på den mener jeg.

 

Merker også at jeg ikke kan noe særlig om trading i PoE.

 

Level 26 Shadow her, er vel nær slutten av Act 2 Normal nå. Gått litt tregt, men det er fordi jeg ikke greide å bli helt enig om hvilken build jeg skulle gå, men har noenlunde greid å bestemme meg nå.

 

Når det kommer til trading så er det veldig varierende, spesielt system med tanke på at det ikke er noe gold, men jeg liker det. Kom også over denne siden http://www.poeex.info/ gir en liten pekepinne på hva noe er verdt.

Lenke til kommentar

Level 26 Shadow her, er vel nær slutten av Act 2 Normal nå. Gått litt tregt, men det er fordi jeg ikke greide å bli helt enig om hvilken build jeg skulle gå, men har noenlunde greid å bestemme meg nå.

 

Når det kommer til trading så er det veldig varierende, spesielt system med tanke på at det ikke er noe gold, men jeg liker det. Kom også over denne siden http://www.poeex.info/ gir en liten pekepinne på hva noe er verdt.

 

Nice. :)

Sto litt andre verdier der enn i forumtråden, men er ganske likt. Problemet er hvor mye våpen, armor eller quality gems er verdt. Hvor mye vil man si en 12% Ice Shot er verdt? 7% Shockwave totem? Eller en rare armor som har 3 linked gem slots og +armor/ES/evasion og kanskje 30ish health, + eventuelt resistances. Kan være veldig verdifullt rundt lvl 30.

Lenke til kommentar

Og der var alle tre i Act 2. Heksa var litt overpowered mot slutten av Act 1, med fork på både Fireball og Ice Spear. Ice Spear gjør ikke så mye skade i seg selv (og enda mindre med fork), men den piercer og treffer mange fiender på rad. Legg til fork som deler spydet i to (som også piercer) og lav manacost, så blir det en del når man spammer i en korridor. :p Fireball på sin side eksploderer, så med fork blir det tre eksplosjoner på en gang i en gruppe fiender. Meget morsomt i et rom fullt av fiender. :p

 

Det jeg slet mest med var melee Ranger, spesielt siden jeg har et sverd i hver hånd. Det største problemet her var alle de flickering strike folka som teleporter bort til meg og denger løs. Men takket være at stashet er felles for alle karakterene fikk jeg hentet to nye (gule) sverd og to bedre flasker, og da ble det straks lettere. Lagde et annet våpenoppsett med klubbe og skjold, men fikk faktisk ikke bruk for det. :)

 

Akkurat nå har jeg et dilemma. Har bare vært i Act 2 en gang i Closed Beta, men droppet den fort fordi karakteren kom til å bli wipet. Rangeren med bue er i Act 2 nå, men har bare gjort questene til venstre på kartet (og er ikke ferdig med dem engang.) Så bør jeg fortsette Act 2 og bli ferdig med Normal, eller starte på Act 1 nytt igjen for n'te gang og teste en melee Witch? Hm... choices, choices... :p

Lenke til kommentar

Lurt og følge med på pathofexile på twitter når serverene går ned. De er veldig kjappe med og poste info.

 

Hvem faen gidder og DDosse ett free spill? Blizzard? :p

 

Til nå har jeg ikke kommet lengre enn level 16, mest fordi jeg prøver forskjellige build, har en 5-7 forskjellige chars nå.

Lenke til kommentar
Til nå har jeg ikke kommet lengre enn level 16, mest fordi jeg prøver forskjellige build, har en 5-7 forskjellige chars nå.
Sånn jeg ser det er det vanskelig å lage en "perfekt" build, så jeg gidder ikke prøve engang. Å lage en som er "god nok" er derimot ganske lett. Jeg bare gir blaffen i store deler av skill tree'et, og velger ting jeg vet vil gjøre karakteren min bedre. Som ranged Ranger velger jeg Dexterity, Bow Speed/Damage, Evasion og så videre. Teorien er at om jeg utelukkende velger ting som er bra for henne, vil hun neppe bli dårlig til slutt. Kanskje ikke optimal, men langt fra dårlig. :) Det samme gjelder de andre. Så lenge du vet hva du bør satse på skal det nok godt gjøres å få en karakter så ræva at han/hun ikke er spillbar. For øvrig er ranged Rangeren min nå lvl 24 og godt i gang med Act 2, og hun klarer seg helt fint. :)

 

Hatet heksa i act 1, hun spammet kamikaze-blekkspruter som bare det.
Ikke helt sikker på hvem du mener, men samme det. Jeg har ikke spilt Dualist mye, men har en dual-wielding Ranger i Act 2. Slet litt med de flickering strike folka, men bossene har gått helt fint. Det man bør huske er stort sett to ting, uansett hvilken klasse og build man spiller med:

 

1. Ha en kombinasjon av enkle fiender og grupper av fiender.

 

2. Alltid ha mulighet til å angripe fiendene fra avstand, eller kom deg inn på dem så snart som mulig. (har du bare melee, bruk flickering strike selv, for eksempel. Jeg holder meg til Whirling Blades, fordi de lar meg angripe mange om gangen, kommer meg raskt inn på fiendene og lar meg komme meg raskt bort igjen. Win-win-win. ;)

 

3. Alltid ha en mulighet til å komme deg bort fra fiendene når du trenger det. Jeg bruker som sagt Whirling Blades, men det er nok en del andre skills som også funker.

 

Følger du de tre trinnene bør du ikke ha store problemer. Bruk angrep mot enkelfiender mot bosser osv, angrep mot flere fiender mot grupper, angrip ranged fiender fra avstand eller kom deg inn på dem så snart som mulig, og pass på å aldri bli låst inn i en gruppe fiender. :)

 

Har droppa 3 chaos orbs, 2 av gangene har jeg mistet de pga dc, blir eksremt irritert...

Har hatt en og annen DC, og flere med noen få minutters mellomrom i natt. Men husk det akkurat gikk ut i open beta, og de har fått langt flere spillere enn de forventet. Selvsagt vil det være litt kaos i starten, men allerede nå går det mye bedre enn det gjorde rett etter launch. Om noen dager vil det meste være ordnet. Jeg trenger vel ikke minne deg på Diablo 3 og en viss Error 37? :p Men selv den ble ordnet ganske kjapt.

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar

Vel de trenger cash til mer hardware for serverne så folk må bruke cash shoppen demmes så de får inn litt, skal sies den eneste tiden serverne virkelig sliter er når det blir peak tid i europa, fra tidlig i morres til nå så har alt gått bra men nå gikk realmen ned ser det ut som

Endret av Xprez
Lenke til kommentar

Synes Piety var lett, den vanskeligste moben jeg har møtt 1 mot 1 er Kole i Lunaris, synes hitboxen på den ene skillen hans virket litt buget. Som Marauder med bare leap strike som gap closer/escape var det vanskelig i og med at han hittet en god del mer enn meg bare jeg kom nært han.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...