Gå til innhold

FarCry 3 tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du får mer god våpen, etter du har drept Vaas... Tror jeg holdt meg til gevær, pistol, bue og granatkaster stortsett gjennom spillet. Så ja man trenger egentlig ikke flere våpen.

 

Hadde ikke tenkt til å putte den i spoiler da? Joa, kunne tippet at det ville skjedd, men sterkt unødvendig å si det åpenlyst uansett.

Lenke til kommentar

Med mindre du gjorde noen veldig spesifikke ting de første timene så har du ikke fått de beste våpna :p

 

Skulle kanskje ha omformulert meg litt. Man får noen av de beste våpna veldig fort! Tok heller ikke så mange timer å få tak i de fleste signaturvåpna. Skulle også ønske at flere våpen ikke kunne kjøpes men at de lå på forskjellige plasser rundt på øya. Det hadde gjort spenningen med å utforske øya mye mer spennende med et håp om å finne et nytt og spennende våpen. Er liksom ingen spenning med å loote noen kasser som gir deg noen penger og noen ting som du kan selge for penger. Penger er jo heller ikke så viktig faktor litt lengre ut i spillet. Eller er det bare jeg som tenker sånn?

 

Hadde ikke tenkt til å putte den i spoiler da? Joa, kunne tippet at det ville skjedd, men sterkt unødvendig å si det åpenlyst uansett.

 

Reagerte på det samme selv!

Lenke til kommentar

Enig med resten av posten din, men når det gjelder dette, så er det jo meningen at det skal ta litt tid og være litt risikabelt å loote/skinne. Liker at en har hjertet i halsen når en må dykke ned for å skinne en hai mens en vet kameratene svømmer rundt ikke så veldig langt vekke...

Ja, jeg kan forstå det. Og har skjedd at jeg har blitt angrepet mens jeg looter/skinner, men når man liksom "skal" gjøre det +10000000 ganger så blir det litt tungvint. Men men, ellers er spillet flott.

-

Selv om jeg kunne ønskt at når man kommer over penger som ligger og slenger, så hadde han automatisk plukket de opp, det skjer jo med ammo/medickit.

  • Synes også at det er bra at man faktis ikke tåler så fryktelig mye før man er død, og blir man truffet av en bil så er det game over.
  • Dyrene kan være rimlig dødelig om du ikke greier å drepe de fra en avstand.
  • Det er veldig givende å se en liten by i flammer..... :>

Endret av -Léon-
Lenke til kommentar

Noen andre som sliter med micro-stuttering? Eg har 60 fps, skjønner fint lite av dette spillet. Eg har bedre fps med Vsync på, får 50 med den av 60 med den på. Men merker at spillet ikke flyter helt bra, sånn har det vel vært siden starten.

Jeg er også plaget med microstuttering. Får greit 70 FPS på high(med noe på medium), Men allikevel så føles det ut som 10-15 FPS til tider, selv om Fraps viser 60+++. Skrur jeg på v-sync så blir det enda mer uspillbart, det blir skikkelig forsinkelse på det jeg trykker på til det faktisk skjer på skjermen. Det nytter ikke i et FPS-spill.

 

Får heller ikke vist det skikkelig, for når jeg tar opp med Fraps så blir mesteparten av problemet borte, men man kan fortsatt tydelig se hvor hakkete og jævlig det er.

 

Videoen er 60 FPS: www.mediafire.com/?ib46blp0zq5365c (Ja, vet kjøringa suger. Men det er så ekkelt å spille)

 

Specs finner dere i profilen min, og jeg kjører nyeste betadriver av 12.11 på ett ganske overklokka HD6870,

Endret av Dofty
Lenke til kommentar

Heisann, ny på forumet her men har ett spørsmål. Installerte FarCry3 på maskinen min og spillte noen timer, men måtte formatere den når jeg installerte Win 8 senere samme dag. Har alle spillene mine på en annen disk enn operativsystemet men slettet dem uannsett pga register og slikt(?) Når jeg nå prøver å installere FarCry3 igjen så kommer det opp at hele nedlastingen er på 14mb, og til og med en lite smart dataperson som meg vet at dette er feil. Noen tips til dette? Kan nevnes at jeg ikke har spesiellt peiling på data, og spillet er kjøpt på steam.

Lenke til kommentar

Velkommen til forumet! ;)

 

Hva skjer etter at de 14 MB er lastet ned?

Takk for det!:)

Kommer opp spørsmål om jeg vil tillate "valvettellerannet" å gjøre endringer på maskinen, trykker ja og det blir installer. Prøver så å kjøre spillet men får beskjeden "dette spillet er for øyeblikket utilgjengelig. (Corrupt game files.)

Endret av Qtippsen
Lenke til kommentar

Endelig starta på spillet. Tror nesten jeg trenger ny prosessor gitt, opplever eksakt samme framerate med og uten SLI her og knapt noe i Hitman: Absolution. Et gammelt spill som Modern Warfare 2 gir derimot 100% scaling og et så nytt som sleeping dogs ligger på 50-60%. Skjekka med nVidias monitor-greie nå, og GPU 2 ligger bare på 6-7% mens den andre er på 99.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

noen som sliter med å få spilt, får spilt, men ikke kobla meg til server når jeg presser esc. når den er ferdig med surre så er craftinga, samt skills og inventory tomt, ikke tomt som på 0, men at det ikke finnes noe trykke på der. når jeg går tilbake er spillet awall og jeg har havnet på bunn av jorda.

post-72841-0-22817800-1354372424_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...