Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dumt spørsmål. Vurderer å skaffe en ps4 pro under DNB mastercard-dealen hos expert Hvordan går jeg da frem hvis jeg vil beholde den nåværende disken (oppgradert 2 tb disk) og alt på den nye? Kan jeg bare stappe den inni den nye og så beholde alt eller må den formateres til ny konsoll ol?

Endret av Neonex
Lenke til kommentar

Lite spørsmål om man burde gå for Slim eller Pro utgaven, har ikke noe 4K eller HDR TV, og kommer mest sannsynligvis ikke til å skaffe meg en i nærmeste fremtid heller. I første omgang har jeg egentlig bare lyst til å få spilt Horizon Zero Dawn, og nå er jo Pro utgaven nesten dobbelt så dyr som Slim varianten, er Pro utgaven verdt det når man ikke har 4K/HDR TV?

Lenke til kommentar

Kommer litt an på hvordan man prioriterer ting da. Jeg er glad i så godt utstyr som det er mulig å få, innenfor praksisk økonomisk ramme.

Så etpar tusen kroner er definitivt innafor for min del. Men igjen avhenger slikt av personlig økonomi og villighet til å betale for slike ting.

Selv om du ikke har 4k tv vil du få bedre framerate hvis spillet er programmert for det.

HDR får du uansett om du har Pro eller vanlig Ps4-konsoll (dersom du har HDR tv).

Endret av newman221
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg vurderer å droppe PS4 Pro helt og heller vente på Scorpio, som kommer til å være mye kraftigere. Siden jeg allerede har tilgang til PS4-biblioteket kan det være greit å få tilgang til Xbox sitt også. På den annen side har Xbone ikke spesielt mange imponerende eksklusiver ennå.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-8OkEXm

Er det noen som spiller Grand Turismo? Har ikke spilt det før men får lyst å prøve det. Er det noe man kan bli "god" i kun ved å bruke dualshock kontrolleren? 

 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-8OkEXm

Linket kanskje feil, det er et GT spill som kommer til ps4. Tenkte på GT serien, hvordan er det som et konkurranse spill? 

Endret av Slettet-8OkEXm
Lenke til kommentar

Med tanke på at Gran Turismo plukker opp de beste sjåførene og sender dem ut i livet som ekte racerkjører vil jeg si at det er bra konkurransedriv i spillet:

http://www.gran-turismo.com/gb/academy/news/

 

GT Sport vil dreie seg mye om konkurranse, og deler av et internasjonalt samarbeide med FIA. Hørte at man kan få deler av et racingførerkort via GT Sport, men jeg finner ikke info akkurat nå.

Anbefaler ratt og pedaler pga presisjon. Du kan bli god med håndkontroll, men du blir bedre med alternativet.

Lenke til kommentar

Communities er så ødelagt. Er medlem i to store, med rundt 15k medlemmer i hvert community. Jeg kan ikke huske sist begge var aktive. I beste fall er ett av dem aktive. Nå er begge nede, og da må man ut på leting etter mindre communities som er aktive. Med aktive mener jeg at det er mulig å skrive noe der.

 

Er det slik at det bare er de største community'ene som sliter med dette? Noen med under 5k medlemmer som blir deaktivert?

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar

Jeg bruker communities hele tiden. Kjenner ingen som har PS4 engang, så det er der jeg finner noen å spille med. Mye rart der, men bare å sile etter beste evne. Helt håpløst når de to største er nede. Da må man nesten bare finne seg en annen game mode og spille alene.

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...