Gå til innhold

Den store SimCity-tråden! [Stabile servere][Fortsatt kraftig bugget]


Anbefalte innlegg

Tips hvis det ikke er postet: Velg serverne det står "Opptatt" på.

 

Jeg har flere ganger prøvd den som det står "Tilgjengelig" på, altså kun Oceania de siste gangene. Har kommet inn, men falt ut før jeg har fått spilt. Så har jeg ved flere anledninger prøvd en av serverne det står opptatt på, og har fått en køventing fra 0:20 og så kommet rett inn.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi er utvilsomt vitne til tidenes værste spill release og en regelrett katastrofe for EA. Her har alt gått galt og det bare eskalerer. Akkurat som om ikke de hadde ett dårlig nok rykte ifra før så gjør de altså dette... nice PR strategi.

 

Det eneste positive dette idiotiet deres med at de på død og liv skal gjøre kjøper avhengig av dem videre for å kunne benytte seg av produktet man har kjøpt kan føre med seg, er at det effektivt gruser alle andres og forhåpentligvis EA`s framtidige planer om nye always online DRM prosjekter. Tror det er lenge til folk, inkludert meg, kjøper ett spill uansett hva det måtte være med denne løsningen og på den måte tvinger utgivere til å tenke nytt. Eller gammelt om du vil.

 

Nå gir jeg uansett faen i hele SimShitty og trøster meg med ikke-EA titler helt til noen kan garantere meg at jeg ikke får en feilmelding av noe slag neste gang jeg trykker på play,

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Det eneste positive dette idiotiet deres med at de på død og liv skal gjøre kjøper avhengig av dem videre for å kunne benytte seg av produktet man har kjøpt kan føre med seg, er at det effektivt gruser alle andres og forhåpentligvis EA`s framtidige planer om nye always online DRM prosjekter.

 

Det spørs. For vi forbrukere har jo ikke all verden vi skulle ha sagt. Noen få velger kanskje å forsøke å returnere spillet, men...

 

For min del vil jeg hvertfall vurdere og revurdere å kjøpe et DRM spill igjen. Vil nok vente til godt etter lansering hvertfall.

Lenke til kommentar

 

...det effektivt gruser alle andres og forhåpentligvis EA`s framtidige planer om nye always online DRM prosjekter. Tror det er lenge til folk, inkludert meg, kjøper ett spill uansett hva det måtte være med denne løsningen og på den måte tvinger utgivere til å tenke nytt. Eller gammelt om du vil.

 

Enig i alt annet du sier, men vi snakker om EA her. Jeg blir ikke overrasket om konklusjonen deres etter dette er at "Det er en god ide, som vi bør ta med erfaringene og bygge videre på". Så ved neste store launch setter de opp 3-4 servere til, og håper på det beste...

Lenke til kommentar

Kan du være mer presis i hva du synes er en overreaksjon? Hva er ok reaksjon på at en vare til 500 kroner ikke fungerer?

 

I mine øyne er boikott av EA en overreaksjon. Spiller ofte diverse spill utgitt av EA, mange av dem er bra og fungerer bra. Mange har vært direkte ufine mot EAs chatsupport pga serverproblemene.

 

Det ER kjedelig å ikke få tilgang til serveren. Det er også svært dårlig gjennomført og planlagt av EA/Maxis, men jeg syns fortsatt det ikke er en forbanna krise vi står ovenfor. Varen til 500 (305kr for min del) har du all rett å få levert, men selger har også sine rettigheter. Sist jeg sjekka jobber EA/Maxis for fult med disse problemene.

Endret av Woods
Lenke til kommentar

Har startet 3 byer....alle på ulike servere som nå er umulig å komme inn på. Kjedelig å starte på nytt igjen stadig vekk.

 

Som andre har nevnt, ikke logg ut av spillet når du først er inne. Jeg pauser byen, og legger spillet ned til desktop med WIN+D fremover.

 

post-8668-0-51588100-1362767375_thumb.png

Lenke til kommentar

Det spørs. For vi forbrukere har jo ikke all verden vi skulle ha sagt. Noen få velger kanskje å forsøke å returnere spillet, men...

 

For min del vil jeg hvertfall vurdere og revurdere å kjøpe et DRM spill igjen. Vil nok vente til godt etter lansering hvertfall.

 

Aldri igjen. Jeg sitter her som en klovn på andre dagen og kaster bort kvelden min samtidig som EA har penga mine. Og når det er grådighetskulturen deres som er en direkte årsak til at jeg er rævkjørt er det utilgivelig og man har all grunn til å bli brysk. Om jeg jeg føler meg lurt? ja. Burde en forbrukers tålmodighet være brukt opp? jepp.

Lenke til kommentar

For noe skikkelig skit. Skjønner at det kan være innkjøringsproblemer. Men vi snakker tross alt om EA her, de burde ha erfaring nok til å la dette gå bedre enn dette.

 

Kjøpte spillet i går, ikke kommet inn en eneste gang enda. Det er bare for dårlig. Jeg synes det er helt latterligt at de har satt opp kø for å komme inn i spillet. Jeg har betalt for å spille det.

 

Blir som om man kjøper en bil, men den vil ikke starte før om 3 dager. Hver gang man slår den av... Da tenker jeg folk hadde skreket litt. Men dette er jo bare et spill, så hvem bryr seg...Mens EA ler og drar inn penger.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Gikk fra en del tusen innbyggere ned til (nå) 500...

 

 

Det som skjer er at jeg får oppgradert husene til blokker. Så blir de lagt ut for salg/leie. Men ingen vil flytte inn.

Så jeg får den spøkelsesbyen :p

 

Grunnen for at ingen vil flytte inn er nok en bug. Alt er under kontroll og etterspørselen er helt på tops på alle "lønnsnivåer".

Endret av Nerowulf
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...