Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Classic Blue Oxford, Blue Small Gingham 80/2, Easy-to-Iron Blue Chambray

Alt fra Luxire, nyvasket.

Hvordan er Blue Small Gingham 80/2? Jeg har Navy Small Gingham 100/2 fra før av, men den er for tynn for bruk i vinteren.

 

 

Den er tynn, og lett. Passer vel best når det er varmere. Veldig komfortabel pga. det da. Samme kan sies om dugdale flanellen, veldig komfortabel.

 

Suede brouge brown belt fra Berg&Berg. Bestilte to stk, det første var veldig mørkt, og dette mer brunt. Det første hadde og et område som ikke var blitt pusset, og så generelt mye verre ut. Tydligvis varierende kvalitet, men fornøyd til nå med det andre.

 

Suede_Brouge_Belt_BergBerg.jpg

Endret av Revolution
Lenke til kommentar

Seks skjorter og et par slips fra Charles Tyrwhitt og en fra Harvie & Hudson (tynt utvalg på salget der), et par sorte captoes fra CT (av Barker) og to dresser fra TM Lewin. Pluss et par bøker, samt en fotballkamp og Phantom of the Opera. Muligens et show til i morgen. En hel del god mat inntatt. Meget fornøyd med fangsten så langt, London er ganske kjekt.

 

Noe jeg bør gjøre når jeg er her?

Er verdt å ta turen innom Suitsupply om du ikke har vært der :) Borough Market for lunsj (selv om det er litt usentralt så er det verdt turen. Matmarkeder skuffer sjeldent). Anbefaler også biff på en av Gaucho resturantene - argentinsk biff på sitt beste!

Lenke til kommentar

 

Lykkedagen min i dag! Kikket innom Rolfsen i Stavanger, og oppdaget en trench fra Burberry i min størrelse. Nedsatt til 3000 kr.

 

Sukk, de har aldri noe bra på salg de gangene jeg har vært der.

 

Rimelig plukket der nå. Var en del sko da, uten at jeg kikket nøye, men hadde nok vært mulig å gjøre noen gode kjøp der. Ellers kikket jeg bare kjapt over.

 

Tror forøvrig det ikke var meningen at jakken min skulle være på salg. De andre Burberry-jakkene hadde ordinær pris, men av en eller annen grunn var denne nedsatt. FW13 også, så ikke fordi den var fra en gammel kolleksjon heller.

Lenke til kommentar

Hvor kan man få tak i gode rådenim til en fornuftig pris? Tenker rundt 1000 kr, men kan strekke meg hvis kvaliteten da blir mye bedre. Har sett på noen fra Unbranded, vet ikke om de er tess.

Dette får jeg kanskje mye pes for, men de uten tvil beste rådenimbuksene jeg har forsøkt er et par jeg kjøpte på HM for to-tre år siden. Uendelig mye bedre passform enn alt av APC osv jeg har prøvd.

Lenke til kommentar

Kan anbefale Luxire sine selvedge-jeans. http://luxire.com/products/luxire-selvedge-custom-jeans

 

Kun 99$ (ca 600 KR) og meget god kvalitet. Har kjøpt 2/3 alternativer de har der, kjøper sikkert den tredje om ikke så altfor lenge.

Har ikke så god erfaring med de, mulig målene mine er feil, eller upassende, men syns alltid passformen blir dårlig. Er mye mer fornøyd med Levis 511' min, som jeg har brukt som base på målene, men passformen er ikke lik i det hele tatt. (Har fått 2 luxire jeans.)

 

Det som får meg til å tro noe er "feil" med de er at alle andre bukser jeg får fra luxire passer perfekt, og er akkuratt som forventet, med gjenomgående god kvalitet.

 

Kvaliteten på alt annet er jo god, men lite hjelp i når den passer dårlig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...