Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha! Herregud.

 

Uansett:

Er det noen stoffer (som polyester) jeg burde styre unna når det kommer til lommetørkler? (PS eller hva dere kaller det)

 

Hold deg til naturstoffer. Selv syns jeg ofte silke er litt kjedelig. Jeg foretrekker som regel ull, bomull eller lin. Et godt tips er å bruke et PS i et annet stoff enn slipset, for å få litt variert tekstur på de forskjellige delene av antrekket.

Lenke til kommentar

Okei, dresspørsmål. Jeg har bare én dress, konfirmantdressen... Svart med blått windowpane-mønster, eller hvadetnåenn heter. Og da må man jo kjøpe en til, fordi det duger ikke, spesielt når det er en fra Frisid med 50/50 ull og polyester. Jeg tenkte å ikke bruke mer enn 5k, og da har jeg hørt at det er lurest å kjøpe på nettet. Men så er jeg usikker på om jeg skal ha en 50R/L eller 48R/L. Den dressen jeg har er en lang 50. Også lurte jeg på om noen kan ta en titt på bildet som jeg kommer til å legge ved nede her, for å se om jeg bør gå for en lang 50 eller kanskje gå ned en størrelse.. Jeg vet godt at ermene på denne dressen er for lange, og selve dressjakken synes jeg er helt på grensen til for lang. Ellers synes jeg den sitter godt i livet. Det jeg er mest usikker på et skuldrene og brystpartiet. Jeg har jo lest tusen ganger at skuldrene dine på en måte skal gå ut til der ermene begynner å henge ned fra skuldersømmen i dressen, men jeg er ikke helt sikker på om mine skuldre gjør det eller om de er for smale ift dressen. Rundt brystpartiet vet jeg ikke hvordan en dress skal sitte, så det hadde vært kjekt om noen forklarte meg det.

 

Jaja, uansett, bilde:

post-120974-0-59461100-1316814370_thumb.jpg

Er det for dårlig kan jeg prøve å få tatt nytt i morgen med speilreflekskamera.

 

Og, jada, jeg er klar over at størrelser kan variere og sånt noe, slik at en lang 50 fra Frislid kanskje passer meg, men ikke fra ToS. Jeg tenker at jeg kommer til å måle dressen og ta det derifra.

Endret av DexterMorgan
Lenke til kommentar

Det kan da ikke være snakk om så mye på ermene. Jeg er skikkelig usikker på min nye dress. Jeg synes personlig at ermene er litt for lange, men alle på Filippa K, inkludert en kunde mente at det var helt perfekt lengde, og at jeg ikke trengte å gjøre noe med den.

 

Jeg har søkt en god del på nettet, og skjorten skal stoppe der hånden begynner å gå ut når du sprer fingrene, mens jakken skal gå til den klumpen på håndleddet på den siden av hånden med lillefingeren. Om jeg forsto det rett. Slet med å finne illustrasjoner av det.

Lenke til kommentar

Face scrub kan du bruke 1-2 ganger i uken, face wash hver morgen, etterfulgt av en fuktighetskrem (jeg bruker selvfølgelig fuktighetskremen fra Bulldog).

 

Kan tipse om en god deal på boksere på Groupon. Har selv en av disse bokserne og kan lett anbefale de. Tror det blir en 8-pakk på meg. Rabatten begynner på 56% for 3 boksere og går oppover (helt til 75% for 32 boksere) alt er hvor mange du kjøper, for de som ikke er kjent med Groupon.

Endret av lokeland
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...