Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

CM selges blant annet på Sole og Weekdays (?). Møkkabutikker begge to, men buksene er fantastiske.

Vel,etter et par måneder hade den ene knappen spist seg gjennom stoffet som ligger utenpå. Etter et par måneder til ble det hull i skrittet, og buksen var det bare å kaste. Fatter ikke hvorfor jeans jeg bruker går i stykkr så fort, det skjer jo aldri med chinos. Skjønt, mtp knappen i cheap mondays-buksen, mistenker jeg svært laber stoffkvalitet for å ha skylen i akkurat et tilfellet.
Lenke til kommentar

Og dårlig sying. Den ene knappen på mine chinos fra CM datt av kun etter noen få dager. Heldigvis er jeg så tynn at jeg aldri får stoffet til å ryke, men dæven så mye stryking det ble på meg etter at jeg kjøpte de. De blir jo kjempekrøllete bare du ser på dem. Det var 500kr jeg lett kunne spart meg for, tror nesten H&M-bukser til 200kr har bedre kvalitet.

Lenke til kommentar

Hvor finner jeg enkle og varme skinnhansker på nett? Ja, jeg fryser allerede på hendene :p

+1

 

Har ikke noe imot å fryse, men huden min begynner å protestere... Så jeg må snart se om jeg finner noe egnelig.

 

Har sett meg ut Arcteryx Alpha SV til vinteren virkelig kommer. Men før det blir kaldt nok til at det er vits med såpass hadde det gjort seg med noe enklere.

 

+ pappa har bedt meg se etter alt som fins av enkle skinnhansker på nett, siden han ikke er fornøyd med de han finner i butikkene lokalt. Han er ute etter noen slike, av god kvalitet:

m1001.jpg

( Granqvist M1001 - som jeg ikke finner til salgs noe sted...)

Lenke til kommentar

Søren ta. Jeg klarte å miste favoritt-PSet mitt på vei til skolen i dag. Får vel ta turen innom Gieves & Hawkes eller noe å se om de har noe som kan erstatte det... Hvilket jeg tviler på. :(

 

Lol, hvordan klarte du å miste en PS?

 

Jeg var på vei til skolen, og i den tro at det var kaldt, tok jeg på meg min nye, meget varme, dobbeltspente dress. Dette ble litt for varmt, så jeg tok av meg jakken og bar den over armen mesteparten av den nokså lange veien til skolen. Det som dermed må ha skjedd var at PSet har sklidd ut av brystlommen, hvilket jeg oppdaget da jeg tok på meg jakken igjen...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...