Gå til innhold

Nokia Lumia 920-tråden


iMono

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmm. Hadde en del problemer i dag plutselig.

 

1) Slark i chassiset. På høyre side kan skjermen dyttes inn et par mm.

2) Etter jeg hadde ladet telefonen 1 time på induksjonsflaten, begynte jeg å bruke telefonen. Den ble ekstremt varm helt plutselig.

3) Etter telefonen ble kald igjen tok jeg noen bilder. Tok vel rundt 8 på rad med blits, og da fikk jeg en restart. Dette har nok ingenting å gjøre med at den ble ekstrem varm å gjøre. Var en god stund etter.

 

Må være obs på dette en stund framover, men det er ingen tvil om at telefonen sårt trenger en SW-oppdatering for å luke ut disse problemene.

Lenke til kommentar

Vurderer å kjøpe Lumia 920 via Djuice. Usikker på om jeg skal ta rød eller hvit.. Noen som har noen meninger/erfaringer?

Fikk den hvite i posten nå og syns den ser veldig bra ut, faktisk enda finere enn jeg hadde trodd. Hvis du er av typen som liker å forandre mye på fargetema (tiles) osv. på mobilen så er hvit ganske trygt siden mange farger går godt sammen med hvitt. På den andre siden så gjør den røde utgaven litt mer utav seg i at den er mer flashy, men da ville jeg heller godt for den gule. Til syvende og sist kommer det bare an på hva du foretrekker selv.
Lenke til kommentar

God jul folkens! Noen som vet om det finnes en måte å filtrere ut Facebookkontakter i kontaktlisten slik at de ikke vises? Har jo ikke behov for å ha 300+ nummer i listen.. Finnes det også en måte å legge til kontakter i telefonminnet?

 

For å spesifisere: jeg lurer på om det er mulig å fjerne enkelte facebookkontakter, ikke filtrere ut samtlige.

Endret av Mushaboom
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...