Gå til innhold

Nokia Lumia 920-tråden


iMono

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg skrev "kan" gi skruehull, det kommer ann på type bil, men som du sier brukes sugekopp endel idag ja.

Selvsagt kan man ikke utføre alle operasjon via bilens skjerm men man får gjort det viktigste, jeg er iallfall gått helt bort fra holder, ligger kun i lommen hos meg :) Endel syns jo og det er litt skjemmende å ha en uoriginal brakett/holder i bilen, men ikke alle bryr seg om det...

Ang. lading er det selvsagt ett poeng ja, men man skal jo ha litt uflaks om man skal lade mobilen akkuratt når man er ute å kjører, men joda det har hendt ja...

Aldri annet enn blåtanntilkobling for meg i bil. Mobilen ligger hele tiden gjemt på innerlomma. Jeg vet det ikke er helt etter reglene, men.... Mye bedre lyd også gjennom lydanlegget i bilen.

Jeg tar forresten bare i mot samtaler i bil. Må jeg en sjelden gang ringe, så stopper jeg nesten bestandig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mye bedre lyd også gjennom lydanlegget i bilen.

 

 

I suppose BT is adequate for sending background music around your home, but BT is less good for people who actually listen to music, and if you do, my advice is simple enough: if you care more about sound quality than convenience, use wired connections.
Endret av TheMoonMan
Lenke til kommentar

Har et lite problem her:

For å ta screenshot på mobilen så skal du jo trykke av/på-knappen + Windows-knappen samtidig. Høres jo greit ut, men i praksis så feiler jeg minst 4 av 5 ganger. Enten slår jeg av telefonen (av/på knappen) eller så aktiverer jeg Speech (Windows-knappen). :wallbash: (Har de faktisk gjort Usability testing på dette?)

Noen andre som sliter med dette, eller har jeg bare blitt for gammel og treg? :blush:

Noen lure tricks? :idea:

 

EDIT:

Fant det ut til slutt - vha Google .... (var tydligvis ikke den eneste som slet :huh: )

Trykk og hold av/på knappen inne, trykk deretter Windows-knappen,.. Da ble det litt enklere, ja

Endret av helsten2
  • Liker 1
Lenke til kommentar

[quote name='helsten2' timestamp='1355945575' post='20042041'

 

 

EDIT:

Fant det ut til slutt - vha Google .... (var tydligvis ikke den eneste som slet :huh: )

Trykk og hold av/på knappen inne, trykk deretter Windows-knappen,.. Da ble det litt enklere, ja

 

Fikk det til jeg også, men hvor blir skjermdumpene av? Klarer ikke å finne dem blant bildene mine ihvertfall...

Lenke til kommentar

Merker jeg er dritt lei disse operatørfordelene! Ikke bare betalte Telenor i dyre dommer til Nokia for å få alle 920 enhetene først (sånn at vi på andre operatører må vente i evigheter), men oppdateringene også skal drøye i månedsvis.

 

Merker humøret gradvis går nedover. Fuck. :ph34r:

 

Ja det er veldig frustrerende at vi kanskje må vente 2-3 mnd før vi får oppdateringen. Spesielt med tanke på at den adresserer en del alvorlige bugs. Heldigvis har jeg vært vært forskånet for den slags så langt, bare opplevd å måtte ta en soft reset pga av plutselig livløs telefon. Vi kan bare håpe at den rulles ut raskere enn antatt.

Lenke til kommentar

Under albumer dukker det opp et nytt album som heter Skjermbilder...

 

Supert! Her er jeg en kløne til å bruke WP, og så våkner jeg opp til fine svar på forum.

Takk! Har en hvit 920, og synes smaragdgrønne fliser er veldig fint!

 

Skuffet over den lange ventetida på oppdatering så klart, men koser meg med Nokiaen min læll.

Lenke til kommentar

Dette er et problem

 

Oppdateringer som gis i en verdensdel, men ikke en annen. Portico kommer ikke før tidligst februar. I US og Canada er den ute. Dette er en av grunnene til at Apple er der de er. De gjør ikke forskjell på om du bor på Svalbard eller i NY.

 

Apple ier jo hele næringskjeden, greit, men en ting som burde vært løst er akkurat dette slik at viktige updates som forbedrer mobilen og gir nye funksjoner, ikke må godkjennes og justeres avhengig av operatør.

 

De skriver tilomed: "Although this update is initially available for owners on AT&T and Rogers (hvor mye penger har disse puttet i lommene til Nokia mon tro?) in North America, we haven’t forgotten about Lumia owners in other markets." Duuh! Som om vi som ikke bor i US og Canada liksom skal tenke "puh, de tenker på oss også...." Skulle bare mangle når jeg har kjøpt det samme fuckings produktet som de over there. Bar tull dette og det irriterer meg, for det skulle ikke være nødvendig. En ulåst Lumia her er lik en ulåst Lumia der.

 

Legger til en kommentar fra samme artikkel:

 

"Yeah, it's an utter load of [bad language]. Unbranded, unlocked phones should always receive updates first. That is part of the expectation of having an unlocked, unbranded device.

Releasing it to 2 locked and branded devices is a substantial kick in the teeth to the early adopters who went and bought unbranded devices."

 

Skjerpings Nokia!!

Endret av Dinsdale
Lenke til kommentar

Ja, det hagler inn med oppdateringer fra Nokia. Bare nå fw/sw kommer fort også, men nå er det vel opp til Telenor/div. operatører...

Skal ringe Telenor hvert 10. min. og mase... ;)

Det ligger ikke på operatøren selv om mange tror dette. De ganger operatør varianten kommer senere enn den generiske så er det kun fordi leverandøren velger å prioritere å ferdigstille den generiske først. De generiske har større volum så kan forstå dette, selv om det ikke er ønskelig fra operatørs side.

 

Etter min forståelse så er ikke den neste WP release klar ennå. de oppdateringer man ser i andre land er nok mindre justeringer. HTC 8X fikk en oppdatering fordi den hadde en eldre og svakere software enn hva Lumia 920 har. Ativ S har noen utbedringer i software kontra 920 fordi den kom senere og man rakk å implementere f.eks at den ikke mister WiFi under dvale.

Lenke til kommentar

Ja, en eller annen produsent av kjøretøy. Hørte det fra en spokesperson for Nokia i dag på Oslo city.

 

Sett en del 920er i Oslo de siste dagene.

 

Han fyren sa at rød, grå og gul 920 ikke kommer med 4g enda, pga at de ikke har fått sendinger med 4g til Norge enda av de fargene.

 

Tull. Alle 920 har 4G, men de ulåste er sperret fordi Netcom enn ikke støtter automatisk svitsjing mellom 3G og 4G. Om man da kjøpe en 920 (eller 820) og putter inn et Netcom-sim vil man ikke kunne bruke den fordi mobilen ikke svitsjer tilbake til 3G når noen ringer. Idag er 4G kun for surfing.

Men man kan velge at høyeste hastighet skal være 3G i menyen og problemet er løst, men Nokia valgte denne metoden. Er kun en softwaresak, og den løser Telenor/Nokia i januar med en liten update.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...