Gå til innhold

ITavisens Skjitprattråd


Kiriev

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gooood morgen :)

 

Morning! :D

 

Fikk mitt Devolo dLAN 500 AVmini sett i går.. Lenge siden jeg har testet noe jeg ikke har peiling på om det i heletatt fungerer, eller i det minste hvordan.

 

Overaskende enkelt og raskt! Plug-and-play nett uten ekstra kabler. God latency og hastighet. Anbefales på det varmeste til alle som sliter med å ha tp-kabler igjennom hele huset eller sitter på trådløst :D

Endret av oleerik
Lenke til kommentar

GW2 = Guild wars 2, ja. Det er selvfølgelig likheter mellom WoW og GW2, de er jo begge MMORPG's.

Det digge med GW er dog at du altids har noe å gjøre og det er MANGE små "easter eggs". Whack-a-mole, anyone? :D

 

GW2 har også egne puzzles som man må "løse" for å kune oppdage hemmeligheter. Man er mer fleksibel siden alle kan være alle roller (healer, dps, tank), noen klasser er bedre enn andre på slikt, men det er ikke noe problem. Ingen reine melle eller ranged klasser, alle kan være begge deler, unntaket er vel engineer klassen, men det er ikke slik som med WoW hunters at man har minimum range.

 

Man må nesten spille det for å få følesen av det. I motsettning til WoW er det ingen som holder hånden din. Du sloss som oftest med andre spillere mot samme fiender, men det er da mer ved bestemte steder (byer og utposter), går du solo så må du klare deg selv.

 

Er 0 healing potions, så man må faktisk bevege seg for at man skal unngå angrep, selv magiske. Line of sight funker også utmerket, så kan du kite en mob og legge AOE på bakken mens du danser med dem rundt en stein eller noe, så kan du fint ta selv sterkere mobs. Man kan heale seg selv på div måter, men det er ikke slik at man kan spamme dem.

 

Ah, kan skrive så mye om det, men det beste du kan gjøre er å se gameplay videoer osv for å se hva du syntes.

 

Selv er jeg Necromancer med range/melle fokus. Range er mer AOE mens melle er da 1v1. (Du kan skifte våpen lett, hver våpentype og kombinasjon gir deg ulike funksjoner.)

Endret av Sharain
Lenke til kommentar

Skjønner! Høres ut som det er en del likheter ja, i tillegg til å være litt likt Age of Conan som jeg også prøvde en stund. Tviler på at jeg kommer til å prøve det, da jeg som sagt ikke har hatt oppkoblet gameren på et halvt år nå. Kjøpte nytt stereoanlegg i starten av året, og da måtte PC-en bort for å få plass til høyttalerene, etter det har den ikke vert oppkoblet igjen. :hrm:

 

Blir litt fristet til å hive meg på Battlefield 3 igjen nå som jeg hører snakk om det, må bare finne et sted å få satt opp igjen PC-en. Kjenner jeg får lyst å prøve litt CoD igjen også nå, ikke lett dette. :confused:

Lenke til kommentar

Artig å se at dere trives!

Bare husk å være snille og bruke rapporterings - knappen når dere ser at ting sklir ut, personangrep , ting som strider mot rettningslinjene eller som bryter reglene som blir lagt i FP / Topic!

 

Siden det er mange som poster her også så inviterer jeg dere inn på denne tråden så kan vi se om dere rekker å slå noen rekorder! https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1367198&st=11040

Husk, ikke lov til å poste 2 poster rett etter hverandre, noen annen må poste imellom!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+412

Hvordan trives du her da, Glenn? :)

 

Jeg trives veldig godt.

Er en god del større enn ITavisen sitt forum, men vi overlever vel. Er jo stort sett bare hyggelige folk her også. :)

 

Jeg trives veldig godt her jeg også, mange hyggelige folk her ja. Vi fikk jammen meg en god velkomst hit fra vårt gamle forum. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...