Jump to content

Sharain

Medlemmer
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)

About Sharain

 • Birthday 03/14/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Humm, hvordan er loven i Norge når det gjelder bruk av airsoft rifler? Er det lov å finne ett område man kan skyte på, uten at det er gitt bane så lenge det er "langt fra folk", eller MÅ man gå på bane? For det er jævlig få baner her i Bergen, og det er ett lite, greit skogområde nær der jeg bor.
 2. Meh, fant ut at den har. Så jeg kommer til å stikke ned å skaffe en i morgen. + få nytt abo, for det jeg har nå er utgått og kan teoretisk bli dyrere i bruk enn alternativet jeg ser på.
 3. Jeg... Bør komme til dette forumet oftere... Noen her som har note 4? Lurer på om den har mulighet for å skrive tekst med hånd i meldinger osv. Da tenker jeg ikke å trykke 'A B C' med pennen, men fysisk "tegne" en A, B eller C, også oversette det til digital tekst? Vurderer å kjøpe en. Stor er den, men ikke SÅ stor, for min del i alle fall. Men er LITT usikker. For de som lurer hvorfor ikke en annen tlf? Vel, Xperia familien hater jeg designet på, galaxy S5 har noen "quirks", og sier du iPhone så havner du på månen... Jeg forelsker meg i ideen bak en Note 4 telefon.
 4. Håper dette er riktig sted... For lenge, lenge siden gomlet jeg på pastiller som fikk munnen til å skumme, men jeg husker ikke hva de het. Men, det jeg husker er hva de smakte, og hvordan de så ut.. Det er -ikke- zotz, tror jeg. De gir effekten, men likner overhodet ikke på det -jeg- er på jakt etter, i alle fall etter alle google søkene jeg har gjort. Det jeg husker: - Smaker lime/sitron - Gul farge på pastill - Skummer når den er i munnen - Pastillen er flat og litt tykkere enn en 5'er. Ca like bred som en også. - Minner sterkt om større love-hearts - Innpakningen er svart og gul, holdt 1 tablett (løsvekt). (ikke helt sikker her) Jeg er ganske sikker på at jeg vil kjenne dem igjen med en gang jeg ser dem. Så da spør jeg da, er det noen godteri guruer her som vet hva jeg snakker om?
 5. Eksisterer såvidt intelligent liv på jorden lengre. HO!
 6. Hørte snø var hvit, så, hvit er best! Racist!
 7. Aner ikke hva det gule er, jeg. Bare fikk beskjed å ikke ete gul snø, om jeg så det. Men jeg vet ikke hva snø er, så jeg pleier å bare ikke spise alt som er gult.
 8. Ikke spis gul snø har jeg hørt.
 9. Har du ikke snø? Aner ikke hva det er en gang...
 10. Nav snylter? Jeg har, foresten. Jeg har aldri likt Valentines.
 11. Er ikke dønn sikker på at dette er riktig sted å poste det, men blir vel nærmeste. Jeg ønsker å få kontakter jeg legger inn på min mobil til å synce mot firmaet sin exchange server, eller i alle fall få dem opp i outlook. Kollega fikk det til, men vi aner faktisk ikke hvordan, ettersom når jeg prøvde det samme fra min mobil dukket de ikke opp i outlooken min. Har prøvd å opprette samt tilknytte kontakter mot exchange kontoen min på mobilen, men det ser liksom ikke ut til å gjøre noe. Har ventet noen timer for å vite at alt oppdateres tvers over serversystemene våre, så ser ut til at selv ikke tid løser problemet. Da spør jeg her: Hva kan jeg gjøre galt på min mobil? Noen alternative løsninger? Vennligst ikke noe "koble mobil til PC" dilldall, for det handler om å gjøre det enklest mulig. LØST Problemet var feil framgangsmåte.
 12. Tilbakerulling av systemet fungerte. Kollega fant ut det var "konflikt" skapt etter en mulig windows update installasjon av driveren.
 13. Prøvde meg på å installere driver via windows update, da kom denne meldingen opp: http://img34.imageshack.us/img34/666/9n9e.png Ganske surt å ikke få info om hvilke forbanna fil det er snakk om...
×
×
 • Create New...