Jump to content

Kiriev

Medlemmer
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

203 :)

1 Follower

About Kiriev

 • Birthday 03/27/1994

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg synes det var for ambisiøst å kalle farkostene som dro til månen for Saturn V. De dro jo ikke til Saturn.
 2. Er visst ti stykker, men det er sant, det er ikke mange.
 3. Hvordan klarte du å trekke den konklusjonen? Et batteri er en smal sak å erstatte, og innen det blir aktuelt, er kapasiteten bedre, og prisen lavere.
 4. Akkurat, da så. Synes forsåvidt det er ganske interessant å se disse grafene. Litt morsomt at pikseltettheten på skjermer gikk ned i en liten periode.
 5. "mens dagens toppmodell fra Apple har en oppløsning på 750 x 1334 punkter." iPhone 6s+ har vel en oppløsning på 1920*1080?
 6. Man refererer ikke til kelvin i antall grader, som med celsius. Når det i artikkelen står "0 grader kelvin", burde det heller stått "0 kelvin". "Unlike the degree Fahrenheit and degree Celsius, the kelvin is not referred to or typeset as a degree."
 7. Sammenlignet for moro skyld denne testen med testen av Define R2 fra 2010. Den inneholdt rundt 600 flere ord (1767 mot 1157), fire flere bilder og fire informative diagrammer. Hvis man ser på testen av R4 fra 2012, ser det enda verre ut. Den har nesten tusen flere ord (2113) og fem flere bilder, i tillegg til diagrammene. Er det en spesiell grunn til at dere har kuttet så mye i kabinettestene deres i det siste? Jeg synes det er dumt å se at det er så stor forskjell på de testene som ble gjort for noen år siden, og de som blir gjort i dag.
 8. Dere har skrevet navnet på landingsmodulen feil. Den heter Philae, ikke Philea.
 9. Frisk luft og hvile pleier å hjelpe. Er du syk eller?
 10. http://www.w3schools.com/ Fantastisk ressurs. Har brukt den mye selv. Kan ikke så mye, men kan noe grunnleggende. Bare å spørre om du lurer på noe Angående iPhone-bloggen kan det jo være et morsomt prosjekt for å lære mer HTML og CSS og webdesign. Ville ikke hatt noe stort håp om å slå gjennom, men er jo et morsomt hobbyprosjekt. Kjør på
 11. Joda, er en god hastighet det. Pluss at det er mye mer stabilt enn ADSL-"bredbånd" Du får vel også oppgradert til 35/35 i løpet av året. Altibox fjerner jo 25/25 fra tilbudet sitt.
×
×
 • Create New...