Jump to content

Sharain

Medlemmer
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sharain

 1. Humm, hvordan er loven i Norge når det gjelder bruk av airsoft rifler? Er det lov å finne ett område man kan skyte på, uten at det er gitt bane så lenge det er "langt fra folk", eller MÅ man gå på bane? For det er jævlig få baner her i Bergen, og det er ett lite, greit skogområde nær der jeg bor.
 2. Meh, fant ut at den har. Så jeg kommer til å stikke ned å skaffe en i morgen. + få nytt abo, for det jeg har nå er utgått og kan teoretisk bli dyrere i bruk enn alternativet jeg ser på.
 3. Jeg... Bør komme til dette forumet oftere... Noen her som har note 4? Lurer på om den har mulighet for å skrive tekst med hånd i meldinger osv. Da tenker jeg ikke å trykke 'A B C' med pennen, men fysisk "tegne" en A, B eller C, også oversette det til digital tekst? Vurderer å kjøpe en. Stor er den, men ikke SÅ stor, for min del i alle fall. Men er LITT usikker. For de som lurer hvorfor ikke en annen tlf? Vel, Xperia familien hater jeg designet på, galaxy S5 har noen "quirks", og sier du iPhone så havner du på månen... Jeg forelsker meg i ideen bak en Note 4 telefon.
 4. Håper dette er riktig sted... For lenge, lenge siden gomlet jeg på pastiller som fikk munnen til å skumme, men jeg husker ikke hva de het. Men, det jeg husker er hva de smakte, og hvordan de så ut.. Det er -ikke- zotz, tror jeg. De gir effekten, men likner overhodet ikke på det -jeg- er på jakt etter, i alle fall etter alle google søkene jeg har gjort. Det jeg husker: - Smaker lime/sitron - Gul farge på pastill - Skummer når den er i munnen - Pastillen er flat og litt tykkere enn en 5'er. Ca like bred som en også. - Minner sterkt om større love-hearts - Innpakningen er svart og gul, holdt 1 tablett (løsvekt). (ikke helt sikker her) Jeg er ganske sikker på at jeg vil kjenne dem igjen med en gang jeg ser dem. Så da spør jeg da, er det noen godteri guruer her som vet hva jeg snakker om?
 5. Eksisterer såvidt intelligent liv på jorden lengre. HO!
 6. Hørte snø var hvit, så, hvit er best! Racist!
 7. Aner ikke hva det gule er, jeg. Bare fikk beskjed å ikke ete gul snø, om jeg så det. Men jeg vet ikke hva snø er, så jeg pleier å bare ikke spise alt som er gult.
 8. Ikke spis gul snø har jeg hørt.
 9. Har du ikke snø? Aner ikke hva det er en gang...
 10. Nav snylter? Jeg har, foresten. Jeg har aldri likt Valentines.
 11. Er ikke dønn sikker på at dette er riktig sted å poste det, men blir vel nærmeste. Jeg ønsker å få kontakter jeg legger inn på min mobil til å synce mot firmaet sin exchange server, eller i alle fall få dem opp i outlook. Kollega fikk det til, men vi aner faktisk ikke hvordan, ettersom når jeg prøvde det samme fra min mobil dukket de ikke opp i outlooken min. Har prøvd å opprette samt tilknytte kontakter mot exchange kontoen min på mobilen, men det ser liksom ikke ut til å gjøre noe. Har ventet noen timer for å vite at alt oppdateres tvers over serversystemene våre, så ser ut til at selv ikke tid løser problemet. Da spør jeg her: Hva kan jeg gjøre galt på min mobil? Noen alternative løsninger? Vennligst ikke noe "koble mobil til PC" dilldall, for det handler om å gjøre det enklest mulig. LØST Problemet var feil framgangsmåte.
 12. Tilbakerulling av systemet fungerte. Kollega fant ut det var "konflikt" skapt etter en mulig windows update installasjon av driveren.
 13. Prøvde meg på å installere driver via windows update, da kom denne meldingen opp: http://img34.imageshack.us/img34/666/9n9e.png Ganske surt å ikke få info om hvilke forbanna fil det er snakk om...
 14. Recovery != reinstallasjon. Grunnen til at det er uaktuelt er at maskinen ble rullet ut med image (som ikke inneholder drivere), altså er det faktisk kjappere med reinstallasjon via det image. Yep, har fyrt inn omtrent alle drivere på nytt nå, spesielt alle som nevner noe med nettverk eller chipset. Jeg er IT og jobber på en maskin for en bruker. Er flere trådløse nettverk her. Problemet er at maskinen ikke vil oppdage noe trådløse nettverk, samt det faktum at wifi driveren står som "ukjent enhet" i enhetsbehandling, noe jeg ikke forstår ettersom jeg har forsøkt med flere forskjellige drivere til den. Jeg vet nøyaktig hvilke kort det er: http://binarydb.com/driver/Intel%28R%29-Centrino%28R%29-Advanced_-_N-6235-7871.html Jeg vet ikke sikkert om du forstod hva jeg mente. Jeg efterspør den senderen, altså den trådløse wifien som sender ut signalet til din pc. Har du slått den av og på, eller har du funnet resetknappen på den? Fordi- hvis den ikke sender, så kan du ikke se noe nettverk på din pc. Og om det er nettverk fra andre, så skulle du se de også på din pc under trådløst nettverk på din pc. Hvis andre som er i nærheten kan se DIN wifi, så er det greit, da vet du at den sender og er synlig, og da burde den jo være synlig hos deg også- om din pc er rett konfigurert. BmOnline Jeg sitter på jobb, IT avdelingen, jeg har vel 4 trådløse sendere rundt meg som er godt innen rekkevidde, Kun ett av dem er i bridge. Både ja og nei. Ja, det er en knapp som slår av WIFI, men den slår ikke av kun WIFI, den slår nemmelig PC'en inn i "flymodus". Men når du nevner det. Knappen for å slå av/på lyd er rett ved siden av, og den lyser når lyden er slått av, "flymodus" knappen lyser hele tiden, selv om det kommer opp både "flymodus av", "flymodus på" når jeg trykker på den. Det kan svare seg å deaktivere brannmuren når du skal installere programvare, slik at filene ikke blir korrupte. BmOnline ps: Ser ut som at win 8 er et uoverkommelig problem i forhold til win 7? Jeg har også oppdaget at symantec ikke er noen god programvare. Den har en tendens til å si ifra at nesten alle politiske ukorrekte websider er spam, dvs symantec arbeider for det globale helvetet! Ja, la meg bare gå over og deaktivere brannmuren(e) for nesten hele bedriften... Problemet ligger nok ikke der uansett, ettersom jeg har lastet ned noen tusentalls drivere på jobb i de årene jeg har vært her. Det virker mest som at driveren til wifi prøver å overkjøre en driver som er nyere enn den selv, men som den sammhandler med. Utifra det jeg kan se er det driveren til en PCI express root port. Holder på med å gjøre maskinen klar til full vraking av instalerte drivere, for så å fyre dem inn på nytt... Symantec er det som brukes, men det er mest grunnet avtaler, vil jeg tro.
 15. Jeg er IT og jobber på en maskin for en bruker. Er flere trådløse nettverk her. Problemet er at maskinen ikke vil oppdage noe trådløse nettverk, samt det faktum at wifi driveren står som "ukjent enhet" i enhetsbehandling, noe jeg ikke forstår ettersom jeg har forsøkt med flere forskjellige drivere til den. Jeg vet nøyaktig hvilke kort det er: http://binarydb.com/driver/Intel%28R%29-Centrino%28R%29-Advanced_-_N-6235-7871.html Jeg vet ikke sikkert om du forstod hva jeg mente. Jeg efterspør den senderen, altså den trådløse wifien som sender ut signalet til din pc. Har du slått den av og på, eller har du funnet resetknappen på den? Fordi- hvis den ikke sender, så kan du ikke se noe nettverk på din pc. Og om det er nettverk fra andre, så skulle du se de også på din pc under trådløst nettverk på din pc. Hvis andre som er i nærheten kan se DIN wifi, så er det greit, da vet du at den sender og er synlig, og da burde den jo være synlig hos deg også- om din pc er rett konfigurert. BmOnline Jeg sitter på jobb, IT avdelingen, jeg har vel 4 trådløse sendere rundt meg som er godt innen rekkevidde, Kun ett av dem er i bridge. Både ja og nei. Ja, det er en knapp som slår av WIFI, men den slår ikke av kun WIFI, den slår nemmelig PC'en inn i "flymodus". Men når du nevner det. Knappen for å slå av/på lyd er rett ved siden av, og den lyser når lyden er slått av, "flymodus" knappen lyser hele tiden, selv om det kommer opp både "flymodus av", "flymodus på" når jeg trykker på den.
 16. Har en ting jeg kan prøve, og det er å avinstallere alle drivere jeg finner, for så dermed installere dem på nytt. Recovery kan jeg drite i, da er total reinstalering eneste utvei.
 17. Ser litt ut som at det ikke enda er noen assistant versjon til windows 8 enda. Om ikke da jeg er blind.
 18. Jeg er IT og jobber på en maskin for en bruker. Er flere trådløse nettverk her. Problemet er at maskinen ikke vil oppdage noe trådløse nettverk, samt det faktum at wifi driveren står som "ukjent enhet" i enhetsbehandling, noe jeg ikke forstår ettersom jeg har forsøkt med flere forskjellige drivere til den. Jeg vet nøyaktig hvilke kort det er: http://binarydb.com/driver/Intel%28R%29-Centrino%28R%29-Advanced_-_N-6235-7871.html
 19. Skal forsøke dette, ja! Om bare... Maskinen er ganske lukket. En maskin vi ikke så lett kan tukle med selv, må nesten tilkalle egen service arbeider da. Update! Har nå funnet flere potensielle driverem men uten hell. Bootet i safe mode of fjernet alle bluetooth og wireless drivere. Bluetooth er i alle fall oppe og går nå, ikke lengre generisk driver. Men wifi er fortsatt vekke... Ja, da gjør du akkurat det samme med WIFI- slett den driveren og restart- så vil Windows selv legge den rette driveren til. Det er mange som begynner å legge inn drivere oppå hverandre. Derfor blir det ikke på stell. Den gamle driveren eller driverne som er lagt inn, må fjernes- så starter man maskinen på nytt. Da vil den selv søke opp den rette driveren så lenge du har nett tilgang. Når det gjelder WIfi, så er det vel lurt å å ha en internett kabel tilkopling, slik at maskinen kan søke etter driverne på nett. BmOnline Har fjernet og lagt inn drivere til det trådløse utallige ganger nå, som sagt fra både intel sine sider, og HP. Det står fortsatt at det er en ukjent enhet, selv etter avinstallasjon og reinstallasjon av wifi driverne.
 20. Skal forsøke dette, ja! Om bare... Maskinen er ganske lukket. En maskin vi ikke så lett kan tukle med selv, må nesten tilkalle egen service arbeider da. Update! Har nå funnet flere potensielle driverem men uten hell. Bootet i safe mode of fjernet alle bluetooth og wireless drivere. Bluetooth er i alle fall oppe og går nå, ikke lengre generisk driver. Men wifi er fortsatt vekke...
 21. Har en maskin her som ikke vil på trådløst nett, jeg er ganske sikker på at problemet sitter med enten en manglende driver, eller korrupt driver. I enhets behandling står listes en ukjent enhet, og ett kjapt søk på google viser til at det faktisk er driveren til det trådløse nettet. ID'en er: PCI\VEN_8086&DEV_088E&SUBSYS_40608086&REV_24 Jeg har lastet ned driver fra både intel og HP sine sider, men ingen av dem ser ut til å fungere, den ukjente enheten er enda listet, og det syke er at bluetooth driveren heller ikke ser ut til å dette inn, fordi den bare blir erstattet med en generisk driver... Kan nevne det er en relativt ny maskin, en spectre XT ultrabook, windows 8 OS. Den har fungert fint for eieren inntil videre, men nå skjer så plutselig dette med det trådløse nettet. Trengs mer detaljer, så bare si ifra!
 22. Og god jul og godt nyttår! Fanden, må se til å bli mer aktiv her!
×
×
 • Create New...