Gå til innhold

Norske menn og thai damer...


Anbefalte innlegg

Kanskje det er fordi at fattige mennesker ikke har like store forventninger - at vi heller velger en av dem?

 

Så absolutt. Jeg synes generelt mennesker fra litt magrere kår er mer positive både som venner og partnere, da mennesker som er vokst opp med overflod ofte er altfor fulle av seg selv og sine ideer til at det er rom for et annet menneske der inne, og det er veldig vanskelig å få dem til å sette pris på noe som helst.

meg-generasjonen....

Endret av Zepticon
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Man må avlive noen myter for at debatten skal ha noen hensikt:

 

Myte 1: Kvinner fra Asia er underdanige golddiggers som tar til takke med hvem som helst så lenge de får høyere levestandard; det er heller et spørsmål om å vektlegge forskjellige ting i et forhold. Det legges mindre vekt på å være kjekk og kul, og mer på at man er en sympatisk person som kan tilby en plattform for å bygge familie.

 

Myte 2: Norske kvinner er overlegne alle andre og den eneste grunnen til å bli sammen med en utenlandsk kvinne er at man ikke fikk tak i en norsk. Seriøst, får det blitt mer nasjonalistisk/rasistisk?

 

Myte1: Jeg kjenner meg ikke igjen i noe av dette når det gjelder thaidamene til kompiser eller kolleger.

Hvis de var goldiggere så hadde de nok valgt andre og rikere menn...

Merkelig nok så er det jeg ser når det gjelder de parene jeg kjenner to personer som er ganske like.

Samtlige av damene er rolige,høflige og hyggelige damer,men det samme gjelder jo faktisk mannfolka det dreier seg om.

Hyggelige,rolige og høflige menn,noe vi nordmenn ikke alltid sjelden er så flinke til.

 

Myte 2. Skal man være helt ærlig så er dessverre en del norske jenter veldig fulle av seg selv,og at det skal være plass til en partner i det livet tviler jeg sterkt på.

Riksklagingen på norske menn er også noe man kan skjønne at får norske menn til å dra andre steder enn i Norge for å finne en livspartner.

 

Når kom det forresten sist en artikkel om norske menns gode egenskaper,eller er det virkelig slik at norske menn ikke pusser opp hus,jobber overtid så familien får råd til en fin ferie,henter barna i barnehagen,tar i ett tak hjemme,samt ellers gjør så godt de kan for at partneren skal bli fornøyd?

 

På tide at man kaller en spade for en spade,for det er ikke slik at alle norske kvinner egner seg til å være i ett forhold med to likestilte parter.

Faktisk er det ikke så mange som innehar toppkvaliteter på det området,og det vet da menn godt av erfaring.

 

Og det er jo fremdeles slik at hvis en mann ikke skaffer seg dame så er han en taper,mens kvinner,ja de venter jo bare på den rette....

 

:rofl:

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg synes generelt sett asiatiske damer er veldig pene.

 

Og porno har fått meg til å tro de har noen sinnsyke fetisher. (ikke si noe annet, la meg leve i håpet).

 

Kanskje det er fordi at fattige mennesker ikke har like store forventninger - at vi heller velger en av dem?

Så absolutt. Jeg synes generelt mennesker fra litt magrere kår er mer positive både som venner og partnere, da mennesker som er vokst opp med overflod ofte er altfor fulle av seg selv og sine ideer til at det er rom for et annet menneske der inne, og det er veldig vanskelig å få dem til å sette pris på noe som helst.

Veldig godt poeng.

De thaidamene jeg har kjent som har kommet til norge har vært veldig fornøyd med livet sitt. Da de ikke er like bortskjemte.

Men så er de jo også noen menn som slår og psykisk undertrykker dem, en kar jeg kjenner har hatt 3-4 thai-damer på 5 år.

Endret av Bundy
Lenke til kommentar

Når man reiser til Thailand med et mål for å skaffe seg kone, så er det jo åpenlyst at man ikke gjør det for å finne sitt livs kjærlighet akkurat. Vedder på at de får thai-chicks satt opp på en rekke, også er det bare elle melle deg fortelle.

Lurer på hvor i Thailand man kan gjøre det :hmm:

 

Noen tips, anyone?

 

Jeg syns det blir litt søkt at de alle skal ha Thai damer.. Vi i venninnegjengen lurer jo på hvorfor og hva denne fascinasjonen med små thai damer er..

 

Nei jeg er ikke sjalu overhodet jeg lurer genuint på hva dette handler om..

Det handler bl.a om at norske jenter ikke duger til så mye lenger. Ikke kan de lage mat, ikke kan de holde orden, ikke er de spesielt pene i forhold til Thailandske jenter. Da blir det bare en ting igjen de kan tilby mannen og det er dessverre ikke nok for de kvalitetsbevisste menn. Personlig synes jeg det er rart ikke fler menn søker utenlands.

Norske jenter er generelt sett elendige, protip: gå innom kvinneguiden.no og les litt på forumene.

 

Skal love dere at dere flykter til Thailand/Russland.

Ja det er greit nok men jeg må da lure på hvorfor man må dra til thailand for å finne seg dame når det finnes millioner her til lands. Og alle andre gutter klarer det jo så.... burde ikke være så veldig vanskelig!

Vil ikke si alle klarer det, er enorm fraflyttning fra mesteparten av småbynorge og bortimot ingen jenter vil bo der, alle skal til byene og ta utdanning og oppnå selvrealisering. (Før de eventuellt kommer tilbake med utdanning, mann og 2.5 unger) Så sitter du på fast jobb, hus & hytte så er du egentlig fucked.

Valget blir da og velge mellom de 2 single i bygda eller dra til thailand/lignende.

Jeg sitter fast på eiendom og hus her i bygdenorge, og det er ingen single pene damer i bygda. Og de 2 som er rundt min alder er virkelig motbydeligve kvinnfolk.

Endret av Bundy
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Jeg sitter fast på eiendom og hus her i bygdenorge, og det er ingen single pene damer i bygda. Og de 2 som er rundt min alder er virkelig motbydeligve kvinnfolk.

Pleier og sitte igjenn 2-3 single kvinnfolk over 23ish i småbygdene, og de er enten utpulte av dimensjoner eller motbydelige, eller begge deler.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hadde jeg visst dette her skulle bi en syte og sutre tråd for guttene her så hadde jeg gitt faen.

 

"damene her er ikke bra nok, de er ikke kone materiale, det er ikke flere igen, de er motbydelige, de er kun ute etter å pule av og på, de lager ikke mat eller steller huset, de er ubrukelige, thaidamer er lydige og mye bedre kvalitet, blablabla".

 

Skjønner ikke hvordan dere har det så fælt her til lands men det ser jo ut til at de fleste andre gutter klarer seg fint med de norske damene. De gifter seg og får barn med dem til og med!! :ohmy: Jeg veit, det er heeelt sjukt!!

Endret av Boil-in-bag-ris
Lenke til kommentar

Helt enig i at det er en sutretråd. Men vi er nok ikke fullt så enig om hvem som står for sutringen. Noen foretrekker norske jenter andre foretrekker andre. Hvorfor skal folk legge seg opp i hvem andre velger som livspartnere? Men igjen vi er jo i norge, og her gjelder jantelov, overformynderi og det som verre er.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Ja den kommer du til å få mange tomler opp på vil jeg tro.

 

Jeg er rimelig lei sutringa her i tråden om hvor fælt det er å være gutt i Norge idag. Jentene har jo en egen personlighet og liv jo buhu..... Er sånn det høres ut for meg og ALLE guttene her er enig omtrent.. Blir litt paff..

 

Leser du det som postes, og reflekterer over det?

 

Eller har du allerede skrevet flere sider med ensartede bombastiske responser som du limer inn i hytt og gevær?

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Fordi jeg snakker nå om de mannfolka som utnytter, ikke alle de andre! Og så skal da dere få det til at denne utnyttede jenta er like sleip som den gamle mannen som misbruker hennes sårbare situasjon??

 

Det er uaktuelt for meg å skifte mening der det er tydelig at den norske mannen er den sleipe der. Uaktuelt.

Hvorfor skal du bare snakke om mannfolk som utnytter? Og nekter å snakke om kvinnfolk som utnytter?

 

Er det ikke du som brenner for likestilling? Hvorfor ikke snakker om utnyttelse generelt sett. Ikke bare det som passer deg

Endret av Bundy
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...