Jump to content

norskgoy

Medlemmer
 • Content Count

  3636
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1750 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Derfor libaneserene heiv ut palestinerne før du kom som FN-soldat? Så, fortell om din "førstehåndserfaring"?
 2. Dersom man likestiller offentlige og private sykehus, og det medfører at pasientene ønsker seg behandling på private sykehus; sier ikke det da litt om de offentlige sykehusene? Er ikke det et tegn på at pasientene da faktisk synes at private sykehus er bedre? Bør ikke det da være en incentiv for å ta flere private sykehus? Men kjære vene. En pasient vet da ikke sitt eget beste.
 3. Up2u. Om du er seriøs er det sikkert mulig å kontakte de som driver på med sexarbeid. Litt bedre enn å spørre her inne.
 4. Så hyggelig at du vet hva alle tenker om sine dyr. Du er en sann dyrevenn.
 5. Imponert over dine jødehatkunnskaper. Synd for deg at du ikke er helt oppdatert enda på demografien av Israel. Men for all del.
 6. Selvsagt er de ikke det, de er fra samme kulturen som mennene er, og der er mannen pliktig til å forsørge hele familien. Skulle han ikke klare dette taper han enorm sosial status, og i mange tilfeller se frem til rettslige skritt mot han fra staten/familie. Men historien om at "kvinner er underlegne" passer godt i hop med norsk mentalitet om at Norge er verdens navle. En slags mental mastrubasjon.
 7. Kanskje de er militante fordi de er blitt tråkket på av vesten, om og om igjen de siste ~100 årene? Ja huff. Det skal bare mangle at man da kan fyre av mutterbomber på busser fordi "vesten" tok over for osmanerene i noen tiår.
 8. Nop. Som bill burr sa det, "im turning this franchise around". Prøv igjen.
 9. Jeg ser ikke hatet hos Tajik. Vi ser vel det vil se, begge to. Du må gjerne dokumentere denne spaden din... Selvsagt "ser" du ikke det, fordi du er enig. Det betyr dog ikke at HT er en rasist og bør behandles deretter. Hennes hat mot menn, ene og alene på basis av genetikk. Som ifølge henne betyr at menn ikke vet hva vold i hjemmet er f.eks. http://www.dagbladet.no/2014/08/23/nyheter/justis_og_beredskapsdepartementet/anders_anundsen/hadia_tajik/politikk/34914108/
 10. Ingen fare. Jeg, i det personlige, har forvandlet tankegang totalt. Kvinne/mannlig feminist er nå "fiender" inntil det motsatte er bevist. Jeg anser enhver kvinne som kvotert og en potensiell rasist som behandles deretter. Mann derimot, langt mer åpent innstilt ovenfor. I de situasjoner der jeg må velge hvem jeg skal henvise til,evnt involvere, vil det være utelukkende menn jeg henviser til når det gavner oss begge. Der henvisningen medfører et negativ vil jeg henvise til en kvinne/mannlig feminist så langt det er mulig. Angående organisering, må man nok vente til det internasjonale kommer på plass. AVFM har potensial. Ellers er norsk organisasjonsliv altfor styrt av feminister og marxister til i stor grad klare å få noe opp på beina. Men det har vært forsøkt, men tror at det vil måtte skape et press utenfra om det skal lykkes.
 11. Ikke på tide å kalle en spade for spade? Hat er hat, om hun vil angrepe med sitt hatideologi vil det bli motstand. Hvite riddere vil selvsagt synes synd på disse hatmenneskene. Av uviss grunn. Bilen er forsåvidt din, ikke min.
 12. Kristin Clemets Blogg Geir Den hadde sikkert vært flott om hun startet med HT sitt hat mot menn, og anklage mot menn, fordi de er menn. Men, nop. Offer er en fin bil.
 13. Vel, hun er først og fremst en muslim. Man ser i debatter at hun ikke våger å ta et oppgjør mot menn i det muslimske miljøet. Men og diskriminere FrP menn, det våger damen. Så vi snakker om en feig politiker som snakker der det passer seg. ? Nyttig og velbegrunnet informasjon. Geir Alltid hyggelig å lære hvite riddere.
 14. JHA innrømmet heller ikke noe før ugjendrivelige bevis ble presentert at han hadde vært på åstedet. DNA fra sæd på åstedet. Da kom også anklagen mot VK. Dette ble også brukt av forsvarene til VK for å svekke forklaringen til JHA om VK sin involvering. Noe retten så bort i fra totalt, og la heller til at VK var den som ledet mordene. Ene og alene basert på JHA sin forklaring.
×
×
 • Create New...