Gå til innhold

Sommer-OL 2012 - Den store tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Murray har ikke vunnet noe før så får han faen OL gull nå, ikke fortjent. Er det noen som fortjente gullet så er det Federer eller argentineren.

 

Pfft, Murray fortjente dette som bare det. OL er heller ikke det høydepunktet innen tennis som det er i andre idretter. Murray har vært i mange finaler men har vel aldri vunnet en Grand Slam-turnering? Herlig at han fikk denne oppturen på hjemmebane.

Lenke til kommentar

*snip*

 

Tja, du overser totalt at i motsetning til andre som har en, kanskje to grener de trener på, så har Phelps og de andre svømmerne minst det dobbelte. I min mening er det ingen som er større enn Phelps i OL-sammenheng. Ikke bare har han tatt 22 OL-medaljer, han har gjort det på tre OL. Folk får mene hva de vil, men etter min mening er Phelps utvilsomt den største.

 

Og sånn før du kontrer med at distansen er kort. Ja, kort på papiret, men prøv å hiv deg ut i et basseng og svøm 200 meter butterfly. Lykke til. Andre atleter har også en finale på en dag som de må være klar til, Phelps kan ha flere...

 

Jeg har aldri antydet at alle de forskjellige stilene/distansene er "unyttige". Poenget mitt var at selv om Phelps har tatt latterlig mange medaljer så er han også en av ekstremt få som har muligheten til det. Ta Yelena Isinbayeva(?) for eksempel. Hun har satt verdensrekorder titt og ofte og er kvinnenes svar på Sergei Bubka. Dersom hun vinner alt så kan hun få maks 3 OL-gull.

 

Dersom man kun ser på antall medaljer så er det nesten kun svømmere og turnere som kan bli regnet som OL-legender. Jeg har heller aldri sagt at Phelps IKKE er tidenes olympier, jeg har kun sagt at det blir feil å se seg blind på medaljer.

 

Det er forsåvidt latterlig å prøve og kåre "tidenes olympier". Hvem er best av en sprinter og en bueskytter? Hva er best av et eple og en bil?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Norge kan nå tape mot Spania og dermed møte Kroatia. Eller vinne knepent og få Brasil. Eller vinne +4 og møte Russland.

 

Sikker?

 

Quoter bare DB.no, så veit ikke selv om dette stemmer

 

Om Norge skal unngå Russland eller Brasil i kvartfinalen, så er det bare norsk seier med minst fire mål som gjelder i kveld. Da venter trolig Kroatia i kvartfinalen.
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...