Gå til innhold

DayZ diskusjonstråd - Teknisk diskusjon i egen tråd!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det å dø suuuuuger :<

 

Daua i går når jeg for første gang var i NW airfield :| hadden en venn som streama meg å noen venner som spillte sammen, tok ikke lang tid før vi ble stalka, hacka og mer :|

 

Etter vi døde hoppa vi alle til hver vår kant mens hackeren stalka han hele tida, ganske tragisk hehe, men fant mye fint i cherni før jeg gikk å la meg, så var OK!

 

Blir for paranoid når jeg løper rundt med en M24 eller 107 :p

Lenke til kommentar

Vi kjørte her en dag med gummibåten langs kysten. Så rundt 6 stk på en brygge. Når de så oss, snudde samtlige seg, og begynte å skyte. Hørte kulene plystre forbi hodene, og vannsprut som sto opp like ved båten. Heldigvis ble ingen av oss truffet. Båten kjører ganske fort også. 74 på turbo (Kontra den forbanna daycruiseren som kjører i maks 13 -.-)

Lenke til kommentar

Hadde vært på en morsom sykkeltur omkring på hele serveren, da skumringen la seg. BOOM! Sniperskudd på kloss hold klokka 9, jeg sykler som en idiot inn i skauen til høyre, holdt vel 50 i hoppende slalom mellom busker og trær mens skuddene plystrer rundt ørene på meg. Lurte på om mine dager var talte, mens adrenalinet pumpet i årene. Heldigvis kom jeg meg unna! Har bedre utstyr enn noen gang, så hadde vært surt å starte på scratch.

Endret av Avien
Lenke til kommentar

Jeg har på DayZ forumet lest at våpnene skal visstnok ha blitt nerfa, men jeg veit ikke hvor mye det kan ha hatt å si for vanskene jeg opplevde. :|

 

Apropos endring av våpen. Skjøt med Remington 870 i går, den virket langt mer som "low" enn moderate angående lydnivå og aggrorange. Mulig buff? Stor fordel om det er tilfellet.

Lenke til kommentar

Min lille historie.

Spawna på ny igår.

Fant en m1911 og noen brus, før jeg drepte en fyr på butikken i cherno.

Han hadde alicepack som jeg gledelig tok.

Serveren hadde nettopp restarta, så det var lite folk rundt. Bestemte meg for å beine innenlands før serveren ble fyllt av baddies.

 

Senere når jeg så ble tørst åpnet jeg endelig backpacken der jeg trodde at mine brusbokser lå.

Til min overasskelse hadde jeg glemt å flytte over brusen i den nye packen. MEN! han duden jeg knerta var tydeligvis fugleenthusiast, han hadde ikke mindre enn 9 Kikkerter, 2hatchets, 4 matchbokses kart og kompass.

 

Angra først på at jeg drepte han, men etter at jeg fant den latterlige baggen var det like greit :D

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hadde mitt første møte med hackers i går..

Hadde etter maaange timer endelig fått helicopteret i lufta.. med mye bensin.. alt var bare helt supert.

 

Plutselig, "out of nowhere" kommer det et helikopter til opp. rett bak oss.

To typer som begynnte et luftangrep mot oss.. Klarte meg "godt" og fikk nødlanda.

Han ene som satt på med meg fikk panikk og hoppa ut (knakk bena) da han trudde vi skulle kræsje (fløy ganske nær tretoppene en stund + desync :)

 

Piloten var en som nettop hadde dævva, var fullstappa med bra gear. Admin som sto å ventet på å bli henta, så helikopteret poppe opp av intet. Banna piloten, så helikopteret kræsja. Ver digg å plante et skudd i huet på den døde kroppen hans da. :) Brukte vel enda et par timer for å få flydd helikopteret 400 m før en ny kræsjlanding.

 

Må si helikopteret lekker fort når man har knust rutene XD

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hva faen? Jeg og en kompis sto å loota noen som mest sannsynelig har daua av en eksplosjon i den venstre barracksen på airfielden. Helt plutselig dauer vi begge to samtidig uten at vi visste hva som skjedde. Vi sprang opp igjen for å finne tingene våre og døde momentant igjen. Det var IKKE skudd, eller eksplosjon. Må være en ekstremt irriterende bug.

 

EDIT: Vil bare legge til at dere IKKE bør gå til barracksen southwest på airfielden på server Norway 22.

 

Stemmer, det samme skjedde med meg, bare ved den bygningen nord-øst på airfield. Så ut som at to hadde død av en eksplosjon, og det som stussa meg var at huset med high value var borte (sprengt?). Gikk for å ta gearet til de som lå der, 2 sec etterpå døde jeg momentant. Hørte ikke noe skudd, noen som har lagd felle? Isåfall rart, siden de to som lå der hadde masse gear og gode våpen. Dette skjedde på Norway 22 tildligere idag rundt kl 16:00

Japp, det eksakt samme skjedde med meg og en kompis. Veldig surt etter å ha brukt flere dager på å geare opp.. :/

 

Dette er en kjent bug med satchel charges. Hvis noen detonerer en satchel charge, så kan den fortsette å sende ut "waves of death" helt til serveren restarter.

Ah, det gir mer mening en teorien min som var at barracksen respawnet og vi ble drept av den. Blir vi å få tingene vi hadde tilbake av admins på servern?

Lenke til kommentar

Ser at mange spiller med opp til 3-10 spillere sammen, lurer på om det er mulig å være "forever alone" i spillet? Spillet ser dødsrått ut :p

 

Det går fint, er som regel mye vanskeligere bare. Blir man skadet uti bushen og ikke har medical supplies på seg så er det som regel kjørt. Dvs at man må være mye mer forsiktig og det syntes jeg er halve moroa, være lone wolf og snike seg rundt :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...