Jump to content

l0Ff

Medlemmer
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

l0Ff last won the day on September 3 2011

l0Ff had the most liked content!

Community Reputation

275 :)
 1. Rundt tre timer er vel sikkert det meste jeg er er utenfor ladepunkter. om ikke så går det vel fint å ta med ekstra lader/batteri. Takk for svar fnwilborn og bytex.
 2. Jo, alternativet er vel nvidia shield. Men vet ikke helt. Unger i hus som også kommer til å spille på den etterhvert.
 3. Hoi! Er over snittet hypa på å kjøpe Switch nå. Ønsker å spille, Mario Oddesy / Kart, Zelda, Crash Bandicoot, (Spyro?) og de forbaska pokemon spilla. Kommer til å bruke den primært håndholdt: På reise, i sofaen eller på dass. Eneste som bekymrer meg er batteritiden, noen som har noen inputs til dette? Og eventuelt rykter om en "oppgradert" switch med bedre kapasitet. Altså: bør jeg vente eller kan jeg dra og handle? Sorry for at jeg spør her fremfor å google. Ninjaedit: kjøpte. Selv før E3..
 4. Ja, man får da 50-60k uten mods på lange løp tror jeg, 80-90 med «common» mods. Spiller man slik så er det igrunnen ikke noe stress med penger og deretter behovet for lootkasser eller mikrotransaksjoner. Men kasser for å få bedre utbetaling PR løp syntes jeg er Ok.
 5. Min mening: Kjørefølelse og lyd er meget forbedret over 6ern. Men alt rundt/utenfor har de klart å rote helt håpløst til. Til dårlig AI, Så kjører jeg selv med instillinger: Langt løp (tar 12-15 min i snitt), 60-80% vansklighet og begrenset "knuffing"(default). Da slipper man å stresse forbikjøringene før løpet er over på to runder. Har hatt noen veldig gode opplevelser med single player, opplever f.eks ikke at de med vilje rævkjører deg.
 6. Ble Kjøp på meg. Andre som sikkert har fått med seg at to spillere befinner seg på samme sted og ikke ser hverandre. Medfølgende bitterhet mot en bestemt utvikler Noe man kan forstå ettersom han han sagt at det vil være mulig. Men overvekten av hans uttalelser er i retning mot at spillet skal bare gi inntrykket av at du ikke er alene. Altså man spiller bare en litt større versjon av "Out There". Jeg tenker: 1. Spillet er perfekt for å chillspille, litt ala vi som liker EuroTruck osv. Det er ikke så omfattende som Elite. Sette på litt podcast og så bare ragge rundt og oppdage ting. 2. Mods. Garantert noen som setter opp privat server og mekker seg til MP. 3. Flere ting kommer etterhvert (?) Ønsker å ha egen base/space station til å horde resurser og skip i.
 7. Jeg har brukt 950xl siden den kom. Jeg er vel en av 2% som har windows i vår bedrift. Og som en jobbmobil er jeg fortsatt strålende fornøyd. Men: Akkurat de to siste ukene har jeg blitt lei. Spotify mangler Discover playlist. Etter siste oppdatering (stock ikke fast ring) har batteriet begynt å stupe. Telefonen har begynt med random restarts og heng. Messenger er horribel. Alt skulle fikses "snart" og mye er jo rett rundt hjørnet. Problemet er at kretsen rundt meg bruker crapple. Er ikke så lett å få folk til å ringe meg på skype for "FaceTime". Eller f.eks bildedeling. Jeg venter og ser hvilke forbedringer julioppdateringen bringer. Men bytter nok beite, noe som er veldig synd for WP er et veldig bra utgangspunkt. Og ikke minst er det bra å være kunde av et firma som ikke klarer å utnytte meg som kunde (i Norge hvertfall). (Google/Apple som sporer deg, tilrettelegger reklame mot bedrifter rundt deg, dine vaner osv).
 8. Hvilke apper har du behov for å bruke i jobb på mobilen? Jeg bruker 950xl til jobb, fungerer glimrende til mitt bruk/behov. Det jeg savner er at Telenor oppdaterer mobilt bedriftsnettappen sin, her er android bedre - som gir lettere tilgang til å sette over samtaler, automatisk oppslag på nummer mot 1881/bedriftskatalog. Men, dersom man er dypt investert i office programmer (o365), opplever jeg disse som bedre på WP enn android, selv om det er relativt likt. Skype for business er bedre på android. Kan uansett ikke si om man får mer eller mindre for pengene med S6.
 9. Angående spotify... Noen som bruker alternativene eller vet hva som kan anbefales? Er så lei av å vente på at de skal utvikle UWP/oppdatere appen nå.
 10. l0Ff

  Lumia 950 XL

  Da ville jeg kontaktet microsoft support via chat, skal kunne bruke den på "alle" enhetene dine. "Alle" vil si En pc, en telefon og ett nettbrett. Få den komplette installerte Office-opplevelse på én PC eller Mac, ett nettbrett og én telefon (gjelder Windows-, Apple®- og Android™-enheter).
 11. l0Ff

  Lumia 950 XL

  Office365 personal gratis i et år via lumia offers. Tilbudet ser ut til å vare frem til 30.07. Kjører "home" pakken selv, men sikkert greit for andre.
 12. l0Ff

  Lumia 950 XL

  Jeg har også lagt til gmailen min i standardmailappen, syntes den fungerer til mitt behov. Jeg er ikke helt sikker, men tror du må sette opp gmailen din slik at du automatisk ruter reklame til egne mapper. (gjøres ikke i appen, men hos gmail.) Jeg har ikke gjort dette selv, men i teorien skal det gå fint. Tar sikkert litt tid å finne epostene som du ikke ønsker da. Er det noen som kan anbefale noen blouetooth headsett, med mikrofon, pause+neste knapper? prisklasse 1000-1500,- Har dere opplevd noen problemer med å BT headsett til å fungere? Jeg vurderer Jaybirds x2 - men er litt i tvil. Alt av tips mottas med takk.
 13. Ask and you shall receive? Opel Kadett C i januar DLC! :love: Link: http://forzamotorsport.net/en-us/news/fm6_january_polo_red_car_pack
 14. l0Ff

  Lumia 950 XL

  Hei, Jeg er fornøyd med min fortsatt - mine pluss og minus ovenfor. Bruker du WP idag? Hvis ja - kjør på. Hvis nei, ville jeg kanskje ventet til prisen går litt ned på den. Man føler seg litt som betatester. "Alt" er der på en måte. men "alt" føles ikke helt optimalisert og velsmurt enda. Det tar seg vel opp... Coming SoonTM osv..
 15. l0Ff

  Lumia 950 XL

  Likte ikke at den kuttet titlene. Likte readit bedre
×
×
 • Create New...