Gå til innhold

DayZ diskusjonstråd - Teknisk diskusjon i egen tråd!


Anbefalte innlegg

Ligger en AK-74 med to magasiner pluss en winchester i låven ovenfor Cherno! Jeg har selv en AKM og en rifle så trenger det ikke :p Det er altså loven ovenfor skogen vysota, den største.

 

Dette er på Norway 5!

 

Jeg er friendly forresten, så vis dere ser EDDY ingame så ikke skyt!

Endret av SirreStrikk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hardt for en nybegynner må jeg si, fikk det installert i dag og kjørte en test runde men sitter jo fast etter 5 min siden man ikke starter med noe å forsvare seg med så løper rund å prøver i hvertfall å finne noe resurser etterfulgt med zombier løpende etter meg og jeg får ikke gjort noe så bare logger inn og ut igjen, løper rundt og prøver på det samme med samme resultat, fant litt mat og drikke før jeg døde av tørste men fremdeles ingen våpen.

 

Hvordan klarer folk seg? :p man kunne jo i det minste startet med en øks eller noe lignende

 

Watch and learn

 

Haha kjenner igjen huset med butikken rett ved så det er i elektro jeg har havnet etter en 2 timers løpetur rundt i skogen :), må nesten sjekke ut sykehuset da så takk for tipset :thumbup:

Lenke til kommentar

Hva er en group leader? Ser at han sender order til folk når jeg venter på å joine, men de forsvinner ganske fort. Ting som "Fall tilbake" "Regroup" osv.

Det er en Arma greie. I DayZ så er alle spillerne egentlig på et stort lag (BLUFOR) istedenfor alene, det er derfor det kommer opp "blue on blue" når man skyter andre spillere. Når folk spawner sier automatisk den som er squad/group leader "regroup" osv. I en vanlig Arma modus gir det litt mer mening, da du har klare skiller mellom lag, tropper, OPFOR, BLUFOR, sivile osv.

Lenke til kommentar

Anusgreier... Møtte en dude i cherno som sikkert skvatt da han så meg og skjøt et par skudd på meg i supermarkedet. Jeg sprang ut og kom meg vekk. Men på tur ned trappa fra butikken sa det "knekk" og plutselig hadde jeg et knekt bein og hoderystelse... Samtidig mista jeg debug monitoren, da har det vist seg at jeg har fått lagspikes før og jeg logga av og på. da jeg komm online var jeg avsvimt med blødning... FØKK THIS SHIT...

Lenke til kommentar

Nettopp hatt en av de merkligste rundene mine så langt. Spawna ved kysten, og valgte å løpe rett nord, kun med starter-gear, fordi jeg tenkte at jeg kom til å støtte på en låve og få meg våpen, og deretter skyte et par zombier for brus, mat og lignende, for så og fortsette videre. Men jeg fant aldri en låve eller våpen. Jeg løp rundt i mange bygninger i mange forskjellige bygder, uten å finne en dritt. Etterhvert så finner jeg helt randomly morfin i et eller annet skur i en eller annen landsby, Det hadde jo vært kjekt i en hvilken som helst annen situasjon, men når vannflaska er rød, så er ikke det første prioritet. Etterhvert begynner vannflaska å blinke, og det ser ut som om jeg kommer til å dø av tørst for første gang. Løper desperat rundt til jeg finner en rød murbygning. Inne i bygningen så finner jeg i siste liten en pepsi som jeg slenger i meg. Fant utrulig nok en makarov også. Det var close call..

Endret av tobias6666
Lenke til kommentar

Hva faen? Kan hangarene ved flyplassen sprenge? Snipet nettopp en kar i ghillie suit og med sniper langt ute på plassen mens jeg lå i hangaren etter han hadde bommet på sikkert 7-9 skudd, før en kar tømmer sikkert to magasiner fra et eller annet halvautomatisk (ca 0,3 sek mellom skuddene) i ukjent retning, før taket detter sammen og jeg dør tvært fra 12000 blood. Det var den DMRen med to magasin. Hadde egentlig to stk og 4 ekstra magasin samt en FN FAL og en del andre godsaker i teltet, men over natten var alt tomt. Regner med det er "den første server-restart"-buggen som folk har snakket om og at det fungerer bedre neste gang.

 

Noen som har gode triks for å få åpnet telt som er trykt inn midt mellom to trær? Fant en camp i et skogholdt der det var satt opp en 6ish telt der de ytterste ikke inneholdt noe. Teltet i midten ble derfor ikke tilgjengelig i det heletatt siden teltene ikke var mine og at man dermed ikke kan plukke de opp eller flytte dem. Oppfinnsomt, men har ikke særlig mye til overs for slike bugs.

 

Har forøvrig aldri funnet noen andre outfits enn den man starter med og lurer derfor på om a) man kan andre fra folk man dreper/finner døde og b) hvor spawner de naturlig nå etter patchen der de bugget. I følge DayZ DB mappet spawner verken Ghillie suiten eller Camo clothing noen plass?

Endret av fknsonikk
Lenke til kommentar

Hva er ragdoll effekt?

 

Gleder meg masse jeg også! Tror det blir knallbra.

 

Har dere lest dette forresten? http://www.pcgamer.com/2012/06/06/rumour-dayz-creator-instructed-to-work-on-mod-full-time-by-bohemia/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0

 

The creator of DayZ and Bohemia Interactive employee, Rocket, has been instructed by Bohemia to work on the mod full-time. That’s according to an account of a fan who chatted with him at E3 earlier today, spotted by Craig over on the DayZ subreddit. The account says that Rocket believes that DayZ is “the first step towards Bohemia gearing up to make it into a full standalone game.”

Lenke til kommentar

Tok helt random damage på Norway 13, mistet ca 3000 blod og brakk benet, skulle gå til sykehuset i Electro nå men det og skolen er sprengt bort??

 

Edit: Joina Norway 5 og der er skolen sprengt og en bygning jeg var inni isted ble også sprengt nå :p

Endret av jroekke
Lenke til kommentar

Skjønner ikke hva som er problemet, suger man så bare spring rett inn i en butikk og skifte server mens man looter, ligger pakker fra Alice og en russisk dude over alt,

 

De pakkene har det beste av medecin, jeg bare spillet 15 min f, eks, og jeg har ikke plass til ting lenger for jeg vet ikke hva jeg beholde lenger, som ukjent ammo eller Soda, har masse sprøyter og blood bagger, spillet er alt for lett så lenge server change fortsatt er på.

 

Herregud å rotete skrevet.

 

Måtte bare..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...