Gå til innhold

SirreStrikk

Medlemmer
  • Innlegg

    469
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av SirreStrikk

  1. Klarte å falle for en latterlig sms svindel hvor jeg gav bort to bankid koder, personnr og passord. Oppdaget svindelen kjapt så har endret passordet, så da har vell de egentlig ikke tilgang uansett? De rakk å gjøre en transaksjon på 65 kr på kontoen det gjelder, ellers ingenting mer så langt. Er jeg good to go eller bør jeg gjøre noe mer?
  2. Jeg har aldri hatt problemer med å oppgi lav inntekt og betalt 5% skatt i måneden for å deretter betale restskatt med renter når den tid kommer. Staten tjener vell forsåvidt mer på dette da de får renter på skatten i tillegg.
  3. Oppdaterte for 2 dager siden til 2023.20.4.1. Er det den nyeste?
  4. Bilen er helt ny ja og ikke skitten. Har lasted opp en video her: Har prøvd å kalibrere på nytt uten hell. Men har lest om andre med lignende problemer og da har vist problemet vært at et eller flere kameraer ikke har kalibrert i det hele tatt. Så får se hva Tesla sier
  5. Får opp denne feilmeldingen og tesla vision? er helt unøyaktig. Er kjent med at kameraene er dårligere enn sensorene, men dette er jo helt ubrukelig. Ikke registrerer den biler som kommer i motgående trafikk heller.
  6. Fikk beskjed om at det skulle gå i orden. Har også oppdaget at høyre høytaler lager "skrelle" lyder på visse frekvenser. Så får vell få skiftet dette i samme slengen.
  7. Det kan kanskje se sånn ut på bildet, men jeg kan ikke huske at det var en bulk der når jeg sjekka i går. Jeg skal ta en nærmere titt i dag.
  8. Kan ikke huske at jeg har gjort det ihvertfall. Men 2000kr er ikke det aller verste. Er denne ramma av aluminium? Kan vell bare flekke over med en lakkstift og heller skifte det ut vis det serfor ille ut?
  9. Jeg hentet ut Teslaen min i går. Lå merke til denne skaden nå i dag. Vet dere prosedyren med å få dette dekt på garanti?
  10. Da har jeg endelig fått tid for henting av min Model Y RWD 19 juni i Bergen!
  11. Da ble estimert leveringstid endret fra 30 mai - 14 juni til 12 - 27 juni. Blir bittert om den bikker 30 juni og jeg ikke får lånetilbudet! Hvor lenge etter at dere fikk VIN nr fikk dere bilen? Bilen er produsert i Berlin i følge VIN.
  12. Dette spillet skal lages av der samme studiet som laget Troy. Meh. Kampsystemet i Troy var så ufattelig dårlig at jeg har ikke store forhåpningene til det her
  13. Model Y RWD, hvit farge.
  14. Fikk mitt VIN nummer i går, og datoen for levering er endret til Mai 30 - Juni 14. Har forsøkt å spore bilen på Hoegh, men finner ingenting ennå. Betyr VIN nummeret at bilen er bygd og under levering? Og vet dere noe om hvor bilen blir levert?
  15. Hvordan vaskere dere bilene deres forresten? Tenker jeg skal få lagt coating få gjort skikkelig voksing hos profesjonelle i utlandet hvor jeg ofte ferierer. Da utelukker det vell muligheten for å bruke bilvask uten børster siden kjemikaliene de har der fjerner voksen? Holder det da fint med vanlig høytrykksspyler vask feks 1 gang i måneden?
  16. Hvor i Teslaen har du denne? Vil helst unngå å bruke selve bagasjerommet, men kanskje en av rommene som ligger under, evt bak en av framsetene på bilen.
  17. Er det noen her som har testet ut diverse kjøleskap/fryseboker i Tesla Model Y? Har sett på litt forskjellig, noen er laget for Tesla spesielt av tredjeparts leverandører, mens andre er mer standard bokser. https://www.elkjop.no/product/hvitevarer/kjoleskap-frysere/kjolebag-og-kjoleboks/travelcold-kjoleboks-tc8-gra/297595?gclid=CjwKCAjw3ueiBhBmEiwA4BhspEUOZzscUQzz7CxaiGD0pYoDwx3fan20onRv0y44ccq5odzo7Juj2BoC1lsQAvD_BwE Vil feks noe slik fungere OK på en roadtrip?
  18. Supert, takk for svar. Vet dere noe om leveringstiden sånn generelt på RWD modellene? Er det slik at disse har vært vanskelig å få solgt å det er mange på lager ift til LR/P?
  19. Har bestilt meg en Tesla Model Y RWD. Har for øyeblikket et bilabo. med AWD Long Range -21 modell. Er det samme type batteri i begge bare at RWD har et batteri mindre? Eller er det et annet batteri/annen teknologi i RWD modellene? Har som regel unngått å lade batteriet til 100% på den jeg har nå, men hvor skadelig er det egentlig å gjøre det?
  20. Bestilte en Tesla Y med forventet leveringstidi mai - juni med lånekampanjen deres. Datoen er nå endret til 30. Juni - 1 august. Under betingelsene for lånet står følgende "Rentesatsen på 1,99% gjelder kun for kjøretøy som er registrert og levert innen 30. juni 2023." Antar da at jeg ikke får kampanjetilbudet selv om lånet er godkjent? Syns det fremstår litt sånn tjuvtriks aktig ut når de endrer datoen til tidligst 30. juni, dagen da kampanjen går ut.
  21. Hvor ser du at det er krav om 10% egenkapital? Klarer ikke å finne det på nettsiden deres.
  22. Hei ! Skal kjøpe bil og forhandleren jeg skal kjøpe fra har et ganske gunstig tilbud via DNB. Sitter å googler litt og kommer fram til denne nettsiden: https://xn--billnsguiden-wcb.no/billan-fra-forhandler/ . Den hevder dette "Det er lovbestemt at bilforhandler kun kan gi billån opp til 65% av kjøpesummen. Gjennom låneformidlere eller finansieringsselskaper vil du kunne få dekket opp til 100% billån, men vær obs på at det ikke alltid er fordelaktig å ta billånet gjennom en bilforhandler." Betyr det at man må ha 65% egenkapital på kjøpet om man kjøper bil og låner via samme forhandler når det er snakk om en bank? Eller gjelder det kun om man får kreditt fra selve forhandleren?
  23. Liten oppdatering. Ringte saksbehandler i dag og fikk beskjed om at jeg ikke er tjenestedyktig. Formelle brevet kommer på altinn i morgen.
  24. Jeg forstår at historien fremstår merkelig, men det er litt av grunnen til at jeg la fra meg ønsket om å inn i tjeneste. Det var jeg som tok kontakt med forsvaret for 10 måneder siden og lurte på mulighetene for tjeneste som VAB lege. Skal være ærlig å si at jeg ikke gjorde nok forarbeid mtp sikkerhetsklarering og helse. Etterhvert som jeg begynte å lese på nettet fremsto det helt umulig for meg å komme inn pga bakgrunnen min og helsa mi. Tenkte derfor ikke noe mer over dette og la det helt fra meg ganske fort. Så 8 måneder senere får jeg innkallelse, da jeg har selvfølgelig lagt helt andre planer og har derfor ikke motivasjon eller noe ønske om å avlegge tjenesten. Grunnen til at jeg ikke har kontaktet forsvaret i etter min første henvendelse var fordi jeg trodde ikke jeg inngikk noe forpliktelse bare ved å stille de enkle spørsmål om selve tjenesten. Sannsynligvis har de lagt merke til navnet mitt og derfor fikk jeg nå innkallelse. Jeg har sendt inn alle medisinske opplysninger til forsvaret nå, så er vell bare å vente på deres vurdering. Millitær lege kunne ikke svare på spørsmålene og bare henvende meg videre til saksbehandler for VAB (som jeg allerede har pratet med).
  25. Dette er ikke førstegangstjeneste.
×
×
  • Opprett ny...