Jump to content

SirreStrikk

Medlemmer
 • Content Count

  425
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

67 :)

Recent Profile Visitors

4090 profile views
 1. Syns intervju er vanskelig, har ikke så veldig mye erfaring med det i utgangspunktet, så klarer ikke helt presist å si hvordan det gikk. Det var over skype, men fikk selvfølgelig ikke kameraet til å fungere. Men ellers var spørsmålene veldig generiske, sterke og svake sider, hva kan du bidra med, takler du stress, takler du kritikk osv. Svarte det jeg hadde forberedt, men syns likevel det blir litt statisk og kjedelig. Fikk heller ikke noe tilbakemeldinger underveis, det kom bare et nytt spørsmål når jeg hadde svart. Magefølelsen er ikke veldig bra, men ikke mye man får gjort med det nå 😄 Edit:: Da har jeg fått et intervju til på torsdag. Antar denne uken er den siste for innkallelser.
 2. Noen som har begynt å fått innkalling til intervju for Lis1 ennå? Har selv hatt intervju i går på et sykehus jeg overhodet ikke forventet å få intervju. Mens sykehuset jeg har erfaring fra har jeg ikke hørt noe.
 3. https://www.komplett.no/product/838251/datautstyr/nettverk/routere/asus-rt-ac51u-dual-band-router Har en slik router, to powerline adaptere og et telenor modem. Tanken var å ta en tp kabel fra modemet i 3etasje til powerlinen i veggen, deretter en annen tp kabel til routere fra powerlinen i kjelleren slik at jeg får trådløst signal der fra routeren. Dette burde vell gå? Eller har jeg missforstått noe?
 4. Liten update: Bilen ble ikke godkjent pga manglende parklys på høyre fremlys, og at jeg måtte tørke opp noe fukt i den ene lykta. Dette ble 2'er feil. Sykt strengt det har blitt nå. Men er veldig fornøyd med at en bil som er 37 år gammel kommer går gjennom med bare de feilene der!
 5. Okei, supert. Da tror jeg at det skal gå fint. Takk for informasjonen 🙂
 6. Skal på EU kontroll med en 1983 190 Mercedes om et par dager. Bilen er rustfri, helt nye bremser og dempere. Har sørget for at alle pærer, vindusvisker/væske, varseltrekant ol er i orden. Det eneste er at jeg mener det er en skjeiv hjulstilling. Er dette noe som gir 2er feil? Hva andre ting er det de sjekker som jeg kanske bør være obs på? Bilen er gammel og det eksisterer nesten ikke elektronikk på den. De få lampene som er der er intakte og fungerer som de skal. Legger ved noen bilder av bilen.
 7. Håper noen kjøpte seg inn når jeg skrev dette 🙂 Jeg er på god vei til å bli rik.
 8. Ikke så ofte man ser dette nå om dagen. 😁
 9. Laber respons på el salvador-nyheten som burde ha drevet prisen en del opp.
 10. Hva tror du er sannsynligheten for en uncoupling av ETH fra BTC i nærmeste fremtid? Evt, hva er ditt syn på BTC og uncoupling i utgangspunktet.
 11. Jeg tenker ren spekulering, ieg er allerede x10 siden jeg var med i presale. At den går x10 til er ikke helt utenkelig, noe som vil gi den en mcap på 300,000,000. Når meme tokens klarer 2,500,000,000 i mcap så er det fult mulig at utility tokens kan nå minst det samme. Jeg har vært med i flere presales og launches, og dette er definitive en at de beste og største jeg har vært med i.
 12. https://sportemongo.com/ Nylansert token på binance smart chain som jeg tror har potensiale til å bli stor de neste ukene/månedene. Allerede nesten 40 mill mcap og er bare noen få dager gamle. Selvfølgelig ekstremt høy risiko, men jeg har ihvertfall satt noen få tusen inn i prosjektet.
 13. De bør heller advare mot svindel enn kryptovaluta.
 14. Miners i Kina panikkselger bitcoin og asic miners. Mndighetene i Mongolia provinsen har begynt å raide miner fabrikker. Er store oppkjøp også, så gjenstår det å se hva utfallet blir.
 15. Litt tidlig å si, men det virker som at markedet er i recovery. Det kom en tweet fra Musk i går som førte til en midlertidig oppgang over 40k. Håper "sentraliseringen" rundt Kina og Musk mister fotfeste nå som miners pakker sakene og drar ut fra Kina.
×
×
 • Create New...