Jump to content

SirreStrikk

Medlemmer
 • Content Count

  341
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 :)

Recent Profile Visitors

3726 profile views
 1. Prøvde med to forskjellige skjermkort nå men samme resultat. Men burde ikke HK ha lys som lyser om noe er faulty?
 2. Ja jeg hadde det. Ser ingen synlig knekk, men skal se etter når jeg tar av kjøler. Jeg bruker egentlig å ha den i en kabinkoffert med på flyet, men det var ikke mulig nå. Så da gamblet jeg og fikk den sjekket inn. Jeg burde ha fjærnet kjøler og skjermkort for å minimalisere risikoen.
 3. Du har nok rett i det. Ser det selv nå. Da er det vell egentlig bare å kjøpe nytt
 4. Dette er forøvrig skjermkortet. Ser det mangler en krets av noe slag. Vil det være døden for kortet tror dere?
 5. Skjønner. Men cpu viften burde vell gå rundt selv om det ikke står et skjermkort i?
 6. Ikke for AM4 og DDR4 chipset nei dessverre 😔
 7. Tok en sjans på å sjekke inn pcn min i dag i en koffert, noe som har straffet seg. Fra det jeg ser har skjermkortet hoppet ut av PCI sporet og laget et lite hakk i HK. Får ikke start på pc, og det eneste livet jeg kan ser er at RAM brikkene lyser opp når jeg trykket på power knappen. Har også prøvd med alternativ psu, men samme resultat. Har tatt alle deler fra hverandre (bortsett fra cpu) og prøvd å sette på kun det nødvendige. Ingen vifter går, kun RGB lyset på RAM som nevnt som gir liv fra seg. (se vedlegg) Kan jeg konkludere med at HK er defekt? Eller er det noen sjekklister jeg burde gå gjennom?
 8. Tenker mest å ta utdanningen for interessens skyld. Er allerede lege, så vis jeg skulle ha jobbet med arkeologi så ville jeg kanskje fokusert på medisinsk arkeologi, eller noe i kategorien vis det finnes.
 9. Pakke ankommet terminal i Trondheim. Fått nytt estimat på levering om 5 dager!
 10. Ja forstår. Komplett er ihvertfall ekstremt effektive på levering kontra netonnet. Men det har kanskje med at netonnet sender via Sverige. Betalte forøvrig for raskere frakt med netonnet, mens er var gratis hos komplett
 11. Pakken har vært under transport fra Oslo siden halv 5 i går kveld og ennå ikke havnet i Trondheim. Se vedlagt bilde av en annen pakke som kom frem allerede i går. Har lastebilen med den trege pakken kjørt seg fast eller tatt en enorm omvei? Burde ikke ta 20 timer å kjøre Oslo - Trondheim.
 12. Hvor presist bruker det estimatet deres å være?
 13. Glemte å nevne at det var NTNU det var snakk om. Vil gjerne høre erfaringer fra studenter som tar, eller har tatt arkeologi i Norge 😊
 14. Det går sakte dette du. Har fått en estimert leveringstid på 2 dager fra nå. Syns det høres lenge ut
 15. Er såsi ferdig utdannet og forventer å være i full jobb snart, men har alltid had en fascinasjon og beundring for arkeologi. Jeg leker litt med tanken å ta en bachelor i det faget mens jeg jobber ved siden av. Så det jeg lurer på er om jeg kan være hjemmeværende mesteparten av faget og studere på egenhånd? Hvor mye av faget er praktisk, og hvor mye er obligatorisk? Er faget vanskelig? Jeg har en medisin utdannelse, men nå er jo dette noe helt annet.
×
×
 • Create New...